💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 319
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 155
Алекса другата седмица може и да ползва брадвата, ако Мани ,Жени ,Рали  и незнам още кой го номинират.

# 1 156
Аз лично съм доволен, че върху играта няма съмнения, поне от моя страна.

# 1 157
На Игрите, както и в живота - качествените хора остават назад, наглите мошенници и връзкари се нареждат добре. Последна капитанска битка с хиляди части, за да може свинята да навакса предимството на другия. Сигурно е имала достъп до всички пъзели и ги е редила дестки пъти преди играта, личеше си, че не го прави за пръв път. Това ли трябва да е последната капитанска битка - пъзел? Тази година сигурно и финалната битка ще е пъзел с хиляди парченца. Много разочароващо - чак гнусно. Преди години гледах предаването за развлечение, а сега се напрягам. Но това е България, някой е човек на някой, а справедливостта е удавена в калта.

# 1 158
  • Другата България
Аз като тръгнах да пиша коментар,имаше 49 и всички бяха от сорта "Невероятна беше!","Номер 1 си"... Сега не мога дори да видя,щото ме блокира миличката тя. 😁 Точно това и очаквах де. Не съм изненадана. Даже се притеснявам да не ме издири да ме набие. 😂
Тя всички негативни явно е изтрила, не може да си позволи в профила ѝ да стоят такива негативни коментари, които я описват в лоша светлина. Не се хаби, излишна енергия е това. Не си струва.
А, ама можело и двоен имунитет да се купи, така ли? Тогава значи е възможно Гошо да си е купил, да. Да не е номиниран. Не знаех за такива “екстри“.
Еми, това бяха привилегии само за Мани 0.1 и Паулина до сега. СпециЯлните. Явно не си гледала предния сезон или пропуснала:)
Ами не само предходния, и по-предходния не съм гледала, затова се бъркам и обърквам с всякакви “екстри“ за бутане напред на този или онзи.

# 1 159
Народната любове нещи не й понася.
Според мен Жорката ще купи имунитет, няма особен избор, ако отидат на съвет. При подобен развой вероятно Зори ще отнесе номинация и ще ми бъде интересно как ще се извърти тогава и какви ще ги говори за любимия Алекса.

Колко хубаво било вече два епизода да не се занимаваме приоритетно с Алекса.

# 1 160
Не знам как да ви усмиря 🤣. Наистина не разбирам тази ненавист към Жени. Това е просто игра, все ми е тая дали навън е същата или различна. Дали е добра или лоша. На кой му пука изобщо? Наградата няма да иде при никой от нас така че защо да се палим кой ще вземе парите накрая? Предаването е за забавление, не за екзорсизъм 🤣.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 23:10 от Aaliyah13

# 1 161
Мери, много си права в описанието защо Евгения не се харесва. Всичко е така, тази вечер просто го усетих с още по-голяма сила.
Надявам се останалите достойни участници да имат възможност да се борят - и на арената, и когато са срещу Ралица.

# 1 162
Дреме и на Евгения ,че я хейтят .В техния бизнес лоша реклама няма 😁Сигурна съм ,че седи и се кефи как ядосва" Хейтърите ",а видиш ли ти тя е царицата на социалната игра  в Игри на Волята 4 😂И затова няма да коментирам нищо,защото тия личности от това се хранят,а пък не си заслужава.

# 1 163
Дано Георги да си е платил имунитет, в цялата гнусотия един светъл лъч да има.
Синът ми го разгада … Жорката купува двоен имунитет … след отпадането на Генчо с пълни кесии - ще харчи !!
Той няма избор, освен да се изръси, ако му предложат - сам е, на никой не разчита.
Обаче томахавката на Алекса само тази седмица важи, нали. Какъв е варианта да я ползва, се чудя.
Томахавките, сабите … докога важаха ?!

# 1 164
Колко хубаво било вече два епизода да не се занимаваме приоритетно с Алекса.
На теб ти е хубаво, но други хора страдат 🤣

# 1 165
На мен ми е интересно Алекса дали ще защити поданичките си, ако Георги си купи имунитет. Ако съдя по Гайтанов и Елина, по-скоро бих заложил за отговор НЕ. Но се надявам да ме изненада. А дано, ама надали малко работата.

Дано Георги да си е платил имунитет, в цялата гнусотия един светъл лъч да има.
Синът ми го разгада … Жорката купува двоен имунитет … след отпадането на Генчо с пълни кесии - ще харчи !!
Той няма избор, освен да се изръси, ако му предложат - сам е, на никой не разчита.
Обаче томахавката на Алекса само тази седмица важи, нали. Какъв е варианта да я ползва, се чудя.
Томахавките, сабите … докога важаха ?!
До края на формата важат.
И са най-ценни в обединеното племе.

# 1 166
  • Варна
Пореден горчив епизод. Хем съм гледала филма, хем повярвах, че края няма да е същият. Мери, как исках ти да си права...
Сега, ако и за 100 гроша и продадат на Дваферович имунитет до финала, всичко ще си е на мястото. За останалите и грошове, най-вероятно, ще и предложат маникюр и фризьор, че да изглежда добре.

# 1 167
Аз пак съм пропуснала това с имунитета ,нейде пак съм бляла мухите.😁 Ама не разбирам защо всички залагат на Жорето , а не на Фифо. Тая негова огърлица не се знае за колко съвета важи. Може да е седмичен бонус.😁

# 1 168
Аз пак да си питам 🤣 До кога важат грошовете, сабите, имунитетите и томахавките ? 😄

# 1 169
На мен ми е интересно Алекса дали ще защити поданичките си, ако Георги си купи имунитет. Ако съдя по Гайтанов и Елина, по-скоро бих заложил за отговор НЕ. Но се надявам да ме изненада. А дано, ама надали малко работата.
В смисъл, да се самономинира ли 🙄 Твърдо не 🙂

Общи условия

Активация на акаунт