💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 184
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 300
  • София
Aaliyah13

Re: И към останалите пи ар фенки на Алеко (колкото и да лъскат имидж по телевизия и форуми любимец трудно ще стане, даже му правите лоша услуга, защото хората не са слепи).

Не е от безсилие, напротив, хихи
Всъщност първия признак на безсилния е да започне да търси сметка от другия. Не случайно търсиш сметка от мен, защото при мен 'пи ара' ти никога няма да мине. Защото виждам истината и тя е много грозна всъщност.
Аз например никога не съм те репликирал, а нарочно отправих апел/въпрос към продукцията като бях сигурен, че ще клъвнеш на въдичката. Гърмян заек съм аз, има още много да учиш. Bowtie Та падна в капана. Благодаря за отговора, драга продукция. 😎

Георги е мъж, Зорница е жена. Има разлика. И то няма само да плуват. Нека има и бутане или влачене на нещо тежко, няма никакъв проблем. Но съобразено с килограмите на двамата разбира се. Но това да идва след плуването, да го видим тогава колко е издръжлив. Сигурно пак ще победи, защото е с кардиото на активен борец, но ще е много по-инфакртно, трудно и много по-честно. И нямаше да го коментираме сега това изобщо.
Хахаха, бил силен в борбата, сериозно ли? Не знаех. Ама ти борба ли искаш да дадат? И кога е имало борба в Игри на волята като част от една многокомпонентна битка? Един пример ми дай само!

Напротив не съм гневен даже, ама хич. Мога много повече от това, но не се налага, защото сценария този сезон е твърде елменетарен и не е необходимо да влагам повече. И не аз излизам от комфортната си зона, а ти. И не аз репликирам съфорумците, а ти. И не съм използвал обидни епитети. Тарикат може да мине и за комплимент, зависи от гледната точка. Тук Алекса са го обиждали много по-брутално от мен. Да не говорим за социалните мрежи.
Ъъъ. със сигурност поне не съм го наричал мишок, както той нарече 80% от мъжете във формата. На други пък им забраняваше да влизат в кухнята, да си обличат хубавите дрешки и изискваше да го гледат в очите!

Никакъв нож не е забивал Чакалов. Стига с тези легенди. А и Чакалов никога не е крил, че ще играе стратегически, докато сръбския ти герой едно говори друго върши. Ясно е защо отстреля Гайтанов. Алекса иска да се бие само с жени, не с мъже. Това е което аз виждам. Ще е туиста не само на сезона, но на всички сезони, ако точно жена го победи на финала и ще им зашия минимум една много добра оценка на сезона ако го направят, да видим дали имат капацитета да го изпълнят. А отлична оценка могат да получат знаеш само кога и при какъв изход. Двоен е като опция.

Проблем е, да!
Първо обиди между мъже в този сезон аз не видях, освен по оста Цветан - Илиян.
Второ, в миналите сезони съм критикувал много пъти български мъже, които са се държали просташки или неуважително. Сега какво да напрвя като е сърбин? Можеше да е алжирец или пакистанец, все тая.
С Андрей нямах проблем да ти кажа. И никога не съм го обиждал, защо ли? Не беше моя човек, други фаворити имах в сезона, но на финала бях за него, защото не исках Симеон да спечели. Морунов, Стратимир и Неделчо бяха моите хора. Но нямам нищо против него и го приех. От трите сезона с неговата победа имах най-малко проблеми, защо така? Нали е чужденец, а Добрин и Милен българи. Как така? Нали съм ксенофоб? А ти знаеш ли, че ти току-що наруши правилата и обиди съфорумец и то дори без да го познаваш?
Да се върна на Андрей. Андрей е с класи над Алекса и като атлет и като цялостно поведение в сезона.

Познаваш ли го Ваня Джаферович? Той е хърватин, но винаги съм го харесвал. А и той що хейт отнесе, горкия...
Само че той беше откровен с нас зрителите и изигра играта така както трябва да се играе. За това и направих евала и на Живка в последния сезон на Фермата, защото изигра играта. Алекса не играе играта (а актьорства по зададения от други сценарий), той лъже нас зрителите. Това е единия проблем. И Туджаров и Неделчо го потвърдиха. Другия проблем е факторът Елица и че всички останали са в голям хендикап спрямо него и неговата игра. Той получи огромно предимство. Третия фактор е, че обижда останалите мъже във формата с много грозни епитети. Защото това да наречш някого мишка зад гърба му, а иначе пред него да му казваш, че е велик и победител е изключително долно и фалшиво и в тези кратки мигове се разкрива истинската му същност. Както със заплахите към Илиян и Касим. И последното нещо - психологическия тормоз над Фейгин и Мани.

