🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 118
  • 983
  •   1
Отговори
# 705
  • София
На мен Камелия ми е по-неприятна, затова предпочитам тя да си тръгне.
Иначе не разбирам защо преобладаващо се смята, че Камелия е по-силната и ще победи?!?
Ванчето все пак е била победител.

# 706
  • Другата България
Брутално противна игра. Тежка и опасна.

Да питам гледащите редовно - Аксения има ли момент, в който е била БЕЗ макиаж?
Сериозно питам.

# 707
  • София
Как да не е злобна Камелия, че тя чак злорадства като страдат други и това е нееднократно. След това, което направиха с одеялото на Аксения и то с такова удоволствие, няма как да се реабилитира в моите очи. Въпреки че тогава смятам, че Аксения беше в грешка и заслужаваше наказание. Нямах против, че ѝ взеха гримовете.

Ванчето е нетърпима, но за мен не е лош човек. Тя има сериозен проблем и има нужда от помощ. Не е мързелива, в интервюта е разказвала как се работи по тези лодки без почивен ден. Сега обаче е толкова разклатена, че буквално няма желание за нищо. Добре ще ѝ се отрази психолог.

# 708
  • earth
Ако трябва да избирам между Хепито и Камелия на база "с коя бих живял като мъж" - избора ми е Камелия.
Нееее! Хепито ще е досадна, но едни тапи в ушите ще помогнат. Камелия може да ти съсипе живота.

# 709
Дано си тръгне Камелия! Отвратителна жена. Обаче злобата е адско гориво...

# 710
Как да не е злобна Камелия, че тя чак злорадства като страдат други и това е нееднократно. След това, което направиха с одеялото на Аксения и то с такова удоволствие, няма как да се реабилитира в моите очи. Въпреки че тогава смятам, че Аксения беше в грешка и заслужаваше наказание. Нямах против, че ѝ взеха гримовете.

Ванчето е нетърпима, но за мен не е лош човек. Тя има сериозен проблем и има нужда от помощ. Не е мързелива, в интервюта е разказвала как се работи по тези лодки без почивен ден. Сега обаче е толкова разклатена, че буквално няма желание за нищо. Добре ще ѝ се отрази психолог.
Така е ! Злобна е Камелия! Само не си спомням ,кога Ванче е казвала ,че е непобедима.Защото Камелия два пъти го казва и се заканва да и смъкне ореола! Играта е отвратителна и опасна!

# 711
  • Другата България
Първата ѝ я дала???
Неее, Ками, Ваня си я взе.
Много нелицеприятна жена, много.

# 712
Жалко, щеше ми се да я бие на нула. Нищо.

# 713
  • earth
Ще е трудно решение… когато злобата срещу Камелия надмине злобата на Камелия Simple Smile

# 714

Сериозно питам.
Има, тя се гримирВа за дуелите. 😃

Камелия е зодия Лъв, също като мен. Не можем да губим, не обичаме да ни пренебрегват, и винаги приемаме нещата много лично, което не е хубаво, но...

# 715
Аз да попитам къде сте гледали промото за понеделник? Това, в което се виждало кой побеждава.

# 716

Сериозно питам.
Предимно е без грим.
Браво ,Ванче 🙂

# 717
Много мъжка битка от двете дами. Браво на Ванчето. За Камелия съм по принцип, но няма да съжалявам, ако Ванчето спвчели.

# 718
Ех, тук всеки от бял по-бял, от добър по-добър, и в никакъв случай злобен Simple Smile А каква толерантност..., само в бг мама може така.

За мен Камелия не е злобна, а открита. Търси сметка на смятаните от самата нея за близки хора.....
Kамелия открита?? С кого, кога? Няма човек във фермата, когото не се е опитала да използва, няма ситуация, която не се е опитала да извърти. Ама самата честност и откровеност е, да.

# 719
Аксения обикновено е без грим. И винаги ми прави впечатление, че без грим е по-хубава, ама явно за поводи като дуел се барват девойките 😅

Аз снощи късно, към 1-2 през нощта, мернах промото за понеделник, но съвсем в края му се усетих какво гледам, и все пак видях коя е останала в играта 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт