💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 984
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 285
Въпрос към Зори:
С кого от останалите финалисти (като изключим Алекса) би искала да премериш сили на арената?

# 3 286
Мутра точно не съм лепяла като етикет, написах, че имат такъв натюрел-->наклонност,диспозиция/ тенденция да се действа, реагира по определен начин/
"Враждебно настроени и склонни към насилие", предполагам затварянето на вратата, когато няма камери и заплахата за нещо, което ще се случи извън формата и в него/споделеното е от Неделчо/ не е враждебно отношение.
За мутра, много пъти го чух извинявям се, ако не е било конкретно от вас. Въпросът беше по-принцип.
Самата Фейгин в интервютата си казва, че е била ухажвана. Факт, тя изговори много и то противоречиви неща.Wink Враждебно отношение и още по-малко насилие никъде не видях (от показаното на екран). Ако за някой изказването на позиция е враждебно отношение. Проблема според мен си е негов Simple Smile
Кое предаване гледаш?
За вербално насилие не си ли чувала?
Игри на волята? А Вие?
Чувала съм и не само. Доста често решавам такива проблеми Simple Smile В темата има доста, но в ИВ не видях. Съжалявам. Вашите доводи/аргументи/доказателства?

# 3 287
Ама момичетата наистина си споделят и показват всичко на Алекса. Още малко и гинекологичен преглед ще му дадат да им направи JoyJoyJoy

А тук на Мани щях да й оскубя едната вежда, ако бях там Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 3 288
  • София
Всеки е тарикат малко или повече. Това не е кой знае каква обида. Имало е много български тарикати през сезоните.

Има една съществена разлика при мъжете от този сезон.
Разликата е, че Филип и Гого никога не са казали на Алекса, че е мишка. Аспарух и Генчо също. И Лефтеров. И Георги. Възпитани, обрани мъже. Нормални. А сме се нагледали на какви ли не диваци през годините. Единия даже изгори знаме...
Докато Алекса каза, че червените мъже са мишоци, а Аспарух е със мише сърце, но после избяга от боя в реалния свят. Не че това е начин интелигентни хора да си оправят проблемите и се радвам, че не го направиха, но не го направиха именно защото мишето сърце всъщност не се оказа толкова мише... Когато говориш такива глупости за някого зад гърба му, то няма как да искаш след това положително отношение от останалите. Тези неща се казват директно в очите на другия. Пак не е ОК, но ще мине и няма да има проблеми.
И след битката с Мирела, нарече Филип, Гого и Лефтеров - мишки

Това е което продукцията гради като образ и сценарий този сезон.
Българските мъже са сексисти и егоисти, а чужденеца, сърбина е ''кавалер'', ''дон Жуан'' и какви ли не глупости след като получи наследената коалиция. А това, че кавалера е крещял по стаите на едни други две момичета не се излъчва разбираш ли... И същия този ''Дон Жуан'' всъщност стъпва по главите на всички тези жени и се катери към финала.
Така редят пасианса на сценария, че държат на всяка цена да изпъкне за пореден път един чужденец на гърба на едни много по-можещи и кадърни от него българи и това е най-голямото предателство към нас зрителите. И за съжаление не всички го виждат. А тези хора, не са отишли там да ги опозоряват по такъв долен начин и да им съсипват психиката. Те просто са отишли да изиграят една честна битка, но за съжаление с вече свалени на масата карти, които не са печеливши за тях.

# 3 289
Aaliyah13,
Ти от продукцията ли си, че ми отговаряш? Аз тях питам. Ако да, си кажи, лошо няма. Ясно значи защо е тази подкрепа към слипчо значи...

Не съм от продукцията 🤣 и не знам защо го извърташ натам. Всъщност знам - от безсилие. Не може ли някой, който не е от продукцията да му е фен или е неестествено? 🤣

С това да не се дава плуване е явно бутане на твоя човек по всички параметри. Никой не му е виновен, че е като шамандура във водата и защо най-силното оръжие на Зорница да не може да влезе в сила? Тя за това се е борила и тренирала през живота си, а сега не може да го използва.

И Георги не го използва в двете си елиминационни.

Значи даваме неща в които Алекса е силен, но не даваме неща в които опонента му е силен. ''Браво, ей така се прави'' ама по ТЪПаревски!

Алекса е силен в борба, вчера борба нямаше.