Ако си разбрала, разбрала, ако ли не, здраве да е!
Уважавам всяко едно мнение, твоето последно обаче НЕ, заради думичката 'ксенофоб'
Аз пък ще те нарека 'демагог' и то от класа. Ама с мен е трудничко. И все си мисля, че моето не е толкова обидно. Ама все пак да взема да тропна едни топки на масата, нали така обичаш.

# 3 301
Ейййй, тва предаване стана форматът на харизматичните личности. И чия аура блести тъй заслепително - на Алекса и на Джаферович! Стига, хора, наистина ли?!

Предлагам да се направи друго предаване. Кастингът да го правят Неделчо, Морунов, Ваня и Гого. На Туджаров му нямам доверие! Да има баланс между игровия и социалния елемент, но преди всичко спортните и волевите умения. Да не се бърка волята с интригантството.
Лефтеров ще направи музикалното оформление с Паулина. Правим го за наааааас! Simple Smile
Ще намерим финансиране, ако трябва. И да видите каква тема ще стане - за чудо и приказ! Simple Smile

# 3 302
Хора, успокойте се. Наистина ако ще си говорим за нации и характерови особености на всяка нация, ние българите за мен имаме едно много хубаво качество - кротки и обрани сме откъм поведение и емоции. Това може да ни пречи в много случаи, но за мен са положителни качества. Simple Smile Нека не злобеем, а прочетем наново мнението на Soney няколко страници по-нагоре. Там според мен се крие ключа от палатката:
Цитат
"Мисля че продукцията си вкарва автогол с темпото на елиминации в тази крайна фаза която предстои, като по този начин тотално изключва всякакви възможности за стратегическо мислене на участниците. Но в това няма нищо чудно - нали през цялото време повтарям как целенасочено избягват всяка опция която би дала възможност на играчите да правят по-дългосрочна стратегия, и често пъти, играчите дори за моментно решение не могат да са сигурни дали решение А е по-правилно или решение Б.

Продукцията ползва пионките като гладиатори, но наглостта ѝ стига садистични висоти, да показва кърви и рани.
Редовно и обилно.  Хайде сега Алекса, покажи си ръцете!  Зорката дърпа по въжето и плаче от болка. Не можеше ли да е по-дебело това въже?  Къде отидоха ръкавиците за тая битка?  Не можеше ли да им кажат - сложете си клин, ще ви трябва.  В четвъртък като минаваха през тия дупки в дървените платна над водата, както винаги нямаше никакви заоблени ръбове.  

Значи шоуто твърдо не е за стратегии. Мислене в 95% от времето няма, баланс понякога, "груба сила" понякога, късмет понякога, точност понякога, хладнокръвие понякога.  
Болка и глад - през цялото време."

Няма наши, няма ваши. Всички са в кюпа. Всички са използвани до дупка или поне докъдето и се иска на продукцията. Затова и победителят в крайна сметка просто ще бъде някой издрапал по телата и душите на останалите, защото това са правилата зададени изначално от продукцията.

# 3 303
  • София
Благодаря ви на всички за добрите въпроси към Зорница, които вече заминаха към 'По-добрата продукция' както обичам да им казвам:

Ето и селекцията

Трите основни въпроса:

1) Относно Георги. Той винаги е твърдял, че имате уговорка и до края те подкрепяше, а ти абсолютно нехаеше за неговото благополучие в играта, а накрая в стори пък сама заяви, че не била знаела, че той е с нея. Е, как така?
Ясно, че Зори си хареса компанията на Елица и Мира, но какво му беше на Жоро, за да го вкара и него вътре в играта?

2) Защо изливаше толкова много жлъч върху Генчо? Сякаш с него лягаше и ставаше и все ти беше в устата.

3) За кое твое решение в играта съжаляваш най-много?
И кое би променила, за да си във финалната седмица?

Двата резервни въпроса:

1) Кой беше най-голямата ти опора и подкрепа в игрите?

2) В кой точно момент от играта мина на страната на Елица и Мира? И каква бе причината за това?

Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 14:19 от Diavolo

# 3 304
Много сте изписали и не можах всичко да изчета, но за снощният епизод да напиша, че ме сърбят пръстите.

Зори е една от най-силните жени там за мен, но не и на мозъчно ниво. Бих го приела, защото е млада, но не и че се опитваше през цялото време да тъче на два стана, отделно предателство никога не приемам, всичко друго , но това.. Тя два пъти предаде близки за един ден-Георги и Мира. Човек егоист завършен за мен, дуднещ и с това унищожи цялото си предимство , подготовка и умения. Не ми е жал, че отпадна, както и за Мани няма да ми е мъчно, но отчитам факта за мен е най-добрата Зорница от жените там във всичко.

Какво изпуснаха червените и специално Зори, ако чете някъде и изобщо помисли. Първо вместо Генчо трябваше тя да е капитан, да се закрепи за Гошко и Генчо, но щом иска на два стана да бъде и с другите уж. Така Гената и Гошо щяха да разчитат на капитанските гласове, Генчо да се опази и червените щяха да бият и на двете следващи битки за елиминациите (прохода и държането на коша бяха негови напълно) Отделно Зори щеше да смаже чудото на сезона (е нямаше да има  грошове, ама..морално...) Нямаше начин чудото да я бие. Да, не е знаела кой ще е капитана там, но беше близо до ума. Самата Зори щеше да вземе и грошове за победата. Тя разчиташе за Мира да дадат жертва или Гошо , ама...при номинация (грешна стратегия)

Мира беше с проблеми в коляното знаем, но не се даде, направи каквото можа. Алекса докато му е лесно е бял и добър, но после съжалява и шубето го удря. Той е някак двойнствен. Просто такъв характер има, не е само за игрите, не му се сърдя за това. Както и чудото не може друго да бъде и искаме от нея. Само се чудя защо този сезон е само от млади хора предимно, само 2 жени има над 30г. При предишните, особено миналия имаше всякакви възрасти и подготвени , беше цветно. Ако са искали път на младите и т.н. , то присъствието на Жени е излишно напълно, а Мира е за фон и случайно взета (има си качества жената, не отричам) , но е за замазване влизането на чудото. Не и е мястото там, в предишния сезон разбирам, но този...абсурд.

Та Зори прецака най-много себе си , но и племето. Ако бяха играли стратегически някак си , то от жълтите щяха двама изгонени да има и да са 4 на обединението, после ги режат и после всеки за всеки, ама..

# 3 305
Aaliyah13

Re: И към останалите пи ар фенки на Алеко (колкото и да лъскат имидж по телевизия и форуми любимец трудно ще стане, даже му правите лоша услуга, защото хората не са слепи).

Не е от безсилие, напротив, хихи
Всъщност първия признак на безсилния е да започне да търси сметка от другия. Не случайно търсиш сметка от мен, защото при мен 'пи ара' ти никога няма да мине. Защото виждам истината и тя е много грозна всъщност.
Аз например никога не съм те репликирал, а нарочно отправих апел/въпрос към продукцията като бях сигурен, че ще клъвнеш на въдичката. Гърмян заек съм аз, има още много да учиш. Bowtie Та падна в капана. Благодаря за отговора, драга продукция. 😎
Какъв капан, какви 5 лева 🤣. Смешно взе да става вече. Спри се, защото много се напрягаш, а няма особен смисъл. Мен няма да ме послушаш, но другите съфорумци ги послушай. Това е просто една игра, но разликата е че аз съм позитивна и се забавлявам, а ти - не.

# 3 306
Всеки е тарикат малко или повече. Това не е кой знае каква обида. Имало е много български тарикати през сезоните.

Има една съществена разлика при мъжете от този сезон.
Разликата е, че Филип и Гого никога не са казали на Алекса, че е мишка. Аспарух и Генчо също. И Лефтеров. И Георги. Възпитани, обрани мъже. Нормални. А сме се нагледали на какви ли не диваци през годините. Единия даже изгори знаме...
Докато Алекса каза, че червените мъже са мишоци, а Аспарух е със мише сърце, но после избяга от боя в реалния свят. Не че това е начин интелигентни хора да си оправят проблемите и се радвам, че не го направиха, но не го направиха именно защото мишето сърце всъщност не се оказа толкова мише... Когато говориш такива глупости за някого зад гърба му, то няма как да искаш след това положително отношение от останалите. Тези неща се казват директно в очите на другия. Пак не е ОК, но ще мине и няма да има проблеми.
И след битката с Мирела, нарече Филип, Гого и Лефтеров - мишки

