💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 766
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 675
те шансовете ѝ реално са най-много 10 процента, но продукцията спокойно може да добави една 0 отзад.

# 676
те шансовете ѝ реално са най-много 10 процента, но продукцията спокойно може да добави една 0 отзад.
Донякъде и заради това от една страна искам да загуби Жени. Защото даже и да спечели довечера никой няма да приеме и оцени победата и. И за това е виновна само и единствено Продукцията.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 15:43 от Bengun

# 677
и джафката се старае, няма спор. на лицето ѝ е изписано, че е кофти парче.

# 678
  • София
С тези продуценти на предаването, не ни трябват спойлери. От ден едно се виждат нагласените игри тук и там. Нищо ново.

# 679
Според мен Жени ще загуби. Може би, ако не си беше смазала пръстите щеше да е друго яче, но капитанска битка с елиминация е най-добрия за нея начин да излезе. Хем няма да е изгонена от номинации, хем ще е имала някакъв "смел" момент, хем си е и преди финалите.

Фифо и Гого ще имат шанс да прокопсат, да видим какво ще направят с тази възможност предоставена на тепсия, защото не е спечелена от тях.

# 680
  • София
Хорааа, много ще ме е яд Женя да победи Генчо. Ако има пъзел, това ще му е на Гената. Тя, Женя, уж не била влязла да решава пъзели, а вчера каза, че се е готвила усилено точно на пъзели.
Друго също ми направи впечатление от снощния епизод. Ясно е, че тя е много добра в словесните войни, все пак и в телевизия работи. Вчера Фифо се опита да си изтъкне гледната точка, но всички видяхте как Женя викаше и не приемаше друга освен нейната за вярна. Накрая, като спомена, че всичко е записано и ще се види, дори се сети и да се самоизтъкне, че тя би спасила Мирела, ако била в такава ситуация. Което си беше за пред зрителите, защото е много лесно да се каже в такава ситуация. Аз не мисля, че щеше да я спаси. Според мен, щеше да е пак "в шок", " ще припадна", "аз не мога да повярвам какво се случва"... Но така или иначе, всички щяха да стрелят по Ралица, според първоначалната им уговорка и Ралица щеше да си извади предимството и пак шок и ужас. И въобще, Женя като говори, че има слънце, по-добре да се погледне нагоре за проверка. Тя самата вече малко започва да се оплита, но няма нищо.. Нали ни е амазонката на сезона.

# 681
Изобщо не бих се учудила, ако пъзелът на Генчо е от онези, нерешимите. Дори да завърши трасето с два часа преднина пак няма да има шанс да бие. Иначе не виждам друг начин Женя да го победи в тази игра. Разумът ми подсказва, че Генчо ще бие, но за 4 сезона сме се нагледали на толкова простотии, че очаквам да накичат Женя с победата.

# 682
И вчера го писах. На мен просто ми писна отпаднали играчи да обясняват как те са чисти и неопетнени душици, които не знаят що е то коалиция и като гледали ИВ преди това само игрите си пускали... сигурно и за реалити преди това не са чували. Та сега и инфлуенсър не знаят що е, само ей тъй промотират разни неща само защото много ги кефят...

Нека да  е черна и зла Джаферович. Но шапка свалям, че реално се е готвила за предаването и се вижда колко много иска да спечели. Няма лоша реклама и тя печели последователи още повече, че е най-голямата инфлуенсърка сред тях. Но се е потрудила и личи, че е дошла точно да играе играта. Не да се прави на чиста неопетнена душица.

Също в този ред на мисли, евала и на Чакалов, че си признава, че му е било трудно да балансира, защото хем е искал да играе играта, хем да го харесват, имайки предвид подкаста.

Хора, които се правят на глупави или наистина са, няма как да ми харесат повече.

# 683
От една страна тази битка, с ранените пръсти на Джаферович, не знам как ще свърши с победа за нея. Реалистично погледнато, Генчо би имал огромна преднина и дори да се запъне на пъзела, времето би му стигнало да се справи.

Само че ние сме гледали нагласени битки, където мачът се обръща в последната секунда.
Няма да се учудя Продукцията да се намеси по този начин, само и само да изкарат Света Джаф като една истинска победителка, мъченица, героиня, преборила един от най-силните мъже в състезанието, в тежка капитанска битка, че и контузена.

И ако по някакъв начин Джаферович успее да победи довечера, ще си е абсолютно прозрачна постановка от Продукцията.

# 684
  • софия
Ами, хора, продукцията това го играе всеки сезон, ама всеки.  Силен мъж да отпадне изненадващо от жена. Тошко от сестрите. Стоян от Мани, не е като да не е основен похват всеки път. И всеки път върши идеална работа. Точно за това си мисля, че този път в ролите са Джаф и Генчо за съжаление.

# 685
  • София
Нова порция култови гифчета от плодовит епизод със заслужаващи се реакции и моменти 😊

Продукцията със своята доказана аматьорщина ощетява Безстрашните и буквално подарява победата на Непобедимите 😐🤐😲

ШОК и победа за 1 сек. за Непобедимите 😮😀

Жълтата мъка, чака ги боб или леща, малко ориз и яко работа 😢

Джаферович триумфира след поредната си победа на тихия фронт. Момичетата са я подкрепили за така исканото от нея капитанство. 😏

Генчо гледа пъзела и пъзела гледа Генчо! 😂🤣😅

Джаферович след играта и четкането на Непобедимите 😎
бтв: Лошо няма, първо бяха ощетени и второ, не обича да губи!

Джаферович за любимата си Зорница 😁😎

# 686
А гифче как Алекса реди кулата и крещи на Зори: “Държи, държиии” 🤣🤣🤣

# 687
Иначе според мен Алекса и Виктория тайно се надяват Генчо до се върне и изгони Зори...

# 688
  • София
"Генчо гледа пъзела и пъзела гледа Генчо!"
Колкото и да го гледа, сам няма да се нареди Joy

# 689
Суперски гифчета. Изобщо този сезон е много богат на материал Simple Smile
Чакам да видя Генчо в анимацията на Неделчо аз от това редене на куба Simple Smile

Ето едно мое любимо гифче собствено производство от миналата година

Общи условия

Активация на акаунт