🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 273
  • 983
  •   1
Отговори
# 510
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Аз влизам да се къпем.Дано се удавИм" Laughing
Финци.

Фермата ми става все по-интересна. Заплитат се нещата към финала.

# 511
На тия синхрони Радо, Яни не помня да са казали нещо кой знае какво...Последните дни пък само Чавдар дават...странна работа.
Радо е влудяващ колко е неадекватен и в същото време колко е сладък, особено пък и влюбен в Лили...
Финци не знам защо толкова крещи и се напъва откак е фермер. Като знам другите фермери как спокойно и тихо си говореха, Финци ще кажеш, че ги командва като се провиква от ратайския бряг.
Наистина Иван и Андрей прекалиха с тия наказания, а Андрей пък с такова удоволствие ги чете...това за чорапите ми се видя излишно.

# 512
Чета ви и тук ми е яко смешно! Satisfied
Финци и Чаво като психопати! Единия ти крещи като Хитлер, другия ти шепне в ухото като Ханибал Лектър, тръпки да те побият и от двамата! Другата пасмина е просто кошмарна! Начело с Камелия и Иван, следвани от Нина и Лили. Радо е такава цифка безподобна! Ванчето ми хареса вчера!

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 07:44 от Анонимен

# 513
Иван, големия стратег, за втори път обяснява как с ролята на жертва,  участници стигат до финала, а не се усеща, че той активно ги прави жертви в нашите очи, и Аксения, и Ванче.
Нинчето, много смотаничко, няма да липсва.

В предишни сезони хващахме логика кой губи дуел и излиза, по това, че повече го дават. Сега не мога да преценя, Лили ли ще си ходи или Ванче. Или Нина.

# 514
Аз смятам, че това е единственото смислено и заслужено наказания от всичката простотия, която измислиха. Притеснява ме задоволството, с което Андрей налага наказанията обаче. Толкова са безхаберни всички вътре, че не мога да повярвам колко неща съсипаха. За мен липсата на чорапи е по- гадна от липсата на храна, добре, че е лято. А Калин защо си беше с чорапи?

Лили няма какво да се прави на ощипана. Беше и добре, като и се разминаваше, ама сега не иска коментари и е много смела. Ами така си беше, няма какво да циври. И нейните нерви не издържат.

Аксения - браво, че си призна за чорапа. Че е искрена - искрена е, но малко такт няма да и навреди.

Камелия как леко отсъди чий е чорапа - ми те хората собствените си чорапи не различават, та чуждите…

Финци изтрещЕ съвсем вече. То викове, то нареждане - аз, аз, аз.

Наистина е време да сменят Чавдар с някой друг в синхроните. Толкова житейска мъдрост изля, нека и някой друг да се изяви.

# 515
Липсата на чорапи щеше да е истинска трагедия за Генчо! Laughing
За мен лично, наличието на чорапи е наказание.

# 516
  • Вестерос
Че то от на Чочи синхроните не остава място за друг 🤣

# 517
Аксения не си призна за чорапа. Възползва се от това, че Финци не тръгна да разследва. Едва когато Андрей се появи и работата стана дебела, тя си призна, защото нямаше къде вече да ходи. И веднага с лекота отново смени самоличността си от тарторка в жертва.

По време на гласуването не виждам Лили да е направила нещо лошо, че чак Аксения да се ядоса (тя така каза) и веднага скочи да захапе Лили и да я унижи пред всички. Напълно се е самозабравила Аксения, това нейното не е искреност, а съзнателна жестокост, за да постави на мястото й Лили. А после ходи да й се извинява, не искала да я обиди. Аксения използва и след това захвърля всеки, който вече й е ненужен. Тя вече еднолично определя дали поведението на всеки от старите герои е правилно или не. Ако някой направи нещо, което не й харесва, веднага тръгва срещу него тайно или явно. В случая  Лили не е значима фигура в играта, така че Аксения "искрено" я стъпка пред всички. Срещу Яни и Финци действа по - завоалирано. Не съм мислила, че ще го кажа, но много искам Камелия да избере Аксения и да я победи.

# 518
  • Вестерос
Абсолютно Аксения си замълча в началото, даже каза, че тя не си простирала чорапите демек ням как да е нейн. Снощи го изкоментирах даже.

После реши да си признае от няма и къде.

И как може един месец да не знае, че единият й чорап го няма. Да не се замисли къде може да е... Все пак е сигурно с десет чифта само влязла, не със сто...

