💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 290
Фифо да трепери от Джафа?! Не го вярвам. Ще я отнесе като куцо пиле домат,стига да е комплексна игра,а не като снощи. На такива игри,като снощната,и най-слабия играч има шанс да победи най-силните.
Гената щом чете тук,има моите адмирации! Много го харесвах,както и Георги.

# 1 291
  • София
Само 510 пропуснати коментара Grinning

Всички простосмъртни познахме какво ще се случи още от понеделник, че и по-рано. Два месеца Джаба Хътянина лежа по басейните, един месец контузия и накрая с една битка си осигури финала. Евала, Фродо. Евала, Туп.

СлаБе, не искам кафе. Съсипан съм. Животът няма смисъл Grinning

# 1 292
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Брутро, бандаааа! Кофи, варели и три бидона са заредени с кафе!
 По анкетата: искам непобедими да спечелят. Нямам идея защо, но това е положението. Стискам палци Жорката да си е взел имунитет.  Зори и Гого на пангара. Туй то.
 Аз пък мисля, че много добре правят двамата юнаци, че дърпат змея за опашката. Аман от "преклонена главица, сабя не я сече". И да му подпалят Д-то на някой от двамата, си заслужава. Змеят не обича подобни неща и се дразни. Иска всеки да му доказва, че е под него. Чак обърква вече от къде да пуска огъня и понякога парата излиза през ушите. Тръшнал се върху златото си и само пуфти. Ай, да си заслужи малко мястото и да му се развали комфорта. И без това от трите му глави  едната хич я няма в мисленето.  Тъкмо да я стимулират. 😄
СлаБе, + 1000 за коментара ти. Сълзи ми излязоха да се смея, точно в десетката за змея. Направих асоциация с дракона Смоуг от Хобит. Да чакаме един готин Билбо Бегинс да и го измъкне изпод носа.

# 1 293
стига да е комплексна игра,а не като снощи.
Играта вчера беше достатъчно комплексна.
Имаше силови елементи, имаше баланс, имаше кардио и издръжливост, имаше и ум.
Липсваха плуване и ловкост като компоненти.

# 1 294
За мен Джаферович е откровено антипатична   И меко казано неприятна персона, но не разбирам какво толкова е прегрешила в последните епизоди-отиде на елиминация, реши си пъзела и победи. Че ни дразни с характера си, не е аргумент-човек не може да избяга от себе си. Играе си играта жената и иска да стигне напред. Очевидно има и съмишленици в играта. Ако се бореше и за зрителски вот, щеше да е друго.
Искала да праща силни играчи на битки, а тя да мишкува -щом регламетът го позволява, няма лошо. Като са идиоти останалите , да й се връзват и да не се възползват от всички възможности, си е техен проблем . Твърде детински хейт ми се струва някак си.

# 1 295
Съжалявам, че сравнително добрия тон в темата доста се промени. Всъщност така беше и след саботажа на Мани и Фейгин. Е ли възможно да се коментира и анализира без когото и да е от участниците и да се нарича ла...но, мръсна твар, грозотия и т.н. Всички вие фотомодели ли сте?

# 1 296
  • Сред мелниците
20 и повече страници хейт тази вечер за това, че Джаферович е победила, не мога дори да осмисля. Как може такава омраза и обиди към някого, когото дори не познавате лично?
Сега, ако Жени може да отстреля двете достойни момчета, нека го направи.

Аз съм от тези в 20-те страници. Но както другите,  не е защото  Джаферович е победила, ако е победила изобщо. В което аз не вярвам.
За мен тази жена е олицетворение на всичко, което не бих искала да има в живота ни.
Невероятната злоба, "способността " й да използва хората за личните си цели, да лъже без срам, да манипулира,  да отказва да признае очевидните качества на другите, да е груба в разговорите, да е неспособна да общува,без да мачка събеседника си, вкл. и "съюзниците " си .
Това , че Е в Играта при очевиден конфликт на интереси, заради местоработата си.
Заради това, че е била подготвяна по начин,  до който другите участници не са имали достъп.
Заради това, че й се дадоха шансове, тук в Играта, които бяха отказани на другите.

Имам да изпиша още две стр , но нямам време и желание. Върни се и виж в хейта, за който говориш какво има и дали изобщо е хейт. Или отвращение и погнуса.
Физически също ми е антипатична,  но тава признавам  е субективно.

А достойните момчета тя никога не може да победи.
Никога. Могат да й ги поднесат от Продукцията.
От  която  впрочем също ме е срам.
Тези хора там деца нямат ли? Отговорността която носят съзнават ли?

# 1 297
  • София
Няма лоша реклама, а и злодеите са помнят по-дълго. Сега дали тя си избра да се представи в такава светлина или тя й беше наложена в замяна на побутването...
Някак не ми се връзва да казва " децата ми да се гордеят с мен" и да се държи така. Ама ако си е такава по- принцип, тя не може да избяга от себе си.
На мен лично ми е жал за децата, сега в училище се шуми, сочат ги с пръст, точно защото са деца и гледат игрите с нагласата, че всичко е истина. Предполагам, в момента семейство Джаферович, не са в страната, за да спестят на децата хейта, но не вярвам  децата да минат между капките. С две думи, мисли за стандарта на живот на себе си и децата, но не и за техния психически комфорт. Ама за децата мислила, няколко пъти ни го напомниха. Сигурно Мира не мисли за децата си, но Мира не е гласена за финал.
Всеки си има глава на рамената и да си я използва по предназначение все пак.

# 1 298
Не разбирам защо сте настръхнали така срещу Джафа? Хора, това е просто игра. ИВ не е само физическа игра, тя е и логическа, социална...каквато искате я наречете. Ако Фифо и Гого си мислят, че само с физическа игра ще стигнат до края, то е възможно да паднат от високо. Аз харесвам Фифо, Гого по-малко, но не мога да отрека, че Джафа ги надигра. Ами може го жената и го прави добре, да ги върти на малкия си пръст и да им се налага. Просто тя играе играта по-добре от тях, но това не е повод да я хейтите толкова брутално, още повече на външен вид. Фифо имаше шанс да я „нарита”, но не се организира добре със съюзници и грошове и накрая тя ги прецака. Сами са си виновни, че я оставиха да си разиграва коня, вместо да и изземат постоянните два капитански гласа.
Това е положението, играта е такава, който е по-умен върви напред и без индивидуални битки. Не мога да мразя Джафа, затова, че играе умно и хитро.

# 1 299
според мен на Генчо са му предложили 3-4-5 бамбона отделно за да падне и си е човещинка да приеме /все пак е най-слабия мъж от останалите - няма възможност за сто бона/. не видях нито една широка усмихфка за целия епизод при него. /и нещо почти отделно - джаферкович как опитваше два пъти да изменти с пръчките да пропусне некоя - това си го имаш заложено и го правиш и в живота. за мен е показателно

# 1 300
Polikseni, Джаферович не е била на елиминации, тя беше на капитанска битка по свой избор. Не е пращана като номинирана.  Понеже явно не е с критична самооценка , Джаба няма как да разбере че т.нар. от нея “социална игра”, всъщност е сюжетно-ролева игра зададена от продукцията и макар и едра, Джаферович е само офицер, а не царицата в нея. Ролята на царица е за другата едра жена във формата, разбира се близо до царя.
С едно изречение: Женя не е надиграла никого.
Нейната роля, нейният образ е част от предварителния сценарий и в този смисъл не тя е надиграла, сценаристите са го предвидили и тя е просто го е изпълнила.
Ако нейната злост се нарича “слагане на масата”, стратегия и т.н., защо критиката на ходовете ѝ тук е наричан “хейт”?

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 09:29 от ellis

# 1 301
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Интересна ми е логиката. Да се успокоим и да приемем, че това е игра и поведението на Джаферович също. Добре тогава, масовия хейт към Виктория, обидите, желанието някой да я набие или дори гордостта, че "аз ако съм влизам  и и забивам два шамара" как да го тълкувам. Значи Джаферович играе, но Виктория не. За втората ако може и клада да и направят щото дразни масата. Това не са ли двойни стандарти, това не е ли различен аршин? Виктория викала, и Джаферович вика. Виктория "тормозела" Ф и М, Джаферович също тормози мъжете, особено Фифо. Сега и е на мушката Гого. Виктория имала коалиция с Алекса. Джаферович също има коалиция с жените. С какво се различават двете, че за едната като дават няколко дни какви ги дроби е игра, а за другата не.

# 1 302
Игра, игра, но семейство Джаферович са професионални медийни вършачки. То не беше Сървайвър, ББ, Капките, Черешката на тортата, На шкембе, ИВ и т.н. Носят си клеймото на неприятници, защото масово не ги харесват от изявите им насам-натам, от постоянното им присъствие също.
И какво е общото на всички формати, в които са участвали? Победа с всички възможни средства. Така ли са и в живота? Амии, твърде различни формати и твърде еднаква линия на действия.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 09:33 от Bimbiflo

# 1 303
Polikseni, Джаферович не е била на елиминации, тя беше на капитанска битка по свой избор. Не е пращана като номинирана.  Понеже явно не е с критична самооценка, Джаба няма как да разбере че т.нар. от нея “социална игра”, всъщност е сюжетни- ролева игра зададена от продукцията и макар и едра, Джаферович е само офицер, а не царицата в нея. Ролята на царица е за другата едра жена във формата, разбира се близо до царя.
Нейната роля, нейният образ е част от предварителния сценарий и в този смисъл не тя е надиграла, сценаристите са го предвидили и тя е просто го е изпълнила.
Ако нейната злост се нарича “слагане на масата”, стратегия и т.н., защо критиката на ходовете ѝ тук е наричан “хейт”?

Оооооо надигра ги, защото ако сега жълтите паднат 2 пъти, Гого и Фифо отиват на елиминация и нямат никакъв ход.

# 1 304
  • София
Polikseni, Джаферович не е била на елиминации, тя беше на капитанска битка по свой избор. Не е пращана като номинирана.  Понеже явно не е с критична самооценка, Джаба няма как да разбере че т.нар. от нея “социална игра”, всъщност е сюжетни- ролева игра зададена от продукцията и макар и едра, Джаферович е само офицер, а не царицата в нея. Ролята на царица е за другата едра жена във формата, разбира се близо до царя.

Оооооо надигра ги, защото ако сега жълтите паднат 2 пъти, Гого и Фифо отиват на елиминация и нямат никакъв ход.
Филип има имунитет и съм сигурна, че ще го използва, ако решат да го пращат срещу Гого.

Общи условия

Активация на акаунт