💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 985
Щеше да е удоволствие да гледаме Гого в тази битка. За него щеше да е песен.

# 2 986
10 плочки трябвало да пренесат .

# 2 987
Браво на Алекса, че ѝ подсказа за пироните. Ей затова ме е яд, че го бутат. Иначе щеше да е много по-харесван.

# 2 988
За пръв път от началото на играта, Алекса ми харесва истински като поведение. Като игра е ясно, че се справя.

# 2 989
Зорито много се паникьосва

# 2 990
Малкото злобно е Мани, да.
Гого се опитвал да сплотява племето, тя го плюе. Нищо, скоро ще се изправи срещу голямото нещо, Виктория. Sunglasses

# 2 991
10:6 или 10:7 според мен.

# 2 992
За мен с най-хубави фигури от жените са Зорница, Михаела и Фейгин-финни, с дълги крака и елегантна стойка.
А пък Мирослава какво дири там с оперираните колена 🙄, знае къде влиза, няма да тръгна да я мисля сега.

# 2 993
  • Брюксел / София
На тази битка се вижда как Алекса на подобна игра няма никакъв шанс срещу Гого и фифо, може би и Жорката. Но, срещу жена, която и да е - е ясно, че ще бие!

# 2 994
Зорето много пренавита.

# 2 995
Скрит текст:
Виктория е много, ама много първична.
Не оцени 65 кг, които Мира държеше.
Важното е , че е "искрена", а че не е човечна - какво беше това човечност? След като иска Алекса да има предимство,  да беше отишла тя, а не да изчаква.[/spoiler]
Реши да вземе пример от Жорката, който не отиде да подкрепи Фейгин, но след това гледахме цели 2 епизода тюхкането му... направо драма куин... Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече няколко пъти сравняваш, но нещо не се получава сравнението. Ако Георги е постъпил неправилно, това прави постъпката на Виктория по-правилна ли?

# 2 996
Зори не е ходила в часовете по трудово.😁😁😁 Добре ,че известния сръбски строител Алеко е там , да и каже.🤣🤣🤣

# 2 997
Тия десет плочки са излишни, като онази с дините на Гого и Лефтеров. Можеше по-малък брой минавания да им дадат. Само за тормоз са тези многобройни минавания по това дълго трасе. И като си помислиш, че може и час и повече да се бъхтят на тая игра.

# 2 998
  • София
Зорница е по-бавна от Алекса, но не се справя зле, имайки предвид колко пъти мина трасето. Не съм сигурна, че някоя от оставащите жени, освен Мани, би се справила като нея,и мъжете този сезон биха се изморили, просто не оставащите трима.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 22:16 от La Vikinga

# 2 999
Малкото злобно е Мани, да.
Гого се опитвал да сплотява племето, тя го плюе. Нищо, скоро ще се изправи срещу голямото нещо, Виктория. Sunglasses

Мани е гнила ябълка, от този тип хора, които те плюят с усмивка и снизхождение.

Общи условия

Активация на акаунт