💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 076
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 520
На мен ми е смешна , когато започнат водещите да говорят преди или след битка и тя започва да се върти ужасно смешно.
Наляво и надясно като кукла с механизъм, нали? Мислех си, че само аз го забелязвам.Много ми е странна, сякаш няма търпение да каже или направи нещо, но моментът не е подходящ.

По-скоро инфантилна, като някаква срамежлива ученичка, която иска да флиртува.

# 2 521
Aaliyah13, не знам как издържа, душо. То не го шляпаше по дупето, то не бяха прегръдки. Не знам, не знам...🤣
Ами не знам какво се случва с мен 🤣. По принцип съм готин и забавен човек, но сега нещо стана 🤣. Чак се плаша от агресията, която се заражда в мен 🤣🤣🤣. Това не съм аз, омагьосали са ме 🤣.
Нали знаеш, че Елица чете тук. Веднага си слагай червен конец!

# 2 522
  • София
Зори няма да стигне финалната права.
Вярно Grinning Но пак са съотношение 3-2-2-2 за Резервите.

# 2 523
Странното при мен е, че имам усещането за себе си, че кулминацията на сезона е минала, а не, че тепърва предстои. Просто така го усещам, няма го вълнението от преди няколко седмици, поне при мен.

# 2 524
Странното при мен, че имам усещането за себе си, че кулминацията на сезона е минала, а не че предстои. Просто така го усещам, няма го вълнението от преди няколко седмици, поне при мен.
Защо ли? 🤣🤣🤣

# 2 525
Изненада... Викито ще да е много лоша, да знаете..

# 2 526
Странното при мен, че имам усещането за себе си, че кулминацията на сезона е минала, а не че предстои. Просто така го усещам, няма го вълнението от преди няколко седмици, поне при мен.
Защо ли? 🤣🤣🤣
Защото вече сме на футболна вълна. Simple Smile

# 2 527
Странното при мен е, че имам усещането за себе си, че кулминацията на сезона е минала, а не, че тепърва предстои. Просто така го усещам, няма го вълнението от преди няколко седмици, поне при мен.
Защото беше много яко като бяха три племена. Затова. Сега вече не е.

# 2 528
Защо ли? 🤣🤣🤣
Защото вече сме на футболна вълна. Simple Smile
Да, така е до голяма степен.

# 2 529
  • Другата България
Странното при мен, че имам усещането за себе си, че кулминацията на сезона е минала, а не, че тепърва предстои. Просто така го усещам, няма го вълнението от преди няколко седмици, поне при мен.
Същото е и с мен.
Ама аз знам защо е така. Защото ми е ясно какво предстои, като краен резултат.
И просто доглеждам, утре дори вероятно няма да гледам, защото ще работя, а мисля, че частично ще въртя на запис.

# 2 530
Моята кулминация на сезона ще дойде ,като отпадне Джаф.😁

# 2 531
Лефтера даже не е споделил общата снимка с Викла и Ралица, а е споделил снимката само с Ралица. Викла сега ще чисти имидж ли?

# 2 532
Само на мен ли бягането на Ралица ми напомня на бягането на Фийби? Grinning
Толкова се чудих на кого ми прилича, вярно точно на нея,не само по тичането обаче 🤣
Аз исках срещу Алекса да се изправи Гого, разочаровах се, но Зори е лека утешителна награда.
Жени по това трасе беше истински комикс на "Жената чудо".
Лайфче с Жорката, Мани, Фифо и Уондър уомън, ама коментарите изключени, защо ли.🥹😂

# 2 533
Aa, качи и с Викла. Но нищо, пак си остава виклата на сезона, въртяща очи, кривяща лицето, агресивна, сори ако и на нея ѝ е неприятно да се гледа, неприятна ѝ е народната лИбоф.

# 2 534
Да, и вчера като изпълзя от дупката.😄
Ама иначе е топ на топовете...

Общи условия

Активация на акаунт