💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Отпадането на Генчо - събрал съм всички 'честитки' към него от известни личности (колеги актьори от сериала + ергенка):
По ред:
Благовеста Бонбонова (от Ергенът) ; Джаферович ; Стратимир (сезон 3) ; Чакалов ; Георги ; Аспарух ; Александър (сезон 2) ; Мирела (2 бр.) ; Мира ; Касим ; Гайтанов ; Илина ; Мани ; Фифо

Слагам в скрит текст (няма спойлери)

Скрит текст:

# 1 441
Скрит текст:
mon day,
кога се е коментирал интелектът на Гого, че съм пропуснала? Дано нямаш предвид мой пост, защото си беше ироничен от първата до последната дума.
Гого е много интелигентно и мислещо момче. Съвсем осъзнато е избрал да не играе стратегически в пълния смисъл на думата /така, както играе Женя/, но това е именно избор, а не невъзможност. Колкото пъти застане пред камера с някакъв стратегически проблясък, толкова пъти личи как не е неговото и го прави против убежденията си. Евгения е избрала един път, Гого - друг. Няма правилен или грешен, защото и двата избора се основават на силните индивидуални качества. Освен това, мисленето на Гого е различно и първото място по мои наблюдения не е самоцел, важна му е емоцията по време на целия престой. Един вид- дойдох, видях, изкефих се на макс,  другото не е важно. Евгения пък е добра в стратегическата игра, но пак с уточнение, че попадна в подходяща среда, защото в другите отбори нямаше да и се получи. Проблемът при нея е начинът, по който се заявява. Поведението и е нелицеприятно, а натрупването го прави нетърпимо.

Не помня кой го беше писал , то не е и от снощи. От последните дни е, мернах го и мислех да коментирам, но съм забравила. Случайно се сетих, иначе щях да цитирам направо. Сто про не си ти, аватара беше различен. Постът не беше ироничен, беше си директно изказване, че не е много умен.

# 1 442
Скрит текст:
Правя кратък преразказ на Чакалкаст с Генчо, понеже винаги съм супер щастлива, когато някой от вас прави такива. Дано е полезно:

Алекса е упражнявал як тормоз върху Фейгин и Мани. Заключвал се с тях в стаи, когато няма камери и ги заплашвал. 
🤣🤣🤣 Явно на Фейгин й е харесало 🤣, защото после в стопанството много се прегръщаха с Алекса 🤣. Ако е такова чудовище защо го гушкаше така силно и не го пускаше 🤣 (мога да кача снимки 🤣 как го беше стиснала през кръста с две ръце и в хватка и нямаше мърдане 🤣) и му каза тогава, че го харесва 🤣 и все до него сядаше на масата 🤣. Както и да е. Малко на страст ми прилича ама айде 🤣
Обсъждали сме го и преди. Възможно е да изпитваш ужас от някого и да се държиш така. Както и да е - едва ли мога да те убедя. Само си спомни думите на Елица към Фейгин от записа след отпадането /след прекарана една нощ с Фейгин и Алекса/: "Не се плаши толкова от Алекса, той не е лош."
Ама и лош да е мен ме устройва 🤣 Въпрос на вкус 🤣

Докато не направиш нещо, с което да го ядосаш.

# 1 443
  • София
Аз бих питала Джафа какъв пример дава на децата си участвайки в нагласена за нея игра и дали се е чувствала удобно. И как не я беше срам да извърта нещата така, че  все другите да изкарва виновни? Това ли е примерът, който иска да виждат децата ѝ?

# 1 444
В това нагласено, зле продуцирано и режисирано предаване с очевиден сценарий и побутване на този и онзи участник (и това във всеки сезон) твърде много придавате важност на стратегическата игра. Ако поне веднъж продукцията остави нещата просто да се случват и не се намесват толкова очевидно и нагло, тогава да имат значение стратегиите. Играчите са просто пионки и ако опитат да играят срещу продукцията, най-вероятно просто ще ги изгонят в някоя измислена битка по позорен начин. Много лесно някой като Евгения да се води мастър стратег - ако беше никоя, нямаше да й минат номерата. Или щяха да минат, ако продукцията си я беше набелязала незнайно защо като фаворит.
Това не е Сървайвър и тази продукция се доказа безброй пъти като абсолютно дъно. Нито топ стратег, нито топ спортист ще спечели.

# 1 445
Нещо много минорно настроението. Подкрепям коментарите, призоваващи към забавление и профукване на свобдното (и работното) време! А и докато Гого, Филип и Жорето са вътре има съспенс.

Няма ли пак някой ФБ фейлетон или закачки... То само диалозите от вчера в стопанството дават много благодатна почва. Двама юноши бледни срещу класната, възмутена, че не знаят къде се намират.

- Какъв ден, в който АЗ УСПЯХ, АЗ СЪМ ВЕЧЕ БОГАТА, АЗ СЪМ МОГЪЩА!
- Смахнат ден...

- Кой си пожелавате да срещнете на финала?
- Само Гого. Но това не е коалиция, да знаеш, още отпреди да го познавам съм на мнение, че той е за финал.
- Джаферович, колко пари имаш?

