💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 740
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Коментарите на Жени в Instagram са ограничени  само до коментари на последователите ѝ отпреди началото на формата. Хората, които я следват могат да коментират.

# 1 201
Изненадана съм от монтажа в този епизод, няма да крия, че се радвам на победата на Жени, макар и да ми се иска да беше отстранила друг вместо Генчо. Епизодът започна със суперлативи за Жени в чуждото племе и доста се поговори за нея, обикновено играчът, върху когото се фокусират си тръгва. Добро решение да не показват синхрони по време на битката. В тази битка поне имаше някакво напрежение, за разлика от последната елиминационна. За думите на момчетата в племето на "Безстрашните", смятам, че продукцията иска да направи открито противопоставяне с тези в племето на "Непобедимите". А, за жените, които защитават мнението им, имам теория, че вярват, че за тях биха имали различно такова, и че проблемът е в конкретните жени, за които се предполага, че говорят. Аз по-скоро съм склонна да вярвам, че си говориха по принцип, не мисля, че биха предпочели да се изправят срещу жена, дори да са в друг сезон и да играят с други хора. Не е лично.

Жени я подпират с пъзели, така както подпираха  Неделчо сигурно... Grinning Неделчо, ако четеш, беше моят фаворит миналия сезон, това с подпирането е ирония. Bowtie
Искам само да кажа, че за мен е винаги удоволствие да чета мнениятати . Възхищавам се, че успяваш да кажеш всичко, което и аз бих искала и, но много по-красноречиво и без ненужната емоция, която аз все още не мога да овладея.

# 1 202
Аз покрай гневните постове един по- различен да пусна. Благодаря от сърце на EdelV за обзорите на епизодите. Винаги си оправям настроението ,когато ги чета. Комплименти.🌹🌹🌹 И понеже на китки само не може да караме и една 🍷 от мен. 😃
И аз благодаря! Радвам се, че развеселявам някого! И от мен по една чашка за компанията за хубав сън! Champagne

# 1 203
Алая , аз не съм я обидила , само изказах мнение за “победата и “ . И за пореден път се убедих , че тя критика не приема .
Много харесвам Генчо, но проблема не е , че го отстрани . Проблема е в поведението на Евгения и изкривената и представа ,и самооценка … и най-вече парадирането с тях !
Разбирам, но искам да внимавате и да се пазите 🤣. Преди време беше напердашила една майка на улицата и я арестуваха дори 🤣. Тъй че по-полека с критиката, че ще ви мисля цяла нощ 🤣. Просто не дразнене лъвица, просто не го правете 🤣.

# 1 204
В най-кофти позиция не е нито Гого, нито Филип, а мъжът на Евгения. Искрено му съчувствам, че търпи това зло. Едва ли му е лесно.

# 1 205
  • софия
Аз пак да си питам 🤣 До кога важат грошовете, сабите, имунитетите и томахавките ? 😄
До края на формата.

В обединеното племе пак ли се номинират?
Това съм го забравила.
Последната седмица не отпаднаха ли само от игри?

Аз пък цяла седмица смятам грошове, като си мисля, че до петък трябва да изхарчат всичко.....))))).

Ей, и  какви хубави схеми имах, ама ей го нА, толкова ми се получиха и на мене, колкото и  на Гената стратегиите. Егати тъпото....

Жени: "50 гроша за цял Генчо..."  Joy

# 1 206
Най-много ми е мъчно за Гого, защото той си няма нищо. Пари, амулети....
Гогата има банда бойни фенки. Малко ли е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 207
И аз така си мислех, за това и питах. Бях останала с впечатлението, че последната седмица ще се отпада само от битки, всички да са с равни права, така да кажем.
Аз пак да си питам 🤣 До кога важат грошовете, сабите, имунитетите и томахавките ? 😄
До края на формата.

В обединеното племе пак ли се номинират?
Това съм го забравила.
Последната седмица не отпаднаха ли само от игри?

Аз пък цяла седмица смятам грошове, като си мисля, че до петък трябва да изхарчат всичко.....))))).

Ей, и  какви хубави схеми имах, ама ей го нА, толкова ми се получиха и на мене, колкото и  на Гената стратегиите. Егати тъпото....

Жени: "50 гроша за цял Генчо..."  Joy

# 1 208
Аз пък се успокоих малко. Щом всичко върви по сценарий, значи все ще гледат да не пращат Гого срещу Филип, че то кой нормален сценарист ще се лиши от единия преди финала? Нали някой все пак трябва да направи рейтинга за този финал. И Жорето трябва да е там. Кой ще гледа Алекса срещу Джаферович и Виктория?! Аз със сигурност не.

