💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 628
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 185
Не й е заключен профилът на Жени, даже вижте последния коментар. 🙂

# 1 186
  • София
Аз пак да си питам 🤣 До кога важат грошовете, сабите, имунитетите и томахавките ? 😄
До края на формата.

Някой знае ли кой, колко грошове има?
ГРОШОВЕ

Георги 350
Жени 280 ( +230 от Генчо )
Алекса 250 ( +200 от продажбата на мястото си в играта , + томахавка )
Филип 210 ( + таен имунитет , -100 за имунитет през 10 седмица )
Гого 100
Ралица 50 ( + саби )
Виктория 0 ( -100 за два допълнителни гласа)
Мани 0 ( -100 за имунитет през 10 седмица )

Непобедими : 600
Безстрашни : 640
Супергерои : 0
Защо присъстват супергерои? Или пускаш сегашните племена, или пускаш и трите със старите участници.

# 1 187

Георги 350
Гого 100
Ралица 50 ( + саби )

210, в скоби са пояснения само за движението на парите и предимствата. Подчертаното е важно.

# 1 188

# 1 189
Аз покрай гневните постове един по- различен да пусна. Благодаря от сърце на EdelV за обзорите на епизодите. Винаги си оправям настроението ,когато ги чета. Комплименти.🌹🌹🌹 И понеже на китки само не може да караме и една 🍷 от мен. 😃

# 1 190
Ако Жоро си е купил имунитет, Зори или Мира номинирани.. И вероятно пак Генчо ще и е виновен на Зорница, макар и да го няма Grinning

Да, ама как ще се стигне до номинацията на Зори или Мира ми е интересно на мен. Значи избират капитан преди битката. Капитан става Алекса (щото вече е безопасно).
Алекса - Зори (2 гласа)
Виктория - Зори (1 глас)
Мира - Виктория
Георги - Виктория
Зори - Виктория
3 на 3. Избират Зори.
Същата схема и ако целят Мира, ама аз не разбирам причина, поради която ще изберат да целят Мира, вместо Зори.

# 1 191
  • София
Изненадана съм от монтажа в този епизод, няма да крия, че се радвам на победата на Жени, макар и да ми се иска да беше отстранила друг вместо Генчо. Епизодът започна със суперлативи за Жени в чуждото племе и доста се поговори за нея, обикновено играчът, върху когото се фокусират, си тръгва. Добро решение е да не показват синхрони по време на битката. В тази битка поне имаше някакво напрежение, за разлика от последната елиминационна. За думите на момчетата в племето на "Безстрашните", смятам, че продукцията иска да направи открито противопоставяне с тези в племето на "Непобедимите". А, за жените, които защитават мнението им, имам теория, че вярват, че за тях биха имали различно такова, и че проблемът е в конкретните жени, за които се предполага, че говорят. Аз по-скоро съм склонна да вярвам, че си говориха по принцип, не мисля, че биха предпочели да се изправят срещу жена, дори да са в друг сезон и да играят с други хора. Не е лично.

Жени я подпират с пъзели, така както подпираха  Неделчо сигурно... Grinning Неделчо, ако четеш - беше моят фаворит миналия сезон, това с подпирането е ирония. Bowtie

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 02:44 от La Vikinga

# 1 192
Скрит текст:
Аз пак да си питам 🤣 До кога важат грошовете, сабите, имунитетите и томахавките ? 😄
До края на формата.

Някой знае ли кой, колко грошове има?
ГРОШОВЕ

Георги 350
Гого 100
Ралица 50 ( + саби )

Защо присъстват супергерои? Или пускаш сегашните племена, или пускаш и трите със старите участници.
Статистиката за грошовете е от началото на формата.
В нея са отразени всички грошове - спечелени и похарчени през сезона от всички участници.
Информацията за сегашните племена е коректна след днешната победа на Жени.
Супергерои е племе от първа фаза, в момента на негова сметка има 0 гроша. Стои, защото на негова сметка имаше грошове по време на първа фаза.

# 1 193
На мен ми дава да напиша коментар. 😉

# 1 194
Алая , аз не съм я обидила , само изказах мнение за “победата и “ . И за пореден път се убедих , че тя критика не приема .
Много харесвам Генчо, но проблема не е , че го отстрани . Проблема е в поведението на Евгения и изкривената и представа ,и самооценка … и най-вече парадирането с тях !

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 23:36 от *Мери*

# 1 195
Женя е с разклатени позиции и нерви. Няма пукнат грош. Наистина ли някой мисли, че утре Генчо НЯМА да загуби заради грошовете, БЕЗ да отпадне?

Преди битката.
Ралица "хвали" Гого. По спомен: "Гого, #КОЙ можеше да те победи от мъжете на арената? Гого отговаря: "Фифо.
Ралица: "Гого", а от Непобедимите? Гого: "Никой". Иииииии, ДА! В този момент камерата се фокусира върху...Генчо. Joy Та, наистина ли някой вярва, че в петък няма да отпадне именно Гого, и то именно от Генчо?
Сценарият следва и план А, и план Б. По-скоро план Б.
В петък пак ще говорим. Толкова е прозрачно, че чак на Тупарев гащите  се виждат, ама не в стопанството, а в студиото на НОВА.

Толкова е прозрачно, че нямаше нищо общо с действителността;)))

# 1 196
За мен цялата тази история, ще е завършила с щастлив край , ако Мани опердаши Виктория ..после да си ходят кой в какъвто ред иска , да спечелят всичките по 100 бона или да си тръгнат вкупом в знак на протест .
Горкото никъде не го искат, и си е съвсем само, дано поне опуха онази лижеща д*та

# 1 197
Изненадана съм от монтажа в този епизод, няма да крия, че се радвам на победата на Жени, макар и да ми се иска да беше отстранила друг вместо Генчо. Епизодът започна със суперлативи за Жени в чуждото племе и доста се поговори за нея, обикновено играчът, върху когото се фокусират си тръгва. Добро решение да не показват синхрони по време на битката. В тази битка поне имаше някакво напрежение, за разлика от последната елиминационна. За думите на момчетата в племето на "Безстрашните", смятам, че продукцията иска да направи открито противопоставяне с тези в племето на "Непобедимите". А, за жените, които защитават мнението им, имам теория, че вярват, че за тях биха имали различно такова, и че проблемът е в конкретните жени, за които се предполага, че говорят. Аз по-скоро съм склонна да вярвам, че си говориха по принцип, не мисля, че биха предпочели да се изправят срещу жена, дори да са в друг сезон и да играят с други хора. Не е лично.

Жени я подпират с пъзели, така както подпираха  Неделчо сигурно... Grinning Неделчо, ако четеш, беше моят фаворит миналия сезон, това с подпирането е ирония. Bowtie

Ама Неделчо беше симпатичен на всички, а Джафера нещо не й се получава. Факт!
Да приемем, че тук сме някаква представителна извадка. И какво се получава - нещо от сорта 95 % против и 5% - за Женята. Аз не я познавам в живота. Всичко на базата на представянето й в играта - комплексното...👍

# 1 198
Хейтим, поне аз де, защото си искам приказката - добрите да побеждават лошите, поне на телевизора 🙂  Че много ми идва в реала всекидневно

# 1 199
  • Fire & Blood
Мисля, че е пределно ясно, че тук тъй наречения "хейт" е заради нечестното, грозно и тенденциозно пазене/побутване/фаворитизиране на един участник за сметка на останалите. Хората, няма как да стоят безучастни и да не бъде засегнато чувството им за достойнство и справедливост. В живота почти всеки си е патил и е бил прецакван от един/а такава Джаферович/Алекса и затова е масовото негодувание. Разбира се, това не важи за всички и винаги даден участник ще има фенове/поддръжници, но масово зрителите ще се възмущават на нагласенените игри и участниците-връзкари. И слава богу, бих добавила. Ако стигнем дотам масата да възприемаме показаните в това предаване неща за нормални и само "игра" за мен обществото ще е достигнало дъното на моралните и човешките си качества.
Моля, тук да не се припознава и обижда, който и да било. Не визирам нито конкретни потребители, нито форума като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт