💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 789
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 45
Алия на мен ми харесват Гага и Чакалка. Опасен чар имат. 😁😆

# 46
Съгласна съм с мнението, че Лефтеров много се изложи с това хленчене по адрес на Мирела. Достатъчно добре я познава и е трябвало да е подготвен психически, че тя ще флиртува с други участници. Не е на 15 год. все пак. Имам усещането, че би предпочел тя да носи фередже, само и само той да се чувства спокоен. Ако беше замълчал за ситуацията и подминаваше провокациите на Продукцията с „без коментар“ щеше да е по-мъж от мъжа, който беше.

# 47
Пренася въпроса си към biglubo тук.
Ако може доказателства във снимки, че тъй на думи нии не вярваме. 🤣🤣🤣

Момчета, прекрасна тема. Браво за трудът Ви. Страхотна е.

Нямам такъв слип.Трябва да си потърся достатъчно голям;))))

# 48
biglubo абе на нас слип не ни трябва. На всичко сме съгласни само да плакнем оче по бицепс и плочки. 😁😆

# 49
Алия на мен ми харесват Гага и Чакалка. Опасен чар имат. 😁😆
На мен Гага и Лефтерка най ми харесват 🤣. Вярно, втората е малко нацепена, но трябва да има и такива жени 🤣 - да ти сменят гумата, да ти изорат нивата, да подковават коня 🤣. Не може само кифли като Чакалка и Касимка 🤣

# 50
biglubo абе на нас слип не ни трябва. На всичко сме съгласни само да плакнем оче по бицепс и плочки. 😁😆

Ааа не мога да рискувам.Ще вземете да ме нападнете като Гого с неприлични предложения, да се чудя какво да правя;)))

# 51
Освен Жени, след пристигането си при "Безстрашни" Михаела също е потърсила Филип, за да играят заедно на базата на това, че се познават задочно покрай приятеля на Михаела. Отговорил ѝ е същото като на Жени, че иска "да играе с мъжете". Всичко това е в реда на нещата, самият Филип не е виновен, че масовият зрител го ожалва след всяка номинация, на която жените, с които той отказва да играе, го изпращат, не е в реда на нещата да е все изненадан и в защитна позиция, когато той най-малкото е спомогнал за софрмирането на въпросната "женска коалиция". Grinning Дори Ралица каза в Instagram, че е искала да играе с него, но явно ѝ е показал, че той не иска това.
Е как да не е искал да играе с Ралица? Grinning Само  ден след като я номинира и часове след като пред нея заяви как ще отмъщава на жени седна до нея и най-чистосърдечно й предложи да се пазят "Безстрашни". Ако не знаех по-добре щях да кажа, че води комедиен скит.

# 52
Запис в темата, и тази седмица оформена чудесно. Ще стискам палци моите фаворити да стигнат до обединението. Ще стискам палци и Евгения или Алекса да си тръгнат от игрите, без претенции кой от двамата. Евгения, ако иде на капитанска просто не я виждам в какво може да победи, освен да им дадат само да редят пъзел без никакви други елементи.