Това е което продукцията гради като образ и сценарий този сезон.
Българските мъже са сексисти и егоисти, а чужденеца, сърбина е ''кавалер'', ''дон Жуан'' и какви ли не глупости след като получи наследената коалиция. А това, че кавалера е крещял по стаите на едни други две момичета не се излъчва разбираш ли... И същия този ''Дон Жуан'' всъщност стъпва по главите на всички тези жени и се катери към финала.
Така редят пасианса на сценария, че държат на всяка цена да изпъкне за пореден път един чужденец на гърба на едни много по-можещи и кадърни от него българи и това е най-голямото предателство към нас зрителите. И за съжаление не всички го виждат. А тези хора, не са отишли там да ги опозоряват по такъв долен начин и да им съсипват психиката. Те просто са отишли да изиграят една честна битка, но за съжаление с вече свалени на масата карти, които не са печеливши за тях.
Ще ме извиняваш ама много си влезнал във филма. Че какво като е казал мишки, голяма обида! В любимите жълти малко ли агресия имаше? То не бе пръдльо, то не бе "агресирам" Закани от госпожа Джаферович. Генчо малко ли дудна на Мира в червеното племе? Мани колко мръсно игра и не открито, а потайно и подло. Много пристрастно поддържаш жълтите и имам чувството, че и да се сбият, пак ще ги оправдаеш защото били български скромни мъже. Ралица пък там да не коментирам- такова безхарактерно същество, може да завиди на Зори чак.Михаела отстраниха, тя се лепна за Жени. Халал да са ти жълтите, аз симпатизирам на Вики, Алекса и Гого. Какво като е сърбин- почти е женен за българка и идват да живеят в бг. Накрая може да се окаже по-българин от Пухчо и Гената, които го играят "Големите мъже"

# 3 307
Diavolo, аз си държа и на моя въпрос към Зори, пък и мисля че е добър: В кой етап на играта си се чувствала най-сигурно, в най-силна позиция?
Отговорът й ще покаже и много други неща.

# 3 308
По отношение за обидите между мъже във формата бих добавил и двойката Генчо - Куков. Доста си насипаха един на друг.

# 3 309
Ангелите на бог Алеко незаслужилия полудяха Joy Joy Joy

# 3 310
  • софия
Хора, спрете се.  Уважавам ви и двамата, точно защото с плам и жар си браните любимците. Ама нека това да ви е обединяващото звено, а не да ви разделя.
  От понеделник ще започнат да капят,  като круши, тогава какво ще правим, ще се избиваме ли? Чувствам се адски тъпо, че изобщо го пиша този коментар, ама ме е яд да ви виждам такива.

# 3 311

Дяволче, ами ей това обобщаване е адски грозно. Кои хора не са слепи? Значи щом покрепям даден играч, който не харесваш, значи съм сляпа. Ами не, не съм. Просто виждам играта различно и това не е причина някой да ми начуква канчето постоянно. Ей това имах предвид за раздаването на квалификации. Наша групичка, както ТИ се изрази, никога не е наричала никой дъно, насилници и т.н., докато обратното важи с пълна сила. Ти спечиално ни нарече "синомини", защото било едно и също да подкрепяш продукцията и Алекса, нали така беше., ами не, не е едно и също. Това показва, че не признаваш друго мнение.

Надявам се да ме разбереш правилно. Не е заяждане.

# 3 312
Според мен в петък вечерта форумът тотално ще блокира, ако спечелят Алекса или Джаферович. Joy
А ако е Виктория оле-мале Joy

# 3 313
Чета ви отдавна, от втори сезон някъде, но сега пиша за първи път. Не изпускайте юздите и добрия, хумористичен тон. Simple Smile

Едно нещо искам да вметна по дискусията Жоро-Алекса и аватарите, което ми се струва че повечето пропускат. Това, което и двамата не искаха и от което ги беше най-вече страх беше да не се окажат в директна битка за оцеляване един срещу друг с Фейгин и Виктория съответно. Някакси тези коментари и от двамата останаха по-назад.

# 3 314
  • София
Мирела отговаря на въпроси - най-близка е с Жени и Илиян, не поддържа отношения с Лефтеров, въпреки че са били в добри такива преди формата и в него, сега не си говорят на събирания, фаворити са ѝ Жени и Филип:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт