💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 398
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 140
Не се сдържах:

И бях блокирана. 😂😂😂😂😂 Толкоз за Джафката.
Изключила е коментарите тая хитруша, жалка история.
Не може да понесе толкова много народна любов. Trollface

# 1 141
Ама защо така, госпожа гримьоршата не иска да се къпе в народната  лИбоФ?

# 1 142
Ако Георги си е купил седмичен имунитет има вероятност Виктория да е номинираната и Алекса да я спаси с томахавка и да предложи Зори или Мира. За Виктория биха гласували Зори, Георги и Мира.

# 1 143
Аз ще гледам само да видя кога отпада Зори. Направо не я понасям. То страх, то лицемерие, то лизане на задници и въртене накъде ли не. Много жалка история. Най-омразните ми персонажи в книгите, киното и живота.
Нито Джафа, нито Алекса ме дразнят толкова.
Тя Мира беше близка на Елица. Не съм я видяла толкова да се мазни на Алекса. А Зори се изкара най-голямата и приятелка.

# 1 144
А утре за мен първия сигурен финалист е Алекса, как може изобщо да се чудите кой е? План А днес е “чудото“, план Б ще е утре. Гошо ще е номиниран, и ще играе с Гого в петък.
Според мен точно Гошо ще си купи седмичен имунитет с многото грошове.

# 1 145
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Сега вече наистина много искам Гого да продължи докрая в игрите. Дори само за удоволствието да го гледам как дразни класната и и вгорчава пейзажа. Давай Гого, нека  любимката на продукцията всеки ден да и е кофти. Както ни е кофти и на нас пред малкия екран. Да видят хубаво ли е.

# 1 146
Ако Жоро си е купил имунитет, Зори или Мира номинирани.. И вероятно пак Генчо ще и е виновен на Зорница, макар и да го няма Grinning

# 1 147
  • Другата България
А, ама можело и двоен имунитет да се купи, така ли? Тогава значи е възможно Гошо да си е купил, да. Да не е номиниран. Не знаех за такива “екстри“.

# 1 148
  • варненка от София
Не се сдържах:

И бях блокирана. 😂😂😂😂😂 Толкоз за Джафката.
Изключила е коментарите тая хитруша, жалка история.

Милата тя, не може да понесе силата на народната любов. Не си спомням в предните сезони някой да ме е дразнил толкова, дори мрънкащият й гъгнещ глас ме докарва до лудост, а самата й визия ме кара да удрям глава в стената. Не я търпя, просто не я търпя.

# 1 149
Представям си колко хейт ще изям Grinning , но Жени беше по-добра. Бях за Генчо, харесвах го като играч, ама накрая пак леля Гена се изказа.  Само не разбрах, какви точно сметки има да урежда с Алекса, при условие че Мани му го натресе, ама все тая. Да не си ги бяха пазили грошчетата.
Генчо е симпатяга, но никога няма да прости на Алекса, че омая всички жени и стана техен вожд. Измъкна му мечтата да е лидер под носа.

# 1 150
  • София
Много прозрачно беше. Трасе отнемащо не повече от 15 минути с рекламите и пъзел, който явно единият участник познаваше. Макар да го очаквах много ме е яд. Симпатизирах на Генчо в последните седмици.

# 1 151
  • Другата България
Джаф какво мрънка, че мъжете я приемат като 'просто една жена', а не конкурент? Първо, че е лъжа. Второ, ако не искаш да гледат на теб като на 'предмет' ... ами недей да се снимаш гола!

С какво снимките на Жени от преди 15 години са по-различни от снимките на Фифо, които няколко пъти бяха пускани тук?
Може ли линк към ГОЛИ снимки на Филип?
Че откога му се каня...
Щото на Евгения са голи снимки, опссс, “еротични“. По гащи само, в предизвикателни пози и т.н.
А утре за мен първия сигурен финалист е Алекса, как може изобщо да се чудите кой е? План А днес е “чудото“, план Б ще е утре. Гошо ще е номиниран, и ще играе с Гого в петък.
Според мен точно Гошо ще си купи седмичен имунитет с многото грошове.
Да да, дописах, аз не знаех за такава екстра. Това е ново за мен, бърка ми прогнозите. Blush

# 1 152
Дано Георги да си е платил имунитет, в цялата гнусотия един светъл лъч да има.
Синът ми го разгада … Жорката купува двоен имунитет … след отпадането на Генчо с пълни кесии - ще харчи !!
Той няма избор, освен да се изръси, ако му предложат - сам е, на никой не разчита.
Обаче томахавката на Алекса само тази седмица важи, нали. Какъв е варианта да я ползва, се чудя.

# 1 153
Аз като тръгнах да пиша коментар,имаше 49 и всички бяха от сорта "Невероятна беше!","Номер 1 си"... Сега не мога дори да видя,щото ме блокира миличката тя. 😁 Точно това и очаквах де. Не съм изненадана. Даже се притеснявам да не ме издири да ме набие. 😂

# 1 154
А, ама можело и двоен имунитет да се купи, така ли? Тогава значи е възможно Гошо да си е купил, да. Да не е номиниран. Не знаех за такива “екстри“.
Еми, това бяха привилегии само за Мани 0.1 и Паулина до сега. СпециЯлните. Явно не си гледала предния сезон или пропуснала:)

Общи условия

Активация на акаунт