Всяко мнение на този свят е субективно за някого. Няма истини. И за мен твоите мнения са субективни, но не ти го натяквам, защото харесвам настроението и ентусиазма ти. Докато вие от малката групичка фенове на актьорчето непрекъснато репликирате останалите. Аз репликирам ли вас?

Много се гневен в коментарите и епитетите си. Това е разликата между теб и мен.

Но понеже говорим за конкретика. Ами мне, пореден двоен аршин от Виктория и Алекса е това според мен. Абсолютно едно и също нещо е. Просто когато го правим ние е доблестно и умно. Когато го правят от противниковия лагер е мишкарско поведение или глупост. И тази плоча я гледаме цял сезон. Едно от нещата, които ще се запомнят този сезон са празните приказки на Алекса пред камерата, ножът забит в гърба на Гайтанов и психологическия тормоз над който е била подложена Фейгин.
Ножът забит от Чакалов все го забравяш някак. От там започна всичко. А за тормоза над Фейгин тя самата не знае имало ли го е или не 🤣.

Пък иначе нека да е най-доблестния и чист мъж на този свят в очите на малката си групичка фенове.
Знаеш ли много е грозно, когато в българско риалити един откровен сръбски тарикат обижда български мъже само защото има гръб от продукцията, гръб изкован месеци по-рано и зад кулисите, и цял сезон правят на маймуни едни кадърни, способни, силни и доблестни български мъже. Това никога няма да им го простя каквото и да стане занапред в играта.

На мен ми е ясно, че това ти е основния проблем с него - обидите му по българските мъже. Но когато български мъже се обиждат с други български мъже - тогава не ти е проблем. Съжалявам, аз не съм ксенофоб.

# 3 290
В Лайфа на Мани, Чакалов, Георги и Фифо последният сподели, че хвърлянето на Мани му дошло в повече. Оправдаха я с това, че е по-лека от тежестта, която е удържал. За нея е ясно, че много се е израдвала.

# 3 291
  • софия
Че то, това, че го казва е в ущърб на него. Не знам дали има и 10% хора, които да се връзват на високопарните му приказки. Аз защото съм само в темата, не съм останала с впечатление, че някой хваща вяра на думите на Алекса. Може извън нея да е друго. Но не съм останала с такова впечатление. И навън, доколкото разбрах Алекса е недолюбван участник. Нито пък имат такова мнение за момчетата. Тя продукцията кой не се опита да омаскари. Нито за Жорката им се вързахме, нито някой е повярвал за пустите мишоци. Ако е обратното, значи си заслужаваме подобни похвати в предаванията.
  Разликата в мненията моето и твоето, Дяволче, е в това, че аз виждам Алекса също толкова жертва на продукцията,  колкото и останалите участници. Даже и да спечели, той няма да е победител. При всички случаи истинските победители ще са Гого и Фифо. А пари се изкарват.

# 3 292
  • София
Нова фотосесия от Мирела:

# 3 293
Дяволо, знаеш, че съм върл фен на Фифо и много ме дразни сценария около Алекса, но според мен в снощната битка компонентите бяха добре балансирани. Всичко направиха, за да набутат предимството на Зорница, понеже тя иначе никога нямаше да се качи до въжетата и нямаше да има игра. Тя сама се провали с няколкото опита да минава на ръце и после с падането духом пред трудностите - рева за пироните, за въжетата, за колелото. За мен би било тъпо да и дадат плуване, както на него да дадат някакъв силов елемент. Не ми хареса и битката на Лефтеров и Гого, защото беше ясно отначалото кой ще спечели. Не би ме изкефило и Жоро срещу Гого на битка предимно с плуване.
Не го пиша, за да ти опонирам, а понеже знам, че попринцип си обективен фен и ще ме разбереш. Повдига ми се от сценария на рицаря закрилник на любовта, честта и жените и българските мъже мишки и егоисти, но конкретно в снощната игра не мисля, че имаше нещо нагласено в негова полза.
Аз още си мисля, че Алекса ще загуби много ако вземе чека, понеже е силен играч и се раздаваше много през сезона, но супер малко хора ще възприемат победата му за чиста и ненагласена. Повечето ще се настроят мнооого негативно срещу него. Но това е цената да си главният герой на продукцията.

