💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 319
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 125
Обзор на епизода:
Гената се прощава с племето и тръгва с печална физиономия към битката. Зори дори това не я успокоява. Тя моли Алекса да я защити от Генчо с грошовете си, но той и казва, че вече ги е похарчил за нейния шоколад. Джаферович е нещастна, че мъжете не и стискат палци. Гого яко и лази по нервите.
Интригата за зрителите е минимална, въпреки че играта е много оспорвана. Най-смелата жена е и най-умната и побеждава силният мъж на битката. Джаферович плаче от щастие колко ще се гордеят с нея децата и. Генчо спортсменски хвали Джаферович и казва, че не съжалява за нищо. Благодари на продукцията, покланя се и напуска сцената.
Димо подсказва на зрителите, че на Фифо и Гого им е спукана работата. Но Жени все пак обмисля да играе с Фифо отново, защото във финалната седмица и трябват хора с грошове.
Алекса казва, че Гената сам си е виновен, защото е поискал сам да е капитан, но няма неговите умения да бие жени. Вики приглася на вожда.
Джаферович надменно дразни мъжете с грошовете, които те не знаят колко са. Кани се да си купи имунитет и да стане първият сигурен финалист в игри на волята.

# 1 126
Някой си е купил двоен имунитет, за да го обяви Ралица за сигурен финалист още на първия съвет. От Непобедимите може да е Георги или Алекса, а от Безстрашните - Жени или Филип. Що ли си мисля, че е тгочно Женя...
Какво означава двоен имунитет? Той не е ли съвет за съвет?

# 1 127
Жената-чудо ще стигне до финала с воплите за поценяването на жените. Обаче много ме радва как Гого й ходи по нервите.

# 1 128
Финалните думи на Ралица: "Ти си първият сигурен финалист във финалния етап на Игри на волята".
На кого може да каже Ралица тези думи?
Странно на кой го казва … нали тази седмица има 2 битки … тоест два съвета ??!!

# 1 129
  • Варна
Колко ли тегаво е било вечерта след играта, че да няма как да сглобят нещо по-прилично за край на епизода? Не успях да гледам играта, но накрая май никой не се радваше, освен, разбира се, победителката.

# 1 130
Финалните думи на Ралица: "Ти си първият сигурен финалист във финалния етап на Игри на волята".
Аз единствено се сещам за Георги. Той има 350 гроша. Алекса не вярвам да си го купи, защото няма кой да го номинира. А от жълтите Джафа е с 280 гроша, а Фифо с 210 не знам какви ще са цените.

# 1 131
  • Варна
А кога грошовете спират да важат?
За първи път следя предаването

# 1 132
Някой си е купил двоен имунитет, за да го обяви Ралица за сигурен финалист още на първия съвет. От Непобедимите може да е Георги или Алекса, а от Безстрашните - Жени или Филип. Що ли си мисля, че е тгочно Женя...
Какво означава двоен имунитет? Той не е ли съвет за съвет?
Това.
Да, продавал се е седмичен имунитет.

Залагам за Георги да го е купил.

# 1 133
Дано Георги да си е платил имунитет, в цялата гнусотия един светъл лъч да има.

# 1 134
"С какво снимките на Жени от преди 15 години са по-различни от снимките на Фифо, които няколко пъти бяха пускани тук?"
С това, че е надградил?
Станал е инженер и чудесен мъж.
Тя? Гримьорка и мазна гадина.

# 1 135
  • Някъде там...
Аз приключих и с тазгодишната пародия. Даже не догледах епизода. Ще ви чета, но повече няма да гледам. Хем си знам, че всяка година е така нагласено, хем пак си го причинявам...

# 1 136
Не се сдържах:

И бях блокирана. 😂😂😂😂😂 Толкоз за Джафката.
Изключила е коментарите тая хитруша, жалка история.

# 1 137
Тъкмо отивах да пиша коментар под снимката на Жени в ИГ и тя заключила  коментарите.Щях и аз да я "насоля"

# 1 138
  • Другата България
Ох, не ми се пишеше, но самочувствието й удря небесата, граничи с наглост.
Дори и да е спечелила битката честно, е ужасно грозно поведение. Грозно.
Трябва и малко смирение в тоя живот. Само че тази участничка не го разбира.
Аз това го разправям от ден едно /по Зори/. Ако не беше поведението на тази жена като цяло, към всички, самочувствието, че е над тях, всичко, което освен с думи, казва и с езика на тялото и то постоянно, тези гримаси, погледи, жестове с устни, поглед, пълен с пренебрежение, тон, изказ....всичкото това просто излъчва една наглост, говори за човек, който буди в хората, в отсрещната страна отвращение. Омраза не, поне не в мен - не я познавам, но отвращение. Като го съчетаеш и с агресията, която излъчва и знаем, че притежава, заради “името Джаферович“, заради което явно се чувства безнаказана, и нещата стават съвсем комплексни. Това лично на мен ми пречи да я преценя и оценя обективно като играч, отделно от другото - че мястото ѝ определено не е в този формат, в който си е влязла с протекции не само на името си, а и на контакти с кой ли не. И със свита, която я добута до финала. Финална седмица.
А утре за мен първия сигурен финалист е Алекса, как може изобщо да се чудите кой е? План А днес е “чудото“, план Б ще е утре. Гошо ще е номиниран, и ще играе с Гого в петък.

# 1 139
Дано Георги да си е платил имунитет, в цялата гнусотия един светъл лъч да има.
Синът ми го разгада … Жорката купува двоен имунитет … след отпадането на Генчо с пълни кесии - ще харчи !!

Общи условия

Активация на акаунт