# 1 446
Аз не мисля, че при отпадане Жени ще отиде при Чакалов и за Надкаста имам леко съмнения. Ако го направи ще е с уговорка какво да се говори. Туджаров я е подготвял, та ще видим един много политкоректен Надкаст.
Интересно ми е Неделчо какво аниме ще направи за нея.

# 1 447
Скрит текст:
Искам да се допълня. Понеже Генчо вече отпадна, да кажа, че той печели моята класация в категорията най-здрави нерви. За бога, човекът стоически изтърпя Куков, Зори, Вики и Алекса! Първоначално мислех този приз да го връча на Гого, но за него имам друга награда.
Най-чаровна усмивка - Гого.
Най-изкусителен поглед - Фифо.
Най-дълги крака - тук първото място си делят Цецо и Виктория, но понеже на някои хора в темата краката Цецови са фетиш, връчвам приза именно на него.
Скрит текст:
Най-забавен /с чувство за хумор/ играч - това нещо продукцията се постара да не го разберем много-много, щото предимно с драми и негативизъм ни заливаха, ама подозирам, номинирам и награждавам Алекса (в жълтото племе и да е имало такива опити, предполагам сивият кардинал моментално ги е попарвал).
Най-много стомаси в едно тяло - Георги.
Най-изразен финес при преминаване на трасетата - Мишето и Мани.
SatisfiedHeart DecorationSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

Ауу, чувствам се поласкана, че имаш предвид мен е фетишите ми. Trollface Hug
ИИИ ДАА, Цецо пак подобрява рекорди!
Каква награда му помогнах да спечели с точене на лиги два месеца по кълчоците, ще трябва да ми се отблагодарява ..... някак. Smiling Imp

# 1 448
Ако го направи ще е с уговорка какво да се говори. Туджаров я е подготвял, та ще видим един много политкоректен Надкаст.
Надкаста с Женя ще гледам единствено заради Неделчо. Всеки път се забавлявам с него, когато им гостува участник, чиято игра не е харесал. Отново очаквам пълна инспекция на пода и поврътване насам, натам... 😁

# 1 449
И аз имам въпрос към всички участници: Като знаете в какъв цирк влизате , защо изобщо кандидатствате за това ? 😁 От този формат почти няма човек излезнал основно с позитиви . Всички играчи до един са хейтини по една или друга причина, трябва да си мазохист да искаш да си причиниш това. Отиваш на глад ,лишения, мръсотия , интриги , манипулации и възможност от големи физически и психически травми с неясната идея ,че от 30тина човека ти ще си победител. Еееее трябва да си си чисто мазохист или свръх мечтател.😁 Не са съвсем в час повечето от учасниците .😁 Аз все пак им благодаря на всичките мечтатели вътре за огромната им саможертва. За да може ние зрителите да се забавляваме и ядосваме на техен гръб.😁

# 1 450
Моя въпрос към всички участници е следния.
Ако имахте възможност да промените едно ваше действие/постъпка/вот/стратегия в играта какво би било то и защо.

# 1 451
И не само защо участват, а защо доста от тях се бутат и за Ол Старс? Защо също познати/приятели/половинки на бивши участници кандидатстват и ако ги приемат, се съгласяват и тях да правят на маймуни? Това Инстаграм славата е коварна работа.

# 1 452
Ха, че то само това да е абсурдно.....това е форматът на абсурдността, другото му име е манипулация и абсурдност.
И кому, кому беше нужно това снощното ...колко, 5, 6 пъти повтаряне на “жената - чудо“? Кой изобщо вярва, че тя е чудо, какво чудо всъщност е тази жена? Кое в представянето ѝ е чудо? Явно в случая “чудо“ е използвано като синоним на манипулация и набутване на някакъв измислен “чудесен“ персонаж с идеята зрителя да се върже на подхвърлени репики и дуплики колко чудесно е представянето ѝ като цяло, а и в частност. Но така още повече настройват аудиторията анти Евгения. Бляк!

Аз с прогнозите приключих. След последния ми провал в сценария за тази седмица ..../успокоявам се, че не беше само мой/, явно много ми се е искало Евгения да отпадне, и с тази камера върху Генчо в понеделник....абе признавам си, заблудих се. Видях “гащите“ на Тупарев за седмицата, ама явно са били тези на Евгения, размерът ме е подвел.

Ти пък! Имаше вчера чудо на арената. Цяло чудо бе, че Женя успя да си повдигне дебелият г*з и да премине препятствията. Направо осмото чудо на света е тя.

# 1 453
Само си представете Джаферович като напусне  играта и отиде да гостува в мазното ,, На кафе” ( не го гледам, но доколкото споделяте, често гостуват там), та… представете си какви подмазвания ще бъдат и колко неприятно за гледане ще е. 😅😅😅

# 1 454
  • София
Чакалчето разказа нещо интересно в подкаста: говореха за Алекса и онзи планиран мач с Пух, който така и не се състоя. Но Чакалов е писал на Алекса, че е по-добре да не го правят, да не създават лош имидж, че Пух е друга категория и т.н, а Алекса му отговорил: Брат, изобщо не ми пука за твоето мнение...

Общи условия

Активация на акаунт