# 3 294
Ако Джаферович беше на снощната битка вместо Зори, мисля, че щеше да лази на терена и едва ли щеше да стигне до края на битката. Хич не мога да си представя Джафа с дебелото дупе да тича по това трасе. Продукцията обаче въпреки тежкото трасе за нинджи, даде шанс на Зори с играта на съюзниците, като й даде добро предимство. Респект за Зори, представи се повече от достойно на битката. Добър спортист е, макар като човек да не я харесвам, защото е фурнаджйска лопата и това според мен е характер, а не неопитност на младостта. Мира обаче, добре й го каза и дано да й е влязло нещо в главата.
Алексио много рискува с тази битка и голям късмет, че не излезе срещу Гого, защото тогава бързо щеше да се наиграе и да се прибере в къщи. Играта обаче си е игра, сега е много богат, заобграден с верни до гроб съюзници, ще елиминира мъжкарите един по един и ще си играе на финал с женичките. Лесен финал и лесни битки. Добре си постла. Не мога да отрека, че играе най-добре ИВ от всички във всички сезони до сега. Може би ще напише той книга, как се печели в тази игра и следващия сезон ще я раздават на участниците Simple SmileSimple Smile Simple Smile Според мен, той успя да прецака дори и Продукцията Simple Smile

# 3 295
  • София
Толкова много снимки, вие следвате участниците ли? Не съм търсила никой, само Елица и Алекса.

# 3 296
  • София
Толкова много снимки, вие следвате участниците ли? Не съм търсила никой, само Елица и Алекса.
Не ги следвам, всъщност само Жени, но не заради "Игри на волята", просто минавам през списъка, с хората, които официалния профил на предаването следва веднъж на ден и проверявам какво са публикували участниците от настоящия сезон.

# 3 297
Алекса нарече жълтите мъже "мишоци", защото Мирела така му представи нещата след дуела. Той откъде да знае как са се развили събитията в племето?

# 3 298
Ама хайде стига с тоя тормоз вече, много се изтърка. А това пък за заключването по стаите е такава глупост. И от къде тръгна, от Генмо, който го каза с мрънкане. Дори Чакалов, който не е фен на Алекса, каза че не е чул нищо такова.

Дяволче, уважавам позицията ти, въпреки, че е адски крайна. И за репликирането не си прав. Аз например уважавам всички победи на арената, независимо симпатичен ли ми е участника или не. На никой не налагам мнение и не пиша с такъв патос и абсолютно категорично. И не, не боли да признаеш, че някой играе играта добре, въпреки че не го харесваш. Също така никой от поддръжниците на Алекса не раздава определения. Обратното обаче важи с пълна сила. И дъно ме изкараха, и насилник, и синоним-конкретно ти го написа.
Я ми кажи, ако Алекса е забил нож в гърба на Гайтанов, какво беше действието на Чакалов към него?

Знаеш ли много е грозно, когато в българско риалити един откровен сръбски тарикат обижда български мъже - Кажи ми, твоя любимец Андрей като обиждаше на мишки, защо ти не беше толкова краен, и той е чужденец все пак?

И последно, на битката снощи всичко беше балансирано, колкото и да се обяснява противното. Както на Зори не дадоха плуване, така и на Алекса не дадоха тежести. Нещо, което не може да се каже за битката на Жорката срещу Вели с тежката гума например.
И не, не съм от продукцията.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 14:06 от Lafusko

# 3 299
Ще приема, че продукцията се опитва умишлено да осмакари някого, ако:
1. Мани и Фейгин саботираха по сценарий.
2. Георги взе предимство похапване, не защити Фегин и си купи имунитет по-сценарий.
3. Лефтеров и Фифо по сценарий не защитиха Михаела.
Иначе това са просто техни избори и изграждат сами своят образ.
Ще приема, че изгражда фалшив образ на Алекса, ако (примерите са много), ще дам един, последният. Снощи Алекса предварително е знаел, че Зори не може да кове. Репетирали са играта и репликите в нея и той за да е достоверен по-средата на битката и обяснява как става това. За да може продукцията да му изгради фалшив образ. Това, че Алекса не отговори на Аспарух, не мисля, че е негово, а на Елица. Умно момиче. Мъжете са първосигнални. Алекса недолюбван в предаването и извън него. Въпросът е от кого? Wink

Общи условия

Активация на акаунт