💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 348
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 925
Вики, дишай, момиче, дишай, няма да го изгорят Алеко жив, ако загуби.
Жоренцето, миличкото, седи и гледа и само едно "Ехе" му се откъсва от устенцата. Сигурно спи с едно отворено око нощем.

# 2 926
# 2 927
Виктория реагира твърде крайно за липсата на предимство за Алекса, за което според мен си има причина.

# 2 928
Чак пък толкова вайкане от Виктория..То за Цецо нямаше толкова. Ако не знаех за Елица, бих си помислила че са заедно.

# 2 929
Виктория е много, ама много първична.
Не оцени 65 кг, които Мира държеше.

А Мира, със синхрона, че такива като Калеко Алеко трябва да печелят формата успя да ме подразни. Независимо, че намирам постъпката на Алекса за мъжка и достойна в тази ситуация. Но това набиване в ушите на зрителите ми дойде в повече.

# 2 930
  • София
Никой не е застрахован от четене на конско от Ралица и на Алекса му дойде реда Joy
Най-странното е, че на когото и да четат конско водещите, без значение от участника, все те (водещите) са в грешка. Сезон след сезон се дискутират изключително неуместни неща.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 01:17 от La Vikinga

# 2 931
Паскалева си е объркала професията. Можеше да " звезда" , като възпитател в някое ТВУ. 😁😁😁

# 2 932
Тупарев си разигра сценария да Алекса направи пак герой. Кой нормален човек би дал такава мъжка битка на жен?.
Радвам се, че има хора, които ги виждат нещата. Алекса не е никакъв герой.

# 2 933
Охоо нова игра  Flushed

# 2 934
  • софия
Оуу, това е нова игра и е яка.

# 2 935
  • София
Оххх айде на бас сега Ралица ще раздухва по игри и съвети какъв достоен мъж е Алекса, чудо невиждано, в космоса ще го разберат Rolling Eyes
А Жорко много ми харесва.
Всъщност се оказа, че наистина е... какъвто Жоренцето никога не е бил, дори за Фейгин... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 936
  • Брюксел / София
Играта е мн хубава: за двама мъже или за две жени.

# 2 937
  • София
Игра изцяло за Гого. Сега си представете той да беше опонент на Алеко. Умен е сърбинът Wink

# 2 938
Игра за нинджи.Ако вместо Зори беше Гого...

# 2 939
Мира е добър играч, ама...
С "кръв и пот" добута Алексата до финал, а той директно си каза, че тъй като някой секундант може да отпадне, избира нея. Хубаво, човекът си предпочита Виктория, но аз на мястото на Мира, като виждам, че съм номер 2 или 3 и без проблем ще ме жертват, поне не бих се раздавала толкова... А тя и на лоста после щеше се счупи за този Алекса, не я разбирам

Общи условия

Активация на акаунт