💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 413
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 110
  • софия
Днес ще съм зла. Обаче много ме кефи Гого как и докарва тикове
 А Гогата си е на Мелмак и скоро няма да се приземи на майката земя.🤣

# 1 111
Хаха, Джафа вика щом се била върнала би трябвало да е позитивен ден Joy

# 1 112
Ма как се радват на капитанката си, Ма каква хубава атмосфера

# 1 113
Ох, не ми се пишеше, но самочувствието й удря небесата, граничи с наглост.
Дори и да е спечелила битката честно, е ужасно грозно поведение. Грозно.
Трябва и малко смирение в тоя живот. Само че тази участничка не го разбира.

# 1 114
Хубави думи - Не всичко в тази игра е направено за нинджи.

Да, за съжаление. Защото дори жените тук, във форума, а а и извън него, искаме точно такива.

# 1 115
Не се сдържах:

И бях блокирана. 😂😂😂😂😂 Толкоз за Джафката.

# 1 116
Първи сигурен финалист? Как го определят? Ааа, някой си е купил имунитет?

# 1 117
Финалните думи на Ралица: "Ти си първият сигурен финалист във финалния етап на Игри на волята".
На кого може да каже Ралица тези думи?

# 1 118
Играта - игра, ама лошият привкус е за всички ни! Добре, че не се паля като в първия сезон! Явно в тези реалити формати всеки е мъжът на жена си или жената на мъжа си, а най-вече То на Тъпарев!

# 1 119
Някой си е купил двоен имунитет, за да го обяви Ралица за сигурен финалист още на първия съвет. От Непобедимите може да е Георги или Алекса, а от Безстрашните - Жени или Филип. Що ли си мисля, че е тгочно Женя...

# 1 120
Утре имаме сигурен финалист значи. Според мен червените са загубили и Георги е изпукал всички грошове за имунитет.

# 1 121
Иначе Жени защо не се пазари за повече като отказа месото? Грешка май или като печелят грошове от други така стоят нещата?

# 1 122
Джаф какво мрънка, че мъжете я приемат като 'просто една жена', а не конкурент? Първо, че е лъжа. Второ, ако не искаш да гледат на теб като на 'предмет' ... ами недей да се снимаш гола!

С какво снимките на Жени от преди 15 години са по-различни от снимките на Фифо, които няколко пъти бяха пускани тук?

Утре имаме сигурен финалист значи. Според мен червените са загубили и Георги е изпукал всички грошове за имунитет.

А дано!

# 1 123
  • София
Някой си е купил двоен имунитет, за да го обяви Ралица за сигурен финалист още на първия съвет. От Непобедимите може да е Георги или Алекса, а от Безстрашните - Жени или Филип. Що ли си мисля, че е тгочно Женя...
Много ясно, че е тя. Няма да се учудя и за 50 гроша да й го дадат, да не се охарчи много.

Да се допълня...оставяйки настрана яда си, според мен имунитет си е купил Жоро (а, дано!). На него му е най-напечено в момента.

# 1 124
Да, продавал се е седмичен имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт