💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 455
Чакалчето разказа нещо интересно в подкаста: говореха за Алекса и онзи планиран мач с Пух, който така и не се състоя. Но Чакалов е писал на Алекса, че е по-добре да не го правят, да не създават лош имидж, че Пух е друга категория и т.н, а Алекса му отговорил: Брат, изобщо не ми пука за твоето мнение...
Алекса е смешник.

# 1 456
От най- НЕ Алекса съм, но в случая не виждам какво толкова е казал. Той Пух самия искаше този двубой много, Алекса сигурно смята, че има шанс и е казал истината- че не му пука какво смята Чакалов. 😄

# 1 457
От най- НЕ Алекса съм, но в случая не виждам какво толкова е казал. Той Пух самия искаше този двубой много, Алекса сигурно смята, че има шанс и е казал истината- че не му пука какво смята Чакалов. 😄
Алекса е тоя дето е отказал.

# 1 458
На Алекса преди време симпатизирах, но  много се изложи последните епизоди и нямам предвид опипване на жените и изчоплянето на въшките от косата им, макар, че и това е потресаващо, а фактът, че е страхливец и се скри зад жените и измаха всички мъже, с които се запозна. В началото рева, като само двама били казали нещо да го номинират- даже не са го направили, нито са го номинирали, та разказваше колко е чист и как вярва на хората. А какво направи той? Не му стигна, че прати Генчо на отявлена елиминация, ами и дуднеше Джаферович колко е силна пред Генчо и се опитваше да го скапе психически преди битката с нея. Генчо поне не го беше страх да излезне. А Алекса се сдоби с отращението на хората. Егати подлата твар, страхлива. Барабар Алекса с кучките. Балкански тарикат и страхливец или както го нарекох преди време - капитан Пинчър. Даже и пинчърът е по-смел от него Grinning да не обиждам животното. Язък му на физическата подготовка и хвалебствията, душата като е гнила….

# 1 459
Аз лично съм доволен, че върху играта няма съмнения, поне от моя страна.

Върху играта няма (все пак не сме видели, че пъзелът на Генчо е наредим Wink ), Джафка си спечели. Претенциите са към подбора на играта, почти гарантиращ, че ще спечели. Защо не дадоха драконите с топката? Или нещо друго за ловкост и окомер? Просто си беше планирано и си стана.

Не знам как да ви усмиря 🤣. Наистина не разбирам тази ненавист към Жени. Това е просто игра, все ми е тая дали навън е същата или различна. Дали е добра или лоша. На кой му пука изобщо? Наградата няма да иде при никой от нас така че защо да се палим кой ще вземе парите накрая? Предаването е за забавление, не за екзорсизъм 🤣.

Ами именно - не ме забавлява, а ме дразни. И с грамадния гъз, и с характера си, и с побутването и толерирането от продукцията... Всичко в нея ме дразни.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 18:08 от Черна станция

# 1 460
"затварял се в някакви стаи с тях като няма от операторите и почва  да ги заплашва ако не гласуват, за който той избере" Иде реч за сръбския слип и Мани, Фейгин.-->Генчо
Да дават наградата на тримцата, да си делкат/Алеко, Виктория, Женя/ и дано им приседне.

# 1 461
Днес се заслушах в разговора на Генчо и Чакалов. Издържах ок.3 минути. Чакалов, ако искаш да си учител в София трябва много да поработиш над изказа, речника и произношението си. Както и за поведението. Речта ти е изпъстрена с паразитни фрази, а седенето и чекненето "по турски" ме разсейват и не допринасят за естетическато възприятие. Генчо е висок топка за този регион. Успех!

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 19:07 от victoria vassileva

# 1 462
Здравейте, какво мислите за днес и утре, първо кой ще спечели днес и съответно утре и после дали ще са двойни номинации и накрая кои смятате ще бъдат номинираните и евентуално елиминираните

# 1 463
Общото представяне на Генчо е много добро. Остави впечатление за мъж на място, който си държи на думата, поема отговорност, не се заяжда на дребно и определено е в мир със себе си. След време това ще помним за него, независимо че излиза по-рано, отколкото заслужава. Докато за съперницата му, ще останат спомени за нахалство, безскрупулност, наглост и една крива физиономия.

# 1 464
  • Другата България
Реклама - една от “печалбите“ на всеки участник в сериала.

# 1 465
Мирослава рекламираше една боклукчава пирамидална схема за добавки, дали е изсърбала само за пред камера въпросната супер отвара?

# 1 466
Мирослава е класически пример за оцеляване до обединеното племе чрез подмазване и снишаване. Признавам ѝ, че прояви разум като разбра, че не може да победи в спор с Генчо и реши да си мълчи. Оказа се печеливша тактика.

# 1 467
  • София
Интересно и Ралица отговаря като Фифо, на въпроса за най-неприятна битка за сезона...

# 1 468
  • София
Хейта по Елизабет не беше по-малък. За Поли се отнася същото.
А за страниците тук бих казал, че хейта беше много по-грозен през миналите сезони.
Това е така, аз бях от нехаресващите Елизабет, и да си призная, много по-добре се чувствам в този сезон, в който имам фаворити, а не "анти-персонажи". Това на страна, сигурен ли си, че хейтът тази година не е по-грозен, чисто и просто: на база нещата, които се обсъждат относно нехаресвания участник - Елизабет беше подигравана за това, че *allegedly* си падаше по Андрей, за това, че беше обвинена от някои от участниците, че ги е "изпортила" на продукцията относно предварително закупена храна, че е лукава и че носи изрязан бански (нещо, което никога не съм критикувала относно нито един участник). Тя беше само на 22 години, така че семейството ѝ беше off limits, грозни коментари за външния ѝ вид също не преобладаваха. В този сезон за Жени, освен мнения за външния ѝ вид, които са именно това - мнения, се проектират и откровени лъжи - за това колко я обича съпругът ѝ, кои са приятелите ѝ и дори как си възпитава децата.

В тази връзка, вчера излезе интервю с Жени в списание "EVA", в което говори за стандартите за красота, външния си вид, пластичните операции, диагнозата си и пр. Има само един въпрос за онлайн коментарите по неин адрес, но именно той беше изпозлван за промотиране на статията във Facebook страницата на списанието.

Скрит текст:
Визията ти била ли е обект на нападки?

Много често дори – лице, тяло… Хората, криещи се зад снимки на цветя, пейзажи и всякакви картинки, не ги интересува дали нараняват някого. Лицевата ми парализа е била обект на много коментари и критики. Лицето ми невинаги изразява мислите и емоциите ми. Нима има смисъл да отговарям на негативни коментари?! Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого. Не искам да знам какво им се случва в живота на тези… не хора, а профили. За да не се и замислят дори, че зад това може да стои една тежка диагноза.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 18:28 от La Vikinga

# 1 469
Мирослава е класически пример за оцеляване до обединеното племе чрез подмазване и снишаване. Признавам ѝ, че прояви разум като разбра, че не може да победи в спор с Генчо и реши да си мълчи. Оказа се печеливша тактика.
Мисля, че това и е номера в живота Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт