💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 425
Според мен е много вероятно тази седмица да имаме по двама номинирани от племе на един съвет, а не както беше досега по един.

Очаквам тази седмица да има игра за спасяване от елиминация, на която ще отпадне директно един играч - останалия последен.
И след нея елиминация, на която ще отпадне още един.
Няма да има битка на съюзниците.

# 1 426
  • София
Ауткаста с новото си видео

# 1 427
Гого има 100 гроша. Може да си купи имунитет, освен ако продукцията не вдигне цената.

# 1 428
  • софия
Дяволче ,според мен от тук нататък в Надкаст ще се случват много бързо нещата със събеседниците и ще е добре да имаш някакви нахвърляни базови въпроси за всеки. И да допълваш,  ако има някакво развитие до отпадането на играча.
 Ще пусна един въпрос към Жени от сега, пък каквото сабя покаже.
 Как е виждала представянето си в очите на зрителя, докато е била в играта и има ли голямо разминаване след излъчването? И, ако има на какво според нея се дължи това.

# 1 429
Дяволче ,според мен от тук нататък в Надкаст ще се случват много бързо нещата със събеседниците и ще е добре да имаш някакви нахвърляни базови въпроси за всеки. И да допълваш,  ако има някакво развитие до отпадането на играча.
 Ще пусна един въпрос към Жени от сега, пък каквото сабя покаже.
 Как е виждала представянето си в очите на зрителя, докато е била в играта и има ли голямо разминаване след излъчването? И, ако има на какво според нея се дължи това.
Това е добра идея да се събират въпроси към останалите играчи от този момент, защото наистина скоростта на отпадане на играчите от ИВ ще се повиши драстично.

# 1 430
  • Другата България
Ха, че то само това да е абсурдно.....това е форматът на абсурдността, другото му име е манипулация и абсурдност.
И кому, кому беше нужно това снощното ...колко, 5, 6 пъти повтаряне на “жената - чудо“? Кой изобщо вярва, че тя е чудо, какво чудо всъщност е тази жена? Кое в представянето ѝ е чудо? Явно в случая “чудо“ е използвано като синоним на манипулация и набутване на някакъв измислен “чудесен“ персонаж с идеята зрителя да се върже на подхвърлени репики и дуплики колко чудесно е представянето ѝ като цяло, а и в частност. Но така още повече настройват аудиторията анти Евгения. Бляк!

Аз с прогнозите приключих. След последния ми провал в сценария за тази седмица ..../успокоявам се, че не беше само мой/, явно много ми се е искало Евгения да отпадне, и с тази камера върху Генчо в понеделник....абе признавам си, заблудих се. Видях “гащите“ на Тупарев за седмицата, ама явно са били тези на Евгения, размерът ме е подвел.
Та никакви прогнози няма да правя, още повече пък след като се оказа, че има разни нововъведения от последните сезони като например седмичен имунитет, които ми затрудняват логическото мислене, щото не знам кой кога и какво ще използва и в какъв аспект ще го направи. Много хора имат “скрити оръжия“, които могат да използват, хич не се напрягам повече да ги мисля. Гледам си като сериал, имам си фаворити, “викам“ си за тях, шампионът за мен вече е ясен, но пък и надеждата умира последна.

# 1 431
  • софия
Да и то май да се засилим тук два- три дена, преди световното, че след това нацяло ще се изгърчите и двамата от недостиг на време и много задачи.

# 1 432
mon day,
кога се е коментирал интелектът на Гого, че съм пропуснала? Дано нямаш предвид мой пост, защото си беше ироничен от първата до последната дума.
Гого е много интелигентно и мислещо момче. Съвсем осъзнато е избрал да не играе стратегически в пълния смисъл на думата /така, както играе Женя/, но това е именно избор, а не невъзможност. Колкото пъти застане пред камера с някакъв стратегически проблясък, толкова пъти личи как не е неговото и го прави против убежденията си. Евгения е избрала един път, Гого - друг. Няма правилен или грешен, защото и двата избора се основават на силните индивидуални качества. Освен това, мисленето на Гого е различно и първото място по мои наблюдения не е самоцел, важна му е емоцията по време на целия престой. Един вид- дойдох, видях, изкефих се на макс,  другото не е важно. Евгения пък е добра в стратегическата игра, но пак с уточнение, че попадна в подходяща среда, защото в другите отбори нямаше да и се получи. Проблемът при нея е начинът, по който се заявява. Поведението и е нелицеприятно, а натрупването го прави нетърпимо.

# 1 433
Дори Мирелка хубавелка падна в плен на чара му и го прегръщаше на изпроводяк някак страстно 🤣.

само с Филип не и се получи

# 1 434
  • София
Генчо отговаря на стандартните въпроси след напускането си от формата:
https://www.instagram.com/reel/ClAmKNEq0oz/?utm_source=ig_web_copy_link

Кои честитиха на Джаферович в ИГ за победата и над Генчо снощи в епизода:

Мирела (2 поста) ; Ваня (мъжът и) ; Маги Джанаварова ; Куков и Благовеста Бонбонова от Ергенът
Симките в скрит текст (няма спойлери):

Скрит текст:

# 1 435
Джаферович изкуствена преса ли си е слагала на корема? Нали има такава мода, тази черта, дето я има, изглежда неестествено.

# 1 436
Джаферович изкуствена преса ли си е слагала на корема? Нали има такава мода, тази черта, дето я има, изглежда неестествено.
да, и от бедрата май беше махала нещо

# 1 437
Защитниците на Джаферович , сега тука като се държим културно и хейтим културно , няма нужда да се изреждате 😁

Аз не проумявам , как вие не разбирате защо масовото мнение за нея е такова ?
Имала безупречна социална игра 🤦♀
Не я харесваме не заради играча Жени , а заради самата нея . Явно е кофти човек , който и в живота не е много долюбван и има защо .
И други участници са в коалиция , правят врътки и сменят стратегии , ама защо ли към тях няма чак такава реакция … много просто , нямат нейната злоба и високомерност .

Гого има много интелект , доказал го е многократно в битките . Това , че се дистанцира от интриги и конфликти , е съвсем разлечно нещо . Да не говорим как умишлено чавърка Джафа , а тя се връзва …

Тя Женята явно колкото е изкуствена от вътре , е и отвън …

Отивам да гледам Гената … поне ще се кефи как реагираха хората при създалата се “победа” на Евгения .

# 1 438
Прекрасни разсъждения както винаги Blush И аз имам един предварителен въпрос към Жени:
Защо с Мирела толкова много държахте мъжете да се застъпват за вас? Не сте ли влезли с еднаква нагласа всички? Жени и мъже с равни права, защо единият пол да трябва да защитава другият, къде е честната игра в това? ; Второ нещо, което бих питала - Ако можеше да се върнеш в началото на предаването, би ли заиграла по-убедително със силната мъжка коалиция и би ли отново, толкова всячески разделяла коалициите на мъжки и женски?
Също бих се включила и с един въпрос към Зори, защото ми се иска и тя по-бързо да излезе Sad
Защо изливаше толкова много жлъч върху Генчо? Какво толкова се промени в отношенията ви от началото на играта? В началото виждахме взаимно уважение, което към краят на формата прерасна в неприязън.
Предполагам, че има доста неизлъчени неща и ми е наистина интересно какво толкова се е случило между Генчо и Зори, освен нещата които видяхме.
П.С. Хрумна ми още един въпрос към Зори, ще го добавя отдолу -
Ако изключим приятелството, което изградихте двете с Мира и Елица, и нейното влияние над ситуацията, би ли избрала да се коалираш с човек като Алекса? (Ако не знаеше нищо за него предварително и за теб беше просто един от другите участници)

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 16:33 от nnaa34

# 1 439
да, и от бедрата май беше махала нещо
Не си личи, малко е махнала. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт