💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 135 013
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 915
Незнам ,ама всеки път като играе Генчо, Димо е във вихъра си, а днес много сериозен. Не ми мирише това на добре.

# 916
Добра разлика отвори Генчо на Жени. За три преминавания я затвори с обиколка. Ще има поне едно 7-8 мин аванс на пъзела.

# 917
Още една причина да искам Генчо да бие - Зори ще изпадне в паника 🤣🤣🤣

Божееее, безценно ще е да се види това JoyJoyJoy

# 918
  • София
Чудо било как Жени се катерила с тази ръка?
Че що да е чудо с две здрави ръце да се катериш?

# 919
Давай Гена 🍀

# 920
Давай Генчо!

# 921
Този пъзел е абсурд Генчо да го нареди.

# 922
Пъзела не е от най-леките в интерес на истината.
7-8 мин могат да бъдат наваксани на него.

# 923
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Джаферович, жената чудо. Закривай Димо!

# 924
Този пъзел е абсурд Генчо да го нареди.

Ако са го пипали от Продукцията, както миналата година на Валентин, няма да го нареди.

# 925
А от къде на къде "жената чудо" ?!!

# 926
  • Другата България
Димо: “Жената чудо си отива вкъщи!“
“Жената чудо идва...“

То пА едно чудо....

# 927
Не вярвам да има шанс Генчо на пъзела 😔

# 928
  • София
La Vikinga, аз не мразя Жени, все ми е едно дали е там, но в случая тя не заслужава да продължи, няма съществен принос засега, няма с какво да ми липсва. Генчо повече заслужава да продължи, а и прави играта интересна - за мен. Жени не ми харесва, защото аз не обичам подтикваните и подпомаганите, че и подпирани хора на всеки етап от живота им, които не са постигнали нищо, ако е нямало някой зад гърба им.
Надявам се никой няма да приеме именно коментар за това, че Жени е мразена, лично, тук многократно се писа, че е най-мразеният участник, нека не ѝ отричаме и това постижение. Аз не смятам, че ти я мразиш. Относно подпирането, няма какво да кажа, освен че за такова мога да определя пропускането на капитански битки, не виждам какво друго спираше нейното племе да се опита да я отстрани досега - нито има имунитетите на Мани от трети сезон, нито предимствата и грошовете на Алекса от този. Фенфикциите, че с Тупарев, Николай Мартинов и Мария Гроздева са в приятелски отношения, ги оставям на страна. Grinning

# 929
Димо за Жени:
-Жената чудо!
 Да, чудо е как е още в предаването .

Общи условия

Активация на акаунт