🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 563
  • 983
  •   1
Отговори
# 75
Аз да питам, че не си отговарям сама- какво значи женски пич?Имам син на 18 г  от който научавам доста щуротии,но и той не знае.
И аз го чувам за първи път.Мисля, че се отнася за по-женствен мъж, който дружи повече с жени и търси по-малко мъжката компания. Тъпня някаква Гийенчова.

# 76
Генчо е ПОТОМСТВЕН полицай. Той си го носи в кръвта. На него школи не му трябват. Simple Smile

И после защо всички вицове били за тъпи полицаи- ами те си го носят през поколенията в себе си Smile
Всички знаем в БГ как се става полицай, имам много познати грамотни момчета дето не бяха приети ето от такива потомствени синчета дето не знаят името да си напишат правилно- Генчо не е изключение.

# 77
Относно етимологията на "дамски пич" - в моята глава го приемам за синоним на "п**ьо", но само авторът на израза може да сподели какво е искал да каже. 😂

ЕЕ Ирисче, ти като ме нарече Пичозна дама , к***ва ли имаше предви , по същата логика на словообразуването ...пък аз така се гордеех с прозвището JoyJoyJoy шегувам се

Оле  само не Лили ратай моля ви ...има ли случай на самоубило се животно ?

# 78
  • Вестерос
Генчо е ПОТОМСТВЕН полицай. Той си го носи в кръвта. На него школи не му трябват. Simple Smile

И после защо всички вицове били за тъпи полицаи- ами те си го носят през поколенията в себе си Smile
Всички знаем в БГ как се става полицай, имам много познати грамотни момчета дето не бяха приети ето от такива потомствени синчета дето не знаят името да си напишат правилно- Генчо не е изключение.
Факт! За жалост...

# 79
Скрит текст:
Относно етимологията на "дамски пич" - в моята глава го приемам за синоним на "п**ьо", но само авторът на израза може да сподели какво е искал да каже. 😂
ЕЕ Ирисче, ти като ме нарече Пичозна дама , к***ва ли имаше предви , по същата логика на словообразуването ...пък аз така се гордеех с прозвището JoyJoyJoy шегувам се
Пичозна или пичовска дама е комплимент. 😉 Да не съм някаква тъпанарка и гайдарка, че да обиждам.

# 80
  • София
Финци е добряк и може да му се опъне, ама представяте ли си Гечо да беше фермер и така да му говори- ти си пълен провал като фермер, защо не си го признаеш и да поемеш отговорност? Или че няма да прави закуска?Лелеееей, ще пее и ще работи. Голяма е лисица, много добре знае къде да се прави на важна и къде да мяука жално.

А ако пратят жена от Старите ратай, трябва да е Лили, а тя ще ореве орталъка, че нали са спечелили надпреварата, за какво е било всичко тогава, защо са се напъвали, или както се изказва тя - искате да ме жертвате...Ще има да си окайва орисията.
Да, Финци е добряк и както е добър и кротък, без да повишава глас, няма да й позволи да си прави каквото иска. Тя също мисля, че не би си позволила да се държи по този начин с него. Към старите се отнася с респект засега, както беше при новите с Иван и Калин. Позволява си волности само с Влад и Радо.

На Лили ако й се обясни предварително, че няма опасност да я пратят на дуел, има шанс и да разбере и да се успокои поне по отношение на дуела. Иначе ще си мрънка, да, тя си е такава просто - като някоя баба оплаквачка. Но то реално с дамските ратаи няма полезен ход, ако се цели да не се мрънка - и Лили ще мрънка, и Нина ще мрънка, за Ванчето пък да не говорим.

# 81
Лили пък какво рева за Генчо, за Нина е ясно защо хаха

# 82
  • София
Бенгън,
Явно не четеш всичко или прескачаш. Близо 3 странции само за това се пишеше, а аз бях възмутен и пуснах ферман изброявайки всички гафове, нови неприятни елементи и съмнителни неща като цяло за сезона.
Ето мнението ми, а може да се върнеш 2, 3 страници по-назад, когато стана ясно, че Евгени е участвал в дуела с Влад след като броени дни преди това е бил в болница след бъбречна криза и всичко това ни е било спестено от продкцията.

https://bg-mam.ma/p/1497603/45572602

# 83
Аз да питам, че не си отговарям сама- какво значи женски пич?Имам син на 18 г  от който научавам доста щуротии,но и той не знае.
И аз го чувам за първи път.Мисля, че се отнася за по-женствен мъж, който дружи повече с жени и търси по-малко мъжката компания. Тъпня някаква Гийенчова.

