💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 160
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 315
Лично мен силно пристрастните коментари срещу Алекса тук ме накараха да му симпатизирам. Не обичам хейт, всички имат някакви качества, за които да бъдат уважавани. Прекаленото отричане на качествата на даден играч само защото не е любимец и умишленото настройване срещу него с внимателно прикрити  уж обективни обеснения на спортни и социални качества може да има обратният ефект. Още повече явно има някаква вътрешна информация от близки играчи, явно разочаровани от крайния резултат. Не знам защо се приема, че Алекса е масово не харесван тук и навън. Аз не пиша често. Сигурно има и други като мен, които четат, но избягват да влизат в спорове и да си развалят деня за една игра, която е за забавление и развлечение. Дори и в анкетите не участвам, до голяма степен ми се струват също пристрастни въпросите. Това не означава, че не нямам мнение и не харесвам даден играч, за се съди кой колко е подрепян по някакви коментари. Ако нещо много ви натоварва и от това ви зависи живота, много жалко!

# 3 316
  • София
Според мен в петък вечерта форумът тотално ще блокира, ако спечелят Алекса или Джаферович. Joy
А ако е Виктория оле-мале Joy
Охооооо стискаме си ръцете веднага за Виктория. Добра идея Grinning

От сега да се приготвим, че от понеделник и тук ще сме "всеки за себе си и своя фаворит". Ще стане много тегаво.

# 3 317
  • София
Колкото и дини да пренесете, все ще са спукани. Точно като сценария и вашия Алеко. Bowtie

Lafusko,
Не го ли изяснихме това със синонимите, я си виж старите мнения.
За слепите вече бе умишлена провокация, след като ме предизвикахте, защото не от мен започна.
А и хвърлям топки на масата, какво толкова, нали това се харесвало или пък може би бъркам, мхмх?

Бенгън,
Да, разбира се, Куков и Генчо! Забравих за тях, защото бе още в началото на формата. Ами то си личи и след формата в кои образи се припознава Куков и къде ходи да лъска имидж. Надушили са се както се казва. Bowtie

Aaliyah13
Смешно ми е и на мен, ама на теб явно не, защото аз невинно попитах драгата продукция да ми обясни и хоп, куп редактори от Олд Скул се изсипаха тук на главата ми. Ама елате повече, Дяволчето не се плаши лесно 🤠

Аха, а значи какво сега, аз не съм се забавлявал, така ли? Всичките тези теми, статистики, анкети, гифчета и т.н. и т.н. не са ли защото се забавлявам? И дали щях да отделям часове, часове за тях ако не ми беше забавно. Супер забавни са ми с цялата феминистка линия в сезона и единствения кавалер, сам сред стадо вълчи сексисти.
Аз още от сезон 1, когато виждам несправедливостта просто не мога да пея в общия политкоректен тон, просто няма как да стане. Не съм аз това. Когато си оправят сценариите и монтажите, тогава ще получат над 90% обща забава както ти се иска. И на мен ми се иска, но явно ти си над нещата, малко тип Гого. Дзен. Аз не мога. Тъжно ми е просто за останалите хора вътре, които се блъскат в стена и няма какво да направят за да я съборят, защото не са избраните, а всъщност имат всичко и то много повече.
А за забавлението като общо понятие, ами забавлението го няма през почти цялата втора фаза от сезона ако не си забелязала и не е в нас причината, а в това, което ни се сервира от екрана. И пак като цяло бих казал, че е добре положението без последните няколко страници.
Пак е нищо де, че какво е било в минали години...

Димитър Балтов 727388

Защо ли... Smiling Imp Bowtie

Гарагнела, въпросът ти замина и помолих изрично да се зададе. Дори и да снимат, то телефоните са им включени и дано го зададат. 😊

# 3 318
  • София
Ралица продължава с отговорите:

Скрит текст:

Михаела също отговаря ба въпроси:

# 3 319
  • София
Единственото, което винаги съм искала да тече един нормален разговор без обиди Simple Smile Обидите не са аргумент. Виктория била груба. В темата всеки ден се натъквам на, къде, къде по-злобни коментари . Един бил бутан друг не. Подминавам ... Обаче "откровен сръбски тарикат" няма как да го подмина. Българин, сърбин, турчин, казахстанец или там какъвто си. Няма никакво значение. Другото, всичко трябва да почива на правила и норми, иначе идва хаосът. За мен саботажа на Мани и Фейгин е не допустим, защото е направен срещу племето. На това във война му се вика предателсто, а предателите се наказват най-строго. Правила и норми това е разковничето. Simple Smile

