💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 878
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 195
Пламен (сезон 1) не го ли броим към футболистите (макар и вратар). Както и Стоян. И двама изключително бързи.
Юлиян също на младини е бил ММА боец. Оттам се познава с Вайс - от един клуб са били.

# 196
  • София
Стоян е спасител. А дааа, бяха футболисти и двамата. Да, ще ги сложа ей сега. Simple Smile
Юлката не. Не знам да е ходил по състезания и да има успехи. Вайс има къде, къде по-добра кариера.
п.п. В смисъл и аз съм тренирал карате, ама не съм каратист... Wink

# 197
Дяволо, как не ти се пръска главата от толкова информация? Като ходеща енциклопедия си. Grinning Аз в повечето случаи имам памет на златна рибка.

# 198
Стоян е спасител. А дааа, бяха футболисти и двамата. Да, ще ги сложа ей сега. Simple Smile
Юлката не. Не знам да е ходил по състезания и да има успехи. Вайс има къде, къде по-добра кариера.
п.п. В смисъл и аз съм тренирал карате, ама не съм каратист... Wink
Не си чел внимателно първата тема на спамочата. 🤣 Участвал е в състезания, даже е бил първи за своята категория, но като млад (да не кажа малък 🤣).

А Пламен от втори сезон наистина много мистично е изчезнал. Цяла нощ са го търсили. Открили само торбичката от микрофона, а самия микрофон си го е бил взел в себе си. В крайна сметка го намерили във... Варна. 😳 Въобразил си е, че му слагат нещо във водата, за да говори разни неща. 😂😂😂 Направо не мога да повярвам, че не си слушал Надкаст-а с... Ваня. 🤪🙃❤️

# 199
Георги също. Мисля, че дотук бе с плуването. И той самия ако не се лъжа го каза, макар че все още тренира и не се води отказал се...

Аз така и не разбрах защо Георги се отказва. Не е ли една от младите ни надежди?Thinking

# 200
Дяволо имаме двама Световни шампиони, не е един. Гого е Световен шампион по Калистеника.

# 201
  • София
Да, аз съм го писал това, но после в крайната извадка не съм го добавил до Елица.
Опа, сега ще добавя Красима. Бивша гимнастичка, после става щангистка. Ходила е на състезания и в двата спорта.

# 202
Александър от сезон 3 и той е футболист. Състезава се в някаква по малка лига в Германия. Не съм много наясно с футбола , но имам някакъв такъв спомен. И Миленка е в НСА с лека атлетика. Мисля ,че и на състезания е ходила.

# 203
  • София
Тежкият 14-ти приключи и е време да се настаним на дивана за любимия сериал довечера Sunglasses

# 204
Не знам дали се брои, но Зори е участвала в Младежките олимпийски игри.

# 205
  • BG-DE
Дяволо имаме двама Световни шампиони, не е един. Гого е Световен шампион по Калистеника.
Тази информация откъде я имате? На сайта на Нова пише само "шампион по калистеника" но не и от какъв шампионат.

# 206
  • софия

Митко пусна първата си песен и клип към нея. Всички момчета са вътре и са му ударили по едно рамо. Заповядайте, още пари.

# 207
  • София
Александър от сезон 3 и той е футболист. Състезава се в някаква по малка лига в Германия. Не съм много наясно с футбола , но имам някакъв такъв спомен. И Миленка е в НСА с лека атлетика. Мисля ,че и на състезания е ходила.

Проверих за Александър. Да, бивш професионален футболист.
А Милена изобщо не я отразих, в смисъл не стигнах до нея в главата си, тя си е топ спортист. Да, лека атлетика, добавям веднагически. Това го знам, но я бях забравил милата.

Menerva,
Световен шампион е отборно, не индивидуално. Знае се, имаше публикации, снимки, сам го е казвал. Мани ги от Нова. Много са зле с визитките.

# 208

Поздрав за фенките 🤣

# 209
Никой не ми харесва 🤣

Общи условия

Активация на акаунт