# 519
Абсолютно Аксения си замълча в началото, даже каза, че тя не си простирала чорапите демек ням как да е нейн. Снощи го изкоментирах даже.

После реши да си признае от няма и къде.

И как може един месец да не знае, че единият й чорап го няма. Да не се замисли къде може да е... Все пак е сигурно с десет чифта само влязла, не със сто...

Аксения каза, че и тя е простирала на оградата и са проявили небрежност като цяло. Тя не видя чорапа в началото да знае, че е нейния. Даже зъблата изкоментира, че го познала и е на Ванчето. Вече като хвърлиха чорапа на масата Аксения потвърди, че е нейн, но явно е имала съмнение, защото не го разглежда много-просто не се е сетила, че можа да е бил в яслите на кравата Wink

# 520
  • София
За мен е пълна мистерия как един чорап изминава пътя до яслата на кравата….
ОК, на Аксения е. Простряла го е някъде, но едва ли точно до яслата. Тя и когато беше ратай не спеше точно до кравите, та едва ли си е простирала чорапите при тях. И изобщо - кой си простира прането при животните, че да се осмърди?
Не знам колко често някой от продукцията ходи да проверява животните…. Ама чорапът едва ли е бил в яслата месец- месец и нещо - след края на ратайството на Аксения.
Аз не бих упреквала нея за това, че си го е загубила. Вятърът може да го отнесе навсякъде. Къде са очите на последния ратай, обаче? Той не вижда ли какво има в яслата? За мен в конкретната ситуация вината е лично на Иван. Толкова ратаи се изредиха - как пък никой няма да го види?

# 521
  • Вестерос
Аз друго чух, че каза тя, ама ок, нека я оправдаваме 😁

# 522
Според мен в началото не е обърнала внимание чий е чорапа Аксения, никой от фермерите не се трогна от него, пак всичко беше “какво толкова”.

Обаче аз искам да благодаря на Камелия за едно нещо. Не реве. При толкова сълзи и сополи, че и от мъжете, като видя някого, дето не реве и ми иде да го прегърна. Аман от драми сякаш живота им зависи от това и не са вътре по желание.

Калин ми хареса и вчера, като измъкна на Финци изпод носа шанса за велика саможертва в името на отбора.

# 523
Ратаите нали нямаха прав да се гримирВат и черВосват? А Кама е все с гланц или червило на джуките.
   За мен виновни са всички, които са били ратаи за чорапа, ако не може да се установи точно в кой момент се е оказал там. Абсолютно безхаберие!!! Като почнем от месото, което развалиха, до мизерията в обора. Колко пъти ми беше казано, че така не може и грижата за животните е на първо място?!
   Аз да ви кажа , разбирам защо Финци се разбесня. От една страна като фермер носи отговорност за действието или бездействието на останалите.От друга страна, хора на толкова години, запознати многократно със задълженията вътре, и да трябва да ходи да ги пасе непрекъснато.  И евала на него и Аксения, че поискаха да поемат наказанието. Дори и фалшиво да е било това желание , не си замълчаха,не прехвърлиха вина върху другите.
И хубаво , че взеха решение всички заедно да го изтърпят.
   Забавлявах се с Радо и Лили , а и Яни само им подаваше.Повече такива моменти искам да гледам , сигурна съм че имат доста  забава помежду си. Мисля,че ще си изтърпя часовете глад, и мрънакето им е по-скоро артистично, отколкото наистина да припадат .
   Ако съм на мястото на Хепи, ще оскубя перушината на Камелия , дето толкова убедена беше ,че чорапът е нейн.Тя я била виждала с такива чорапи. Иван наистина е лош човек, много лош. Кой си ти,че ще вкарваш някой в правия път?!
   Боже, Чавдар бил даже по-малък от мен, а се приема като мъдрец на 470 г . Аз съм от Плевен, даже по-напред ви писах, че ЧОЧКО е зет в нашето село, а живея в Монтана, почти до Лом , откъдето е Финци. И това сравнение на Чавдар ,къде съм аз - къде си ти е толкова смешно и безумно. и тук в дълбокия прованс има толкова хубави неща и толкова свестни хора.
   Очите на хората говорят много !

# 524
  • Вестерос
Mисля, че им върнаха гримовете.
То и новите не трябваше да се хранят в лятната кухня, ама първо прави ядяха, после седнали отстрани, не трябваше да влизат в къщата на старите, ама ги дават да си седят по леглата/столовете полуизлегнали.. Трябваше черно-бели дрехи да носят, а бая си стоят със зелените тениски.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт