💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 249
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 390
Кои сме ние да кажем на Aaliyah дали да словослави Алекса и да ни навира в очите сексапила му.
Ама аз не ви го навирам 🤣. Просто качвам снимки, които може да не сте видели 🤣.

# 3 391
  • София
Единственото, което винаги съм искала да тече един нормален разговор без обиди Simple Smile Обидите не са аргумент. Виктория била груба. В темата всеки ден се натъквам на, къде, къде по-злобни коментари . Един бил бутан друг не. Подминавам ... Обаче "откровен сръбски тарикат" няма как да го подмина. Българин, сърбин, турчин, казахстанец или там какъвто си. Няма никакво значение. Другото, всичко трябва да почива на правила и норми, иначе идва хаосът. За мен саботажа на Мани и Фейгин е не допустим, защото е направен срещу племето. На това във война му се вика предателсто, а предателите се наказват най-строго. Правила и норми това е разковничето. Simple Smile

О, като си говорим за война, то Алекса и Виктория щяха да бъдат разстреляни от Мани и Фейгин, а нямаше да има саботаж. Операция "Валкирия" в действие. Генчо и той каза, че щеше да саботира, ако беше на мястото на Фейгин и Мани. Да те затворят в стая и да те заплашват.. Не знам защо продукцията не е дисквалифицирала Алекса... е всъщност знам де. Тук вече се намесва сръбския тарикатлък и българската простотия да угодим на чужденците, защото са.. чужденци. . Simple Smile

П.П. "сръбски тарикатлък" си има доста добро обяснение в историята на българи и хървати, та оттам вероятно предполагам, че идва тази негативност към сърбите. Joy
Сега пък започнахме да обожествяваме Фейгин и Мани. На базата на какво? Алекса и Вики разстреляни?  Нали го направиха вече.  Само че в гръб нечестно и подло. Генчо моля Ви, идва ми в повече,  той ми прилича повече на един Алеков герой (казах го някъде) съжалявам много. Лошото е, че си ги харесваме Алековите герои и си ги подкрепяме. Ако трябва Фейгин накрая да я сложат на полиграф за да разберем тормозена ли или ухажвана. Тайно Simple Smile Аз от нейните думи по-повод тайните срещи не мога да разбера истината.
П.П. Няма да го коментирам изобщо. Вече го направих. Това не може да е допустим аргумент изобщо. Simple Smile

Защо да обожествяваме Фейгин и Мани? Хич не ми харесват двете. Цялото племе на Супергероите, като изключа Гого и Велислава, са чисти чешити.
И аз също преди време свързах Алекса с Алековия ни герой. Simple Smile Не съм чул Генчо да вика, нито да се меси в чуждите работи, а за топки на масата и дума да не става. Да, много сте права всъщност, че си харесваме Алековите герои, а това, че са чужденци и нагли, само бонус точки им дава явно..
Май не съм била ясна. Ще опитам отново Simple Smile
Споменахте "Валкирия" по-повод Мани и Фейгин. Та реших, че смятате, че те са "Валкирии"-те на ИВ, затова.
"Генчо и той каза, че щеше да саботира". Генчо там ли беше?  "Не съм чул Генчо да вика, нито да се меси в чуждите работи, а за топки на масата и дума да не става". Ваши цитати, вече вижда ли се противоречието? Та Алековия герой ми напомня за Генчо, ама много и като поведение и като характер. Та толкова за литературните герои Simple Smile

Просто намесихте какво е по време на война, а аз дадох пример с операция Валкирия
, за да покажа какво ще се случи де факто по време на война.
Няма как, не може да си в съревнование (война) с другите племена, но и да мачкаш своите съотборници, а после да реагираш учудено при саботаж/атентат. Може и примерът ми да не е уместен, но е на място, зa да не оправдава реакцията Виктория, която го раздава като "Викът" на Мунк, че нещо немислимо се случило. Напротив. С това поведение от двамата не саботажи, а ми и до физически саморазправи ще се стигне.  
Генчо спомена в две интервюта (Чакалов; Недкаст),  след като отпадна, че ако бе на мястото на Мани/Фейгин и е подложен на психически тормоз от страна на Алекса (вкарване в стая съпроводено със заплахи) също би саботирал племето си. След като и Генчо, който после също имаше взимане даване с Алекса, е оправдал Фейгин и Мани за саботажа, то значи нещо наистина куца в поведението на Алекса и Виктория, а не сме само ние зрителите.
Не открих противоречие в цитатите си, съжалявам. Не възнамерявам и да споря, всеки има различно виждане върху участниците. За мен не Гената, а Алекса е бай Ганьо на сезона, защото сърбинът е този, който постоянно създава сеири, меси се в чужди отношения, интриганства и съди без да погледне себе си. Тупа си топките по масата, създава образ на джентълмен, че пази момичетата, а по-скоро е джентълмен колкото бай Ганьо европеец у Европата.

# 3 392
Относно Гогчо. С него от началото до края. Аз не обичам да си сменям фаворитите, защото лично за мен аз олеквам така. Все едно съм без мнение и го сменям според модата за деня. Е, няма кка да стане.
Еми, това към мен ли е? 😔 Защо и ти ме нападаш? 😔 Аз от самото начало имам трима фаворити и не съм се отметнала от нито един от тях - и Гогито е сред тях.

