💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 996
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 930
Димо отново: Ако продължава така " Жената - Чудо" ще се прибира в къщи. 😁 Прав е Димо, ами "чудо" си е жената. Такова чудо в национален ефир рядко се вижда.😁😁😁

# 931
  • София
Сега наблюдавайте "драматичен" обрат на предварително назубрен пъзел Simple Smile

# 932
Жената чудо. Божеее.
Тя е супер зле на преминаването. Просто в игра без пъзел Джаферович е аут.

# 933
Генчо много хубаво си надъхва съотборниците, та сега и аз като него: Давай, Гено, давай, давай, можеш.

# 934
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Уф, Генчо ще ми докара някой инфаркт, защо се мотае така? Да сваля ръкавиците и да се разбърза!

# 935
Ох, Генчо много добре се справя. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

# 936
Обикновено единият участник в битката "разказва" по време на играта, (Отпадналият.) Днес няма такива кадри?

# 937
На всички май направи впечатление това "чудо" от Димо Joy
Айде бе, Гена, на тръни съм заради теб!!!!!!

# 938
Много по-интересно ще е Генчо да се върне … ще има смях … и сълзи 😄

Джафа се изчерпа вече, какво да гледаме още от нея , стига толкова отрова 👌

И най-ме дразни , че е вечно права , нито един път не призна вина , нито един път тя не сгреши , върти г.за както и е изгодно и все другите криви . Айде няма нужда .

# 939
Баси, ако тая обърне играта спирам да го гледам т'ва. Не стига че едва се дотътри през трасето...

# 940
С изненада са себе си отрких, че викам за Генчо. Много добре се справя и на трасета, и на пъзела.

Жени мина трасето по-бързо, отколкото очаквах. 3 минути преднина не са нищо за такова трасе.

# 941
Просто не мога да гледам, хора, много ще ме е яд колоритен играч като Гената да отпадне.

# 942
Ох, искам и аз да го редя този пъзел.
Така като ги гледам страшно ми се прииска.

# 943
Кой знае как са прецакали пъзела на Генчо. Rage

# 944
Дано Генчо остане, че това Чудо ни изтормози този сезон с такова негативно излъчване и злоба.

Общи условия

Активация на акаунт