💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 395
Не забравяй да си максимално дразнеща и нагла, за да се уредиш с гръб от продукцията.

Преди кастингите, за следващия сезон, ще си сменя фамилията на "Джаферович". Гражданството си и него ще променя. И ще ме гледате на финал 🤸🏻‍♂️
Че той си беше максимално дразнещ и като беше във Фермата,едвам го понасяхме.Tired Face

# 1 396
Мисля, че на много участници финалната осмица им е цел и до там. Както някой беше казал много придворни плюс хора които просто искат няколко "яки битки" с хора, които те смятат за достойни, но крайна победа не гонят. Жалко.

# 1 397
Правя кратък преразказ на Чакалкаст с Генчо, понеже винаги съм супер щастлива, когато някой от вас прави такива. Дано е полезно:
Генчо каза много интересни неща.
Каза, че като цяло обича и шегите на свой гръб и се забавляваха с Чакалов за Генчо и пъзелите. Призна си, че не е добър в тях, въпреки че се опитвал и решавал в интернет варианти преди игрите.
Със Звезди са се познавали преди игрите покрай общи познати и когато се видели на кастинга заговорили да се подкрепят вътре ако се случат заедно.
Много е харесвал племето на непобедимите. Имал респект към Елица, за Куков отначалото бил със смесени чувства. Харесал много Пух, Звезди ясно, харесал Жоро, а той пък имал уговорка със Зори да не се номинират и затова в началото тя била с тях. Мира я уважава също, но си имал едно наум, че е тиха и потайна. Обвинява Звезди, че е избухнала срещу Зорница и я е отлъчила от коалицията. Разбира я защо не е издържала, но е било глупаво стратегически. Също и каза, че е дал 1 глас за Пух на съвета, понеже той бил много засрамен и искал наистина да го номинират, но уговорката е била освен 1 глас от Генчо, никой друг от коалицията да не го номинира. Звезди и там не спазила уговорката.
Зори го е обиждала нон стоп на "прост хамалин" - не ставал за друго, освен да мъкне тежести. Била много тънкообидна и мразела да и се подиграват как трудно зацепва. Искала много да стане известна, той и стиска палци. След предаването той си преглътнал егото, извинил се и уж си подали ръка. И тя се държала добре. Но след това тя като случайно видял как се изказва за него в сторита в социалните мрежи, бил супер ядосан. Потърсил сметка на Зори и оттам почнала една нейна тирада - писала на него, на приятелката му, гласови съобщения и накрая не издържал и избухнал. Тя нарочно го изтипосала пред всички и оттогава не иска да общува с нея. Станало му криво, че така са се развили нещата.
И с Куков не общува по същата причина - заради гадни коменатари по негов адрес в социалните мрежи след като са излезли. Куков му обяснявал, че го прави за Пиар. Генчо не го одобрява.
Алекса е упражнявал як тормоз върху Фейгин и Мани. Заключвал се с тях в стаи, когато няма камери и ги заплашвал. Одобрява саботажа им. Каза обаче, че той не би могъл да саботира, но и че като мъж би си уредил сметките с Алекса по друг начин. Той спрямо него не е смеел да се държи така.
Пратили са Жоро в супер тежко състояние на битка с Михаела, бил е много притеснен за него. Супер много са го тормозили за случилото се с Фейгин. Тогава Генчо избухнал и имал скандал с Алекса как се възползва от сценария, за да е интересен на публиката. Съжалява, че не е похарчил грошове на съвета да спаси Фейгин. Наистина е мислел, че той ще е номиниран.
Благодари на Цецо, че е отстранил Илиян, понеже на топчетата мисли, че Илиян е щял да го бие. Joy
Смята Жоро, Фифо и Гого за по-комплексни от него. Алекса е силен играч, но е предимно актьор. Пред камери се променял тотално и си признавал, че говори това, което трябва да каже и знае, че ще се хареса. Иначе извън игрите не си общуват, въпреки че Алекса гледал да се мазни на играчите. Алекса обаче грубо се е изрепчил на Чакала и зад гърба му е говорил много долни неща за него.
За битката на Алекса и Пух. Смята, че Пух ненужно го е предизвикал, но идеята била за лек спаринг в зала, а Алекса предложил ММА мач, пък после се отметнал. Генчо смята, че може да е и заради продукцията, която се изказала против такъв двубой.
За капитанството и отпадането казва, че Жени е спечелила заслужено. Искало му се след като пъзела е сложен и физическата част да е малко по-тежка. На пъзела се борили 40 минути и двамата. Физическата част била 20. Очаквал е да отпадне като са го избрали, защото е очаквал Фифо капитан. И срещу Жени не се е успокоил. Но е искал да е капитан и не съжалява. Доволен е, че се е представил достойно в предаването.
Рано е осъзнал, че не е най-добрият играч в сезона. Фаворит му е Жоро. Трудно му е да избере идеалното племе. Но избра : Фифо, Лефтеров, Гого, Жоро, Мани, Михаела, Мирела, Елица. Махна себе си, за да събере 4 топ мъже. Няма място в перфектното племе. Виждал се по-полезен като треньор.
Би участвал в Ол Старс.
В Харманли го майтапят за игрите. В София усеща, че е разпознаваем. Кефи се, че хората го поздравяват. Гледа да не му се отразява на егото. Приятелката му го е записала. Шегуваше се сега да не се сърди ако жените проявяват повече внимание към него Joy