# 3 393
    Дяволо,
Прав си, че няма как да отговорят. Въобще забравих, че дългата ръка на продукцията им запушва устите и след края на предаването.
Просто щеше да ми е много интересно какво биха отговорили. Честни,  открити момчета, страхотни атлети, отишли за битки. И много хора предпочитаме да гледаме точно това, битки.
Подкрепям на 1000% Дяволо в спора с Алия. Стана прекалено досадна с величаене на бицепса, трицепса и задните части на актьора.

# 3 394
Кои сме ние да кажем на Aaliyah дали да словослави Алекса и да ни навира в очите сексапила му.

Ха и после не можем да спим (кой от сексуални блянове, кой от кошмари...)

# 3 395
Ама в цял ден всички се държим точно като участниците в предаването след някоя провокация и правим сеир и цирк. Липсват само камери и екип да ни заснемат.

# 3 396

А тук на Мани щях да й оскубя едната вежда, ако бях там Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Айде, Фифчо ще яде бой от жена си ми се струва след тази снимка. Какво хубаво е гушнал Манито 🤣 Ама тя така си и обича да се яха 😆

Относно Гогчо. С него от началото до края. Аз не обичам да си сменям фаворитите, защото лично за мен аз олеквам така. Все едно съм без мнение и го сменям според модата за деня. Е, няма кка да стане.

Пак ще го повторя: Гого е пример за младото поколение. Притежава уникални както физически, така и човешки качества! И пак се пишат неверни неща... За това ще се повтора:
ЗЛАТА ТРОИЦА В ЛАЙФОВЕТЕ В ИГ СА КАЗВАЛИ, ЧЕ ГОГО ВИНАГИ ГИ Е ЗАЩИТАВАЛ, ПРОСТО НЕ Е ИЗЛЪЧВАНО! И ТОЧНО ТОЛКОВА Е ИМАЛО ТОРМОЗ КЪМ ГОРКИТЕ МОМИЧЕНЦА, КОЛКОТО МАНИ И АЛЕКСА СЕ ПРЕГРЪЩАТ И ЦЕЛУВАТ СЛЕД ПРЕДАВАНЕТО
Така е аз също от самото начало симпатизирам на Фифо и Гого и не се е променило. Георги също много ме кефи.

# 3 397
Ще направя (вероятно жалък) опит да върна веселото настроение в темата.

Скрит текст:

Алия, случайно ли си избрала снимка, на която се е изпънал и паласките не му личат? Trollface Trollface Trollface

# 3 398
  • Sunshine state
В анкетата гласувах със задоволително на първия въпрос, с първа фаза на втория въпрос, Алекса на третия и Фифо, Гого и Алекса на последния.
От толкова тормоз и аз се изтормозих чак.. 😁😅

# 3 399
Моят фаворит е Фифо. Мнението ми се затвърждава и от всички напуснали, пък и от тези вътре.. Не ми пречи, че е дърво. Недоумявам как е бил най-забавният в племето на жълтите. Grinning
Съжалявам за едно, обърне ли се малко внимание на една жена и  толкова й трябва. Това е много тъжно.

# 3 400
Гледайки анкетата не е имало сезон в който обществото да е толкова единодушно за фаворити и по мои сметки 1 на всеки 6 души гд иска алекса на финал а за фифо гого и жоро съответно над 5 души от 6 за фифо около 5 от 6 за гого и 4 от 6 за жоро средно

# 3 401
  • SF
Ама ние тук сякаш вече няма какво да си пишем и мине се-не мине, започваме темата с тормоза.
За един тормоз е да му крещят, за друг е да му казват с кого да си играе, а за трети, ако се хранят пред него, без той да яде.

# 3 402
  • София
Нека не нападаме дружно един човек, който публикува положителни неща за Алекса, това няма да промени баланса в темата, има достатъчно критика към него. Нито един от участниците не репрезентира продукцията, нито сега, нито в предишни сезони, едни са галеници - да, други излизат жертви, но нито един от тях нама контрол над продуцентските решения. Aaliyah13, надявам се няма да се откажеш от форума.

# 3 403
  • Sunshine state
От самото начало на предаването не съм си сменила фаворитите ни веднъж, нито омайване помага, ни нищо. Няма как примерно един Аспарух да ме омая, понеже не е показал нищо, нито пък Лефтеров, макар да ми е симпатичен. При жените е плачевно положението и там няма шанс някоя да надиграе и блесне повече от тримата ми фаворити. Непопулярно мнение - за мен Ганьото на сезона е Генчо.

# 3 404
Ако сега аз трябва да пиша чек - ще го напиша на Фифо.
Другите са на опашката след него.
Но при мен вървят от Калеко Алеко, през Георги и стигат до Гого.
На база цялостни впечатления през сезона. Не само базирани на кой какъв атлет е и как се е представял на арената или как Продукцията го подпира/омаскарява.

Общи условия

Активация на акаунт