По-скоро е свързано с някакво действие, което за Генчо не е "мъжко". Той и на Радо каза "дамски пич", а тоз' двуметров мъж хич не мога да го определя като женствен. Simple Smile
И за мен е нещо като мишка, п*тьо.

elle.n, значи не само на мен ми е направило впечатление, че Нина крещя почти колкото Иван на дуела... И разни неща преди това. Grinning

# 84
Скрит текст:
Пичозна или пичовска дама е комплимент. 😉 Да не съм някаква тъпанарка и гайдарка, че да обиждам.
Днес много ме разсмивате! С глас се смея, начи Laughing Laughing Laughing Пичозна дама ми влиза в речника вече. Joy

# 85
Бенгън,
Явно не четеш всичко или прескачаш. Близо 3 странции само за това се пишеше, а аз бях възмутен и пуснах ферман изброявайки всички гафове, нови неприятни елементи и съмнителни неща като цяло за сезона.
Ето мнението ми, а може да се върнеш 2, 3 страници по-назад, когато стана ясно, че Евгени е участвал в дуела с Влад след като броени дни преди това е бил в болница след бъбречна криза и всичко това ни е било спестено от продкцията.

https://bg-mam.ma/p/1497603/45572602

Оооо .. страхотен пост си написал, браво !
Изпуснал съм  го, защото вече чета леко по диагонал темата, както и доглеждам сезона по същия начин - по диагонал.

С всичко написано съм съгласен,  само не вярвам, че Евгени е направил бъбречна криза и са го оставили да се състезава. Имат си Ивайла като обица на ухото, не биха допуснали втори подобен гаф. Иначе за ключето и изобщо за фактора късмет в игрите отдавна знаеш моето мнение - няма място в тях.

# 86
  • София
Нина отговаря на въпроси на фенове.
Най-интересното (ама тя наскоро пак отговаряше и се повтаря малко, явно няма много въпроси):

Радо е егоист и би направил всичко за да отиде на финал. Но иначе дълбоко в душата си е добряк.

В добри отношения е с Камелия, просто не са приятели (бтв: тези въпроси са ми любими и изобщо хората знаят ли какво означава думата приятел?). Пишат си от време на време, но не се виждат. Не таи никакви лоши чувства, напротив.

В добри отношения е и с Лили. Оффф

Като цяло е в добри отношения с всички. Разбира се с всички и никой не е казал лоша дума за нея.

Подкрепя Калин за решението му да се съобрази с желанието на своя ратай и с дадената мъжка дума. И всеки един мъж би трябвало да постъпи така

В сезон 4 била твърде рязка, търсеща себе си, била е на важен кръстопът от своя живот и емоциите са я водили. Хвърляла се е в каузи и да защитава този или онзи. Сега е много по-обрана и се е насладика повече на изживяването. Така че този сезон е по-дволна от себе си и своята версия в сравнение със сезон 4.

За краткия си престой в Англия е чистила хотели, после къщи. Но през по-голямата част е била в майчинство. Сега е учител.

Най-близка след предаването е с Валерия, Аксения и Весека. А вътре във Фермата най-близка е била с Валерия. С нея чувствала, че може да сподели всичко.

Евгени отговаря на въпроси на фенове.
Най-интересното:

Не е близък с Радо и не знае за нито един участник, който да е близък с него?! WTF бе хора. Камелия каза същото, Калин дори се е отказал от него. Нина, сега и Евгени. Май имаше и други...
Явно здраво ги е млатил на Арената 😀

В много добри взаимоотношения е с Аксения. Тя била много готин човек
?! УАУ, ти да видиш... 😮

Това което виждаме ние е НИЩО в сравнение с това, което те са изживели и видели
И се показват най-вече само негативните моменти

Никога няма да има обединение!
Айде отиде им сезона и каузата... 😂

Най-близък приятел е с Иван, едно голямо приятелство се е заформило между двамата. И стиска палци да успее да се пребори за финал.

Каквото мисли за Влад го е казал вътре във Фермата, сега не каза нищо (бтв: явно да се подразбира, че мнението му си остава същото)

Жените на Старите герои са ги водили за носовете, мъжете не са били истински мъже. Криели са се зад тях.

Яни е бил най-прикрития играч вътре и много добре си е изиграл картите, знае как да спечели зрителите...

97 кг. е влязъл. 81 кг. е излязъл. 😮

От 6 г. е полицай.

Танците са в кръвта му, душата му танцува

С Финци както е бил вътре като баща и син, така е и отвънка.

След Иван в най-близки отношения е с Мажена и Мирела.

Влад е победил само заради късмета си в играта.

Акси е купонджийка, много яка мадама

Раздвоен е за Чавдар. По един начин го е усетил вътре, сега вижда други неща. И той е от актьорите вътре...

Обича животните и с удоволствие е бил ратай.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:17 от Diavolo

# 87
Хиляди благодарности за резюмето, Дяволо!
Генчу става все по-неадекватен… Късмета е виновен, че е слабак, дооообре! Много “дамско” изказване, “пич”!

# 88
  • София
"Жените на Старите герои са ги водили за носовете, мъжете не са били истински мъже. Криели са се зад тях."

Те пък щото Новите изобщо не се скриха зад жените си.
Можеше и те да откраднат стратегията на Старите - да избират силен мъж за ратай, да го изпращат дуелист и той да дърпа мъжете на Старите, защото и там има доста плява и можеше да разчистят някои по-слаби.
Ама, пусто, сърчицата им са заешки. Само устите им са големи на приказки. Simple Smile

# 89
  • София
Някои май правят първи юбилей...

Общи условия

Активация на акаунт