О, като си говорим за война, то Алекса и Виктория щяха да бъдат разстреляни от Мани и Фейгин, а нямаше да има саботаж. Операция "Валкирия" в действие.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 15:05 от Lunna_sonata

# 3 320
  • София
Фифо - гладиаторът на ИВ  Yellow Heart Hands Muscle

# 3 321
Знам, че няма нищо общо с ИВ, но искам да внеса малко позитивна емоция в темата. Сашко е намерен жив и здрав, и мисля че днес трябва да е щастлив ден! Едно детенце ще се прибере при семейството си Blush

# 3 322
  • софия
Извън темата е и може и да ме затрият. Обаче: НАМЕРИЛИ СА ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО ОТ ПЕРНИК.
 Сега слагам едно следобедно кафе. Мента, глог и валериан и ай, да спрем с глупостите. Колко по-важни неща има.

# 3 323
Отчайвате ме с тази политкоректност. В крайна сметка не се обръщаме директно към участниците. Ако са чувствителни души, да не четат.
Не мога мо-меко от „селски хитрец“ да се изразя за Алекса. В домашна обстановка винаги добавям „сръбски“ в комбинация на *****. *****, ****. За Вики  агресивна ****, проста **** и т.н.

Нека Diavolo да си проявява пристрастията. От една страна полага неимоверни усилия да прави страхотни теми, а от друга не сме литературен клуб.
Кои сме ние да кажем на Aaliyah дали да словослави Алекса и да ни навира в очите сексапила му.

# 3 324
Единственото, което винаги съм искала да тече един нормален разговор без обиди Simple Smile Обидите не са аргумент. Виктория била груба. В темата всеки ден се натъквам на, къде, къде по-злобни коментари . Един бил бутан друг не. Подминавам ... Обаче "откровен сръбски тарикат" няма как да го подмина. Българин, сърбин, турчин, казахстанец или там какъвто си. Няма никакво значение. Другото, всичко трябва да почива на правила и норми, иначе идва хаосът. За мен саботажа на Мани и Фейгин е не допустим, защото е направен срещу племето. На това във война му се вика предателсто, а предателите се наказват най-строго. Правила и норми това е разковничето. Simple Smile

О, като си говорим за война, то Алекса и Виктория щяха да бъдат разстреляни от Мани и Фейгин, а нямаше да има саботаж. Операция "Валкирия" в действие. Генчо и той каза, че щеше да саботира, ако беше на мястото на Фейгин и Мани. Да те затворят в стая и да те заплашват.. Не знам защо продукцията не е дисквалифицирала Алекса... е всъщност знам де. Тук вече се намесва сръбския тарикатлък и българската простотия да угодим на чужденците, защото са.. чужденци. . Simple Smile

П.П. "сръбски тарикатлък" си има доста добро обяснение в историята на българи и хървати, та оттам вероятно предполагам, че идва тази негативност към сърбите. Joy
Ххахах ама как така? Нали бог Алеко пази малките момиченца Joy . Ще те нападнат ангелите му след малко! Laughing

# 3 325
Колкото и дини да пренесете, все ще са спукани. Точно като сценария и вашия Алеко. Bowtie

Lafusko,
Не го ли изяснихме това със синонимите, я си виж старите мнения.
За слепите вече бе умишлена провокация, след като ме предизвикахте, защото не от мен започна.
А и хвърлям топки на масата, какво толкова, нали това се харесвало или пък може би бъркам, мхмх?

Дяволче, никакви дини не нося, отбелязах истински факти. За умишлената провокация не ти вярвам, Grinning но щом казваш, така да е. Така или иначе аз го дадох като пример за раздаване на квалификации, нямах само теб предвид, а като цяло че се обобщава на база пристрастия. Както и да е.  Peace Flowers Hibiscus Yellow Heart

По въпроса за темата: наистина "shapka dole" Grinning Винаги всичко е топ. Е, може да помислиш и за корица на някой несимпатичен теб участник Stuck Out Tongue Winking Eye, но те разбирам, сърцето не дава. Това е майтап, да не се разсърдиш сега.

Едит: Ей, страхотна новина за детенцето.

# 3 326
Само да питам последно: Като всички знаем, че продукцията съчини тоз сценарий, що набеждавате Алекса основно? Даже да му ръкопляскаме трябва, че вдъхна живец в зле скалъпената история на