# 53
Скрит текст:
Капитани предполагам Джеферович и Виктория
Надявам се Виктория да отпадне ако е елиминационна
Безстрашни.
Подхващам въпрос от предната тема. По повод Фифо. Първо е отказал да играе с Жени. Ок, иска мъже срещу жени .(няма логика Жени преди него да е искала женска коалиция както се тръбеше, предвид договорките и с Мирела , Лефтеров и Вальо ли беше . Ок, след неговата заявка няма да играя с жени , се сформира женска коалиция.Добре, докарват му на Филип още подкрепления за "отбора". И какво прави Фифо- решава да отстреля, точно мацката в която са Флюбени двама от мъжовете. Сори , но колко трябва да си проЗД , за да измислиш такъв ход.Която и друга да беше избрал , женската клика се срутваше.След това има шанс да привлече част от момичетата . Вместо да отиде , да си поговори  с тях , да създаде някакво доверие, да ги привлече , като коалиционни партньори с общи интереси, праща несериозния Чакал , който хахо хихи или идвате или ви нарочваме. Заплахи глупости, съвсем ги отблъсна. След това ,започна и с подмятания, интриги, намесване на личен живот . Много грозно. Съжалявам, но тук не му е виновна "Продукцията", нито Жени. Трябва да води уроци - как не се играе тази игра. И като казвам нулева социална политика, нямам никак предвид липса на хитрост и манипулативност..а за липса на обикновени човешки взаимоотношения ,които можеш да завържеш.  И още един шанс след вички тези издънки , му даде продукцията- бонуса Мани и Гого , които съвсем лесно можеше да дръпне на своя страна...да , ама не . Та каквото сам си направиш , никоя продукция не може да ти го направи
Ако е елиминация дано не познаеш😁
Колкото до женската коалиция - Джеферофич влезна със заявка, че този сезон ще направи така, че мъж да не е победител. Освен това първата женска коалиция бе "основана" още на плажа от нея, Михаела и Ралица. Илина не бе съгласна и бе отстреляна, иначе Филип беше по начало предвиден за първи номиниран. Мирела се пресъедини по-късно към коалицията(до тук и Михаела и Мирела са го потвърдили). Всяко действие на Филип бе тип "ответна реакция". Да като стратегия неговата издъшаше, но в момента стратегията с най-много пробойни е тази на Джеферофич. Реално всеки един от съюзниците ѝ има реална причина да я отстани - дали ще се реши някоя да го направи е друг въпрос.
Заявката беше, че няма да остави жените да бъдат изпидУркани като коркови тапи , като във всеки формат до сега (поне 99% които съм гледала) , и ще имат шанс да се бият за наградата. Ако коалицията е съставена "на плажа" , защо са всички тези обвинения, че видите ли Жени е поканена със свитата от вън и за това е силно превилигирована пред останалите. Заради което е и основната омраза , хейт и обвинение .
Не вярвам , номера на ФиГо да мине . Може би трябваше да се разменят , Филип да обработва Мани (тя му е длъжна за предимството, а на Гого вече няма доверие) , а Гого да очароВВа Рали. Така можеше и да им се получи. Но разбира се пак, тъп ход ..и пак ..продукцията е виновна

# 54
Скрит текст:

Ааа не мога да рискувам.Ще вземете да ме нападнете като Гого с неприлични предложения, да се чудя какво да правя;)))

Това не го мисли. Ние само си джафкаме тук, 😆 не ходим да им прави предложения по профилите - Смисъл нЕма.
Тъй че си се радваме на бицепс, трицепс, плочки, дупета... Квот доЙди и квот може. 🤣

# 55
Съгласна съм с мнението, че Лефтеров много се изложи с това хленчене по адрес на Мирела. Достатъчно добре я познава и е трябвало да е подготвен психически, че тя ще флиртува с други участници. Не е на 15 год. все пак. Имам усещането, че би предпочел тя да носи фередже, само и само той да се чувства спокоен. Ако беше замълчал за ситуацията и подминаваше провокациите на Продукцията с „без коментар“ щеше да е по-мъж от мъжа, който беше.
Хайде, хайде. Чак фередже да носела Joy
Тя може да хленчи и да го обвинява, той не може. Той трябвало да я познава и да знае, какво да очаква от нея, за нея не важи ли същото?
Къде е казал, че Мирела е правила секс?
И ако наистина е правила секс, защо това да е срамно?

# 56
В миналата тема се обсъждаше, че Юлиян в надкаста е давал оценки за социалната игра на играчите през този сезон.Очаквам в следващият надкаст Мани от сезона с Неделчо да оценява физическата подготовка на играчите Wink))

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 22:58 от biglubo

# 57
  • Другата България
За лека нощ.

План Б.

План А.

# 58
Хайде, хайде. Чак фередже да носела Joy
Тя може да хленчи и да го обвинява, той не може. Той трябвало да я познава и да знае, какво да очаква от нея, за нея не важи ли същото?
Къде е казал, че Мирела е правила секс?
И ако наистина е правила секс, защо това да е срамно?
С тази разлика, че Мирела не си позволява да прави никакви квалификации за него, не му се сърди след играта, че не е играл с нея, въпреки уговорката им и се опитва да се постави в неговите обувки и говори за него само с уважение и сдържаност.

В миналата тема се обсъждаше, че Юлиян в надкаста е давал оценки за социалната игра на ограчите през този сезон.Очаквам в следващият надкаст Мани от сезона с Неделчо да оценява физическата подготовка на играчите Wink))

Изсмях се на глас.

# 59
Скрит текст:

Това не го мисли. Ние само си джафкаме тук, 😆 не ходим да им прави предложения по профилите - Смисъл нЕма.
Тъй че си се радваме на бицепс, трицепс, плочки, дупета... Квот доЙди и квот може. 🤣
Дупетата защо толкова назад ги слагаш? 🤣 Незаслужено подценявана част от красивото мъжко тяло 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт