💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 940
Играта е доста интересна, бих казала, че ми харесва. Има доста компоненти и се изисква доста от участниците! Бих казала даже, че е  малко в повече трудна. Късмет и на двамата Blush

# 2 941
  • София
Малеее битката е ужасно трудна. Това Алекса не знам как ще го мине 10 пъти, пък за Зорница да не говорим! А предимството е голяяяямооо тоя път.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 21:59 от V_e_S_i

# 2 942
  • София
Ама тези подиграват ли се?

# 2 943
  • София
Аз мисля да запомня само първото и последното препятствие от начертана пред нас битка. Sweat Smile

# 2 944
Лелей, каква лесна игра. Същата като на Джафето и Гената. Едно към едно!😁

# 2 945
Тринадесетото изпитание е да издържат тегавите речи на водещите, там трябва истинска воля.

# 2 946
Вики, дишай, момиче, дишай, няма да го изгорят Алеко жив, ако загуби.
Жоренцето, миличкото, седи и гледа и само едно "Ехе" му се откъсва от устенцата. Сигурно спи с едно отворено око нощем.
🤣🤣🤣🤣🤣 Ще се пръсна от смях. Представям си каква картинка ще е Жорето в тъмното с едно отворено око.🤣

# 2 947
Това с гредите много недомислен елемент, защото според мен не се съобразява с височината на хората, както и други неща с чисто физическите данни на играчите. Ако са двама с много различен ръст, като Вики и Мани, втората как ще мине, ако не са съобразени с ръста й.

# 2 948
Всичко е чудесно и браво на Мира!
Но може ли някой да ми каже с каква цел е тя там? Нещо като помощна стълбичка ли е? Говори сякаш чете девизи от плакат, иска да се доказва в игри, но не съм чула да иска да спечели ИВ.
Защо е там Мира?🤔

# 2 949
Тая битка изобщо не е равностойна.

# 2 950
Какво е предимството, че не чух.

# 2 951
Зори и Алекса дали запомниха всичко? Yum

# 2 952
Играта е много хубаво направена, браво на НМ.
Нещо изцяло ново и хубаво.

НО висящия мост трябва да е подсигурен срещу паданията на играчите поне с дюшеци. Безумие е да падат като круши върху пясъка.

# 2 953
  • Където морето целува небето...
Алехандро няма шанс на тази игра срещу никой, от останалите мъже при жълтите. Добре му я наредиха играта да е срещу Зори... Сам си я нареди де Simple Smile

# 2 954
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чакам 6-тото изпитание на Херкулес да им дадат. Искам да ги видя как чистят авгиевите обори, епично ще е.
Извън шегата, направете сметка от миналата капитанска и тази. Това нещо, ако го бяха дали на Джаферович тя щеше да отпадне още на второто изпитание. Това е гавра и абсолютно безкрупулна подигравка с участници и зрители. Когато дадете на Джафар такова изпитание за оставане, тогава ще ви повярвам. Както всички знаем, уви никога няма да се случи. Ето затова не харесвам Евгения и се надявам в най-скоро време да отпадне.

Общи условия

Активация на акаунт