Гого изглежда точно като дете на моменти, което може да се отчита като минус за стратегията, но е причина да бъде още по-харесван масово. Идеалният положителен герой, освен уменията му, които все пак са водещи.

Крехката Джаферович според мен не можа да понесе нахалството, което двамата фаворити имАха, да не ѝ клекнат, въпреки новата ѝ позиция. Особен момент беше изказването на Гого, че иска битки от друго (по-високо) ниво. Леле, Джаферович щеше да се задави! А тя искаше да ги ползва занапред и по-скоро беше склонна да се лиши от Мани, надуши лъжата ѝ за отношенията с Виктория ("Жълти, много внимавайте какво сте си взели"). Но двамцата не показаха интерес. Филип и той: за финала искам Гого, точка. Simple Smile

От днешната победа щастливи са само Зори и Куков пред екрана, евентуално децата на Джаферович, дано не стига до тях нашия хейт... ама... това е. Мани и Ралица показват служебен ентусиазъм. И остана самотната силна жена с болката от успеха си...

# 1 209
Чак пък да я дебна,изобщо не ми е идвало на ум. Просто спрях тв и отворих ИГ и там ми излезе ТЯ,Жената Чудо,Непобедимата Женя. 😁 И аз не съм я обидила,не съм я хейтила,нищо. Просто написах мнение. Много пък важна ще ми дойде,да я търся и да я дебна. Че си нямам друга работа. Последвала я бях преди много време,когато е пускала гивъуей,за да участвам,не защото я харесвам. 😁 И освен това и за гримьор не става,та външни хора й вършат работата,за която тя после обира лаврите,но както и да е. Предполагам,че и тук наднича и може да се сети за какво пиша. 😎

# 1 210
Изненадана съм от монтажа в този епизод, няма да крия, че се радвам на победата на Жени, макар и да ми се иска да беше отстранила друг вместо Генчо. Епизодът започна със суперлативи за Жени в чуждото племе и доста се поговори за нея, обикновено играчът, върху когото се фокусират си тръгва. Добро решение да не показват синхрони по време на битката. В тази битка поне имаше някакво напрежение, за разлика от последната елиминационна. За думите на момчетата в племето на "Безстрашните", смятам, че продукцията иска да направи открито противопоставяне с тези в племето на "Непобедимите". А, за жените, които защитават мнението им, имам теория, че вярват, че за тях биха имали различно такова, и че проблемът е в конкретните жени, за които се предполага, че говорят. Аз по-скоро съм склонна да вярвам, че си говориха по принцип, не мисля, че биха предпочели да се изправят срещу жена, дори да са в друг сезон и да играят с други хора. Не е лично.

Жени я подпират с пъзели, така както подпираха  Неделчо сигурно... Grinning Неделчо, ако четеш, беше моят фаворит миналия сезон, това с подпирането е ирония. Bowtie

Много много точно . А болднато по принцип е проблемът на женското ни съсловие като цяло .

# 1 211
  • Другата България
А аз още си чакам голите снимки на Фифо....

Не се ядосвайте, няма смисъл. И аз не се ядосвам, и няма смисъл. Blush
За първи път се подведох, а и не само аз май, за изход от седмицата като цяло.
Ама ей го на, нито едно от нещата, които прогнозирах и уж ми бяха ясни, през тази седмица няма да се случат.
Срам, срам! Angry
И то защото Евгения остана, а 50/50 мислех, че ще си иде женицата.
Ама ей го на, на “жената чудо“ ѝ се стои, играе ѝ се...ами да си стои, и да си “играе„. Докато има с кого......
Да видим промото поне за утре, червен съвет мисля, че ще има.

# 1 212
  • София
Отвратена съм от Тупарев и Ко. Окепазиха хубавото предаване и тотално се гаврят с участниците и със зрителите.
До последно се надявах, че тя ще напусне с поне малко достойнство, но не би. То наглост и чудо..
Дано им отнемат лиценза!
Джаферович, струва ли си толкова омраза да си навлечеш?
То с нахалство към прогрес, но в момента на половин България й се повръща от тази Помия, Пародия и Подигравка….

# 1 213
  • София
Тоя дзвер lipo sculpture ли си е направил на коремни мускули?

Да, има заснет и влог за операцията.

Скрит текст:

# 1 214
  • София
Май Гого е единственият, който не и цепи басма на Евгения. Преди и Фифо, но той вече не е това, което беше.

Общи условия

Активация на акаунт