# 1 398
Коментарите, повторени многократно, че Джаферович изглежда зле в лицето (меко казано),, че е грозна, състарена  и т.н. ми идват леко злобни и то особено от жени. Аз не я харесвам, многократно го писах, но човек не може да избере как да изглежда, а само как да се държи - за съжаление.

# 1 399
Или като от Animal Planet : Сръбски лъв с неговия прайд и младия претендент . 😁  За това и си мисля ,че ще ни оставят Гого още да си го погледаме.😃😃😃
Харесва ми кой си определила за лъв 😍.

# 1 400
  • София
Майко мила, 120 непрочетени мнения. 😁 Но бързо наваксвам.

TylerDurdenBG,
Аз го зададох този въпрос за Мирела, защото тук имаше малко въпроси и като цяло не ми харесаха особено и трябваше да обединявам някои и да измисля един, два мои. Радвам се, че са и го задали въпроса и тя е запецнала, защото въпросът е доста коварен и стъпваш директно на мина. Ама Туджаров е гърмян заек и знае как да се измъкне... Simple Smile

Аз все още не съм гледал Надкаста с Михаела. Реално имам да гледам общо 7 надкаста. С Генчо ще станат 8.
Идеята е да ги изгледам до неделя и откриването на световното и мисля, че ще успея.
Нарочно ги оставям за последно тях, като любим десерт.
Изгледах обаче всичко от Чакалкаста, Ауткаста, Гуспата Максимал, Ивка Бейби и Иво от Фермата. Simple Smile

СлаБе не знам, дали ти писа или някой друг, че са питали за синхроните нещо?
Какво точно, нещо не са съгласни ли или имат някакъв въпрос?
Ако нещо ни питат с Бенгън казватйе тук в темата, защото аз не съм гледал Надкасите и хората няма да могат да получат отговор от нас. Simple Smile

Като стана въпрос за въпроси. Както и с Лефтеров, сори хора, но нямаше никакво време за реакция и за Генчо. Бяха ми писали, че ще снимат с победителя от дуела днес на обяд (или още снимат или преди малко са приключили), ама това го видях вчера вечерта, а гледах епизода късно през нощта и просто нямаше как да се организираме за въпроси към Генчо. То джунгла от мнения, а и реално имахме само 4, 5 часа за въпроси. И тъй като си имах лична работа сутринта и нямаше как да мога да селектирам и чета измислих аз въпросите към Генчо и ги изпратих. Та това с въпросите си е супер като идея и много добре ни се получи, ама ако имахме поне 24 часа време. Поне. Иначе аз самия не мога да смогна, съжалявам.

Ето какво замина към 'истинската' продукция:

Генчо - истинския Непобедим капитан!

Три основни въпроса

1. Защо така и не използваха своите грошове с Георги? Прекалено голям риск поеха и наистина ли повярва на приказките на Илиян, че Алекса има 400 гроша?
2. Стратегически погледнато, къде генерално сбърка в играта, за да бъде в малцинство в собственото си племе?
3. За какво съжалява в момента, че не е направил вътре в играта. Нещо което да промени цялата игра, ход, който е планувал, но не го е направил?

Два резервни

1. Да каже по някоя кратка дума за племето на Непобедимите, бившето оригинално и настоящото за втората фаза
2. Реално още колко време му оставеше да нареди пъзела?

# 1 401
Алекса и Виктория ожениха ли се след предаването ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да!
Не следиш първа страница на темата!
Скрит текст:

# 1 402
Мира рязко се промени след излизането на Елица.
Смятам, че не одобрява поведението на Слипа, не го харесва, но остава в тази коалиция. Ще ми е интересно да чуя мнението й след излизането си.
Слипа е ясен. Ама актьорството му треторазрядно. Пожелавам му да участва и в сръбския формат. С това поведение и по слип, разбира се.

# 1 403
  • София
За Фифо отново
Видях някои много точни мнения за него. Ние от няколко дена водим конструктивен и културен спор за неговата стратегическа игра и ето нещо за което нито аз се бях сетил да пиша, нито конкуренцията. Фифо игра с тези карти, които му раздадоха на масата. Както и Жени с нейните карти. Но картите на Жени бяха по-силни. Какво имам предвид, Фифо се падна с едни овъртени и несигурни мъже. Само Чакала застана истински до него. Лефтеров пази бившата, а Валери лапна по нея. Е, как да ги организира Фифо, като то беше ясно за всички, че ще е пушечно месо в началото просто защото влиза последен и вече имаше лагери, като тези, които не бяха в тези лагери бяха:
Илина, Филип и после Чакалов.

# 1 404
Коментарите, повторени многократно, че Джаферович изглежда зле в лицето (меко казано),, че е грозна, състарена  и т.н. ми идват леко злобни и то особено от жени. Аз не я харесвам, многократно го писах, но човек не може да избере как да изглежда, а само как да се държи - за съжаление.
Разбира се , че може да избере как да изглежда ! Или джуките на Звезделина бяха естествени и красиви ?

# 1 405
  • София
Най-лошият сценарий е при две загуби на Безстрашните. Номинират Гого, а Филип използва имунитета. На другия ден и той с номинация.
Е, тогава вече наистина ще видим мечтаният Ел Класико, но далеч преди финала. Като се замисля, на мястото на Евгения бих играл баш така. Един от фаворитите е аут преди обединението. Вижда се, че всичко драпа за последната седмица.

# 1 406
Правя кратък преразказ на Чакалкаст с Генчо, понеже винаги съм супер щастлива, когато някой от вас прави такива. Дано е полезно:

Алекса е упражнявал як тормоз върху Фейгин и Мани. Заключвал се с тях в стаи, когато няма камери и ги заплашвал. 
🤣🤣🤣 Явно на Фейгин й е харесало 🤣, защото после в стопанството много се прегръщаха с Алекса 🤣. Ако е такова чудовище защо го гушкаше така силно и не го пускаше 🤣 (мога да кача снимки 🤣 как го беше стиснала през кръста с две ръце и в хватка и нямаше мърдане 🤣) и му каза тогава, че го харесва 🤣 и все до него сядаше на масата 🤣. Както и да е. Малко на страст ми прилича ама айде 🤣

Рано е осъзнал, че не е най-добрият играч в сезона. Фаворит му е Жоро. Трудно му е да избере идеалното племе. Но избра : Фифо, Лефтеров, Гого, Жоро, Мани, Михаела, Мирела, Елица. Махна себе си, за да събере 4 топ мъже. Няма място в перфектното племе.
Е, добрееее, избрал е Лефтеров пред Алекса 🤣 Браво, много обективно 🤣🤣🤣 Генчо, душичке, трудно е знам, но признай спортните качества на Цар Лъв. Веднъж като се пречупиш после става лесно 🤣

# 1 407
Генчо избра Лефтеров заради пъзелите. Алекса му признава спортните качества, но като човек не го харесва изобщо. Освен това иска силно и сплотено племе без интриги, затова и не избра Джаферович от жените.
Най-комплексните за него за Фифо, Гого и Жоро и мисля, че е много трезва оценка.

# 1 408
Нова съм в темата, чета ви поне от месец, да кажа страхотни сте.Без нападки, малко са поне, много чиста тема, спорите и се слушате, това рядко се случва!
Фенка съм вече на няколко от вас!
За съжаление или радост игрите почти вече не мога да гледам покрай децата.Снощната знаех, как ще завърши, макар да се надявах на друг развой и влязох тук да видя какво става.За съжаление познахте/хме всички.

Ще гледаме формата или ще четем за него и ще се надяваме нашите фаворити да отидат възможно най-напред, то от сега е ясно, че няма да са победители.

# 1 409
  • софия
Дяволче, заговориха са за статистиката,  която пусна някой потребител тук за това кой, колко синхрона е имал във формата. Генчо и Жорката са чели и са подговорили на Дечо, защото им е станало интересно. Обаче се съмняват, че това е реална статистика. То всъщност по скоро това, ако го види потребителката, която го пусна да каже какво-що. И след това Дечо хвърли ръкавица на Бг Мама, ако изборят колко Ииии Да!!! Е казал Димо в сезона, щял да ни признае. 🤣
 Добре си ни дошла, mmm_st. Винаги има нужда от още един член на бандата.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 15:55 от СлаБе

Общи условия

Активация на акаунт