🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 617
  • 983
  •   1
Отговори
# 840
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вани с усмивка на уста ма не е по-малко злобна, просто повечето не харесвате Камелия и каквото и да каже ви е злобна.
Просто Ваня е силна, затова мислят повечето, че е слаба Камелия. Вместо да и честити тя колко неща изля Мрънкалче, леле, леле и не била злобна….

# 841
Juliya то и футболът е само игра, ама се вижда какви емоции поражда у хората (нещо, което по принцип не разбирам, но днес изпитах).

# 842
За мен пък красиви са сестри Танчеви.
Камелия е просто обикновена жена със сини очи, които й придават чар. Нека не бъркаме красивото с очарователното. Честно казано ми е вся тая дали един участник (без значение от пола) е красив, или не, важно ми е да е интелигентен и свестен. Камелия от показаното със сигурност има върху какво да поработи върху себе си, така де образа си. Баш злобна си е и ми се струва доста комплексирана, дълбоко нууверена в себе си и затова и нуждаеща се постоянно от одобрение и да бъде най най. Такава жена, колкото да е красива, чаровна и пр, винаги ще ми е като оная формула за разказ "запетая + но" и ще я отбягвам.
Загубата на Ваня е просто нелепа, но пък поне ще се върне в чудния свят на хепи Ванче.
На Яни му трябва по- малко ефирно време. Така да се каже да имат време зрителите да забравят за изцепките му, ако е на финал. Напълно възможно е да си е паднал по Камелия. Но мама дали ще я одобри?
ПП Продукцията, моля не съсипвайте Веселка, че само тя остана нормална.

# 843
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мен ме дразни отношението на Камелия. Малко повечко смиреност и уважение трябва. Много исках Ваня да спечели предпоследния дуел, за да натрие носовете на Камината агитка. Тази вечер фалшивото ореолче на Яньо се свлече и се показа истинската гнила същност отвътре.
Сал една Веселка ми остана за фаворит.

# 844
Много хубав и равностоен дуел. Най-добрият този сезон до тук. Радвам се, че паднаха някои маски, имам предвид тази на Яни. Жалкото е, че така налива в мелницата на Веселка. Но това си е предизвестен край.

# 845
Какво е казал Яни, не можах да слушам вннимателно?

# 846
Комплексите я водят Камелия, кофти ми е да я гледам,  криндж

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 22:43 от dany_nik

# 847
Радо за фермер! Много ми харесаха реакциите му на психоатаките на другата агитка. Издигна ми се в очите това момче напоследък. Grinning

# 848
Пожелавам на всички необвързани в темата  някого, който да ви гледа, така както Иван гледа Евгени 💚

# 849
Един от най-интересните дуели този сезон, оспорван и динамичен. Първата игра беше потресаваща, чак мен ме хвана клаустрофобията като ги гледах как са се заклещили. Новият елемент с хвърлянето на прътите беше заемка от ИВ. Не знам защо въведоха чисто нов елемент, при положение, че има толкова много неиграни от стотиците битки във Фермата
Тази игра не е ли от миналата година, или аз се бъркам?

# 850

Тази игра не е ли от миналата година, или аз се бъркам?

Не бъркаш, даже я имаше на финалните битки и Живка я взе.

# 851
Толкова злоба се изля от тези две жени. Жал ми е.
Жал ми е, гледайки ги две жени на средна възраст, да се дърлят и злобеят една срещу друга, вместо да дадат пример и да покажат пред зрителя смирение, доброта, спортсменство. Жалка работа.
Чавдар е ужасен човек. Тайничко плюе, наяве "харесва". Е, няма такъв мъж. Има нещо женско в поведението му. Злобен до шия, както Камелия. Иван не желая и да коментирам. Само какво му стана на Яни, та е в тази "очарователна" групичка?

# 852
  • София
Камелия как само се предлага за приятелка на жени, които до преди няколко дни е мачкала. Пробва се при Аксения, сега дрънка някакви тъпотии и на Ваня. “Втори шанс” да си дадяли. Да, бе, да…

# 853
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 67 (19.11.2022)

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 00:23 от Mari_Mar

# 854
Днес твърдо за Веселка ще викам на финала. Както чувам Яни нещо е правил по време на дуела? Абе последните няколко епизода Яни не може да се контролира и това ще му изяде вота от публиката.

И на мен подхвърлянията на Яни днес ми дойдоха в повече. Много грозна постъпки - до степен че Радо (!) го помоли да замълчи.

Общи условия

Активация на акаунт