🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 258
  • 983
  •   1
Отговори
# 525
Финци е бесен, защото както си представяше едно образцово фермерство в мир и сговор и изградил лично той Моста, постоянно цъфват прегрешения. Първо с Яни и Радо, сега с чорапа. Ако беше Влад фермер, отдавна да му натякват, че се е провалил като фермер. Но Финци изнася спектакли, то се кара, ту се жертва, тупайки в гърдите, и насажда вина във всички, и накрая сал той в бяло.

# 526
Финци съвсем се чална, тая седмица е пародиен образ!

Аз по принцип съм фен на Акси, но този път с Лили наистина това не беше нужно.
Предполагам защото се издразни кактонна Финци, и той и Лили някак си искаха да отрекат, че гласуват както са се разбрали с отбора си. Но си беше грубичко тоя път, макар и да е истина, не беше нужно.

Голям проблем с тоя чорап, а както казаха - имало и батерия и не знам какво още. Ок, чорапът е на Аксения, но вината наистина е споделена, колко ратая след нея са чистили и не са видели този чорап? Това може да значи и че е подхвърлен 😉

# 527
  • Вестерос
От промото за довечера- Гената влиза за малко във Фермата...

# 528
Ако в седмицата на чорапа не влезе Дон Бял Чорап, кога. Сега му гледам свъсените вежди в Преди обед.

# 529
Е, не сте прави относно признанието на Аксения. Вечерта са идвали ветеринарите и установяват, че кравата пак е с мастит. Даже Иван си каза на Финци, че са му направили забележка относно хигиената и намерили чорап, показаха и стари спринцовки(дали не са от предишното лечение), батерия. Иван предположи, че е на Ваня, а Камелия беше сигурна, защото я е виждала с тези чорапи! Wink
Оказа се, че почти всички ратаи са си поизпирали дрехи и простирали на някаква ограда в близост до животните, вероятно вятъра е отнесъл чорапа в сеното и след месец или кой знае кога е сервиран на кравата в яслата. Но Аксения не го беше видяла, на масата Иван като го метна, тя си каза, че е нейн и ѝ вярвям, че искрено си пожела наказанието. Вече Финци с неговата жертвоготовна реч, но многократно натъртване, че не се е прал и оставЯл Wink...добре, че Калин му отне думата та всички да гладуват.
После се намери кенче бира и два чифта чорапи метнати под навеса с хромела. Мизерна работа.

Лили и Радо чудна двойка, дано той удържи на глада и не сгафи, че отидоха още 24 часа на вода.

Камелия кого ли ще дръпне. Спортистка е тя, не вярвам да дръпне Лили.

# 530
  • София
Гената - като предишен ратай - влиза, за да поеме вината за чорапа.
И носи храна - за омилостивяване на потърпевшите. Simple Smile

# 531
  • При семейството си
И ще им разкрие голямата тайна - за бъбречната криза, да не се съмнява никой, че е подарил победата на Влад.
П.С. Не съм гледала нито промо, нито снощния епизод.

# 532
Аксения не си призна за чорапа. Възползва се от това, че Финци не тръгна да разследва. Едва когато Андрей се появи и работата стана дебела, тя си призна, защото нямаше къде вече да ходи. И веднага с лекота отново смени самоличността си от тарторка в жертва.

По време на гласуването не виждам Лили да е направила нещо лошо, че чак Аксения да се ядоса (тя така каза) и веднага скочи да захапе Лили и да я унижи пред всички. Напълно се е самозабравила Аксения, това нейното не е искреност, а съзнателна жестокост, за да постави на мястото й Лили. А после ходи да й се извинява, не искала да я обиди. Аксения използва и след това захвърля всеки, който вече й е ненужен. Тя вече еднолично определя дали поведението на всеки от старите герои е правилно или не. Ако някой направи нещо, което не й харесва, веднага тръгва срещу него тайно или явно. В случая  Лили не е значима фигура в играта, така че Аксения "искрено" я стъпка пред всички. Срещу Яни и Финци действа по - завоалирано. Не съм мислила, че ще го кажа, но много искам Камелия да избере Аксения и да я победи.
++++ Умна и хитричка е, предпочете да си признае, като видя Андрей, защото камерите щяха да покажат, че е неин. В началото ми беше крайно неприятна, после взех да й симпатизирам, сега отнова ми е най-долу в класацията. Първото впечатление рядко лъже.

# 533
  • София
Добре де....
Как се предполага,че Аксения ще признае за някакъв чорап в яслите, преди да го е видяла и да си го познае?
Предвид вселенския феномен с изчезващия чорап (знаете как е - на всички ни изчезват чорапи в собствените ни къщи), Аксения може и да не е направила 2+2 и да се сети, че чорап, който е простряла някъде и се е изгубил (не става и ясно кога се е изгубил), се е озовал в яслата на кравата.

# 534
  • Разпиляна във въображението
Аз друго чух, че каза тя, ама ок, нека я оправдаваме 😁

Бъркаш. Тя каза "Всички сме грешили по отношение на простирането. И аз съм простирала там."

За да твърдим, че е скрила, че е нейн, трябва да знаем, че е отишла и е видяла чорапа. За момента знаем, че го видя в ръцете на Андрей и си призна.

Финци каза на Иван да го сложи под изринатото и да го изхвърли извън фермата. Явно продукцията го е изровила и се появи с него.

# 535
И според мен Акси си призна,защото така усещаше нещата , не от страх или нещо друго. Просто постъпи правилно. Като си признава, що си признава така.Ако не беше  , що не признава. И хубаво си го каза на Лили. Както я видяхме досега няма цедка на устата и не мисли много преди да изстреля нещо.Защо точно сега да го направи?! А Кахър Лили стига само е ревала , ами а се вземе в ръце малко.То голяма драма, голямо чудо.Ми като не  готова да играе играта, да не е влизала. Или реве, щото е трябвало да влезе, а знае колко сватби изпуска?!
   В предишния сезон Чавдар, за да влезе във фермата беше затворил бизнеса си. Сега дали пак така е направил? Съпругата му работи ли с него , или си стои вкъщи?  Има ли някой плевенчанин, който знае къде му е пекарната?
   Интересно, защо вкарват този ценен кадър Гената?!

# 536
Може да си е признала от чувство за вина, а не от страх да не бъде разобличена, но остават основателни съмнения за това.
В последно време не харесвам държанието й. Доминара над жените от Старите, дава им наклон на мисленето, дори мъжете е успяла в известна степен да подчини .
Хич, ама хич не харесвам такива хора, които обичат да се налагат. Да манипулират другите около тях да мислят и да се държат, както на тях им оттърва.
Например Вал в последно време няма собствено мнение и се е превърнала в придатък на Аксенината воля и мисли. Жалко мислех я за силен характер, а дори Нина влия на мнението й и я кара да води нейните битки с Лили.

# 537
Единственият проблем с това, което каза Аксения за Лили е, че беше казано грубо, без да го обмисли и да подбере по-меки изрази. Не разбирам къде е нейната вина с "признанието" за чорапа - веднага щом го видя каза, че е неин. Като цяло, доста фенски се коментира, което е нормално за форум де, не харесвам някой - защо го е направил по този начин, харесвам друг - "продукцията" нарочно го очерня...

# 538
  • Разпиляна във въображението
Аз съм ходила в пекарната му, но това преди изобщо да чуя за Чавдар. Хубав хляб и бе посещавана, чакала съм отвън, за да изкарах партида Simple Smile Малка хлебарница.

# 539
  • Вестерос
Чак веднага не каза Аксения, а след като имаше речи от страна на Андрей и ги оставиха сами. Но както и да е, точно това очаквах да чета в темата днес Grinning

Общи условия

Активация на акаунт