💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 980
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 255
Много приятна песничка на Лефтеров, желая му успех! Явно доста е набрал на Мирела и сие. Много мило ми стана как е събрал повечето момчета, хубав клип се е получил. Само Жорката липсва.
Аз затова постнах и другата снимка. Може да е стара, но е лачена. 🤪🤣

# 256
  • София
Изгледах пак клипа, значи участват:
Валери, Гого, Фифо, Чакалов, Тими, Генчо, Георги, Касим и Гайтанов.
Може би и Илиян щеше да участва, но явно си е заминал за Англия.

# 257

И един Генчо в най-добрата си форма:

Гената си е мачо, за мен е с най-мъжко излъчване от всички останали.
    Освен това е чаровен,сладкодумен,с чувство за самоирония и не се плаши да си каже къде какво му куца.
    Не ме кефи тематиката на татусите му(като цяло съм с отрицателно мнение за точно този патриотски тип, изкуствено ми идва) , но ще ги прежаля,има достатъчно други места, накъде да гледам 😆
    Не мога да се абстрахирам, че ми прилича на Азис 🤣 Просто не мога 🤣

# 258
    Относно спортистите в ИВ и реално имат ли предимство и колко пред останалите участници? 😊

Е

Лазаринов от 10 г. тренираше тенис + екстремни спортове.

Дяволче, почувствах се лично обиден;) Това нас тенисистите за нищо ни нямаш, все едно сме шахматисти.Я си припомни какво ги направи Лазаринката на преследването?Преби ги!

# 259
    Приятна песен от Лефтерчето, браво! Радвам се, че не е заложил на вулгарен текст.
    В клипа не видях Илиян, Цецо, Куков и Иван от резервите. Мисля, че всички други момчета са участвали.
    Мили другарчета, това вероятно са последните  спокойни минути във форума, очаквам да не можем да смогнем да се четем идните дни. Grinning Дано ни очакват приятни епизоди.

# 260
    И аз се върнах да го гледам и намалих скоростта на 0.75.

Diavolo - вляво се вижда и Пух по някое време, на няколко пъти. Simple Smile

Браво, браво на всички момчета, че са го подкрепили.

Най-готиният сезон на ИВ досега - не заради скапания сценарий на продукцията, а заради страхотните момчета, които се намериха и дано си останат задружни и си помагат и нататък в живота!

# 261
    • София
    Мнаи си търси партньори за фитнес сесия. 😁😏

# 262
    Дяволче, почувствах се лично обиден;) Това нас тенисистите за нищо ни нямаш, все едно сме шахматисти.Я си припомни какво ги направи Лазаринката на преследването?Преби ги!

Е, недей така, де, и ние сме спортисти. Grinning Не знам дали си тренираме мускулите, но си тренираме волята и нервите докато чакаме опонента да се реши коя фигура да мести, а вътрешно си представяме как го налагаме с шахматната дъска. Trollface

# 263
    Момчетата са си момчета, дружбата им винаги е много по- силна и истинска.
    Лефтеров да яхва вълната и да я използва на макс.
    Не знам женския каст силен ли е този сезон, ама мъжкия изобщо не лъже, хич нямаше да ми трябва да се бутам из женските им коалиции. Много щеше да ми е добре в мъжката компания.😆

# 264
    • софия

Е, недей така, де, и ние сме спортисти. Grinning Не знам дали си тренираме мускулите, но си тренираме волята и нервите докато чакаме опонента да се реши коя фигура да мести, а вътрешно си представяме как го налагаме с шахматната дъска. Trollface
    Вия вече на това домино, което се получи. Мондейче, добре, че не предаде щафетата към диванните спортисти, че тук аз щях да скоча. Много сме добри в дисциплината си. Поддържаме равномерно темпо. Лява кълка,  дясна кълка. Да не отварям уста пък колко сме издръжливи 🤣

# 265
    Насам народе.
    Театъра е отворен, постановката започва след две минути.
    Заемете последните места Simple Smile
    Носи се слух, че на някои от актьорите им изтичат скоро договорите, бъдете първите, които ще узнаят истината Simple Smile
    Приятно гледане.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:27 от Bengun

# 266
    • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
    Reina, там е Жорката, на финалните кадри се вижда с бяла тениска.
    Мон дей, благодаря! Чак сега като каза го видях, а и първият път уж гледах внимателно. Flushed

Боже, наистина ли някой е ровил в раницата на Фифо?! Това е просто скандално... тотално дъно! Потресена съм!

# 267
    Аз да пожелая на всички Приятно гледане и хубава седмица. 😃Миналата седмица , като пожелах и Гого се спаси. 😁 Те за това пак да се запиша , може и да му е на късмет.😁🤞

# 268
    Ех,нищо не каза сега и ти 🤣 Азис завинаги ще си остане с русите брада и коса, ексцентричните грим и костюми и пискливия глас.
    Другата му лучност,която сега е взела връх ,си е просто Васил.

И един Генчо в най-добрата си форма:

Гената си е мачо, за мен е с най-мъжко излъчване от всички останали.
      Освен това е чаровен,сладкодумен,с чувство за самоирония и не се плаши да си каже къде какво му куца.
      Не ме кефи тематиката на татусите му(като цяло съм с отрицателно мнение за точно този патриотски тип, изкуствено ми идва) , но ще ги прежаля,има достатъчно други места, накъде да гледам 😆
      Не мога да се абстрахирам, че ми прилича на Азис 🤣 Просто не мога 🤣

# 269
      Зори математиката и викали… не, Алекса, как ще е нахално поредно капитанство…

Общи условия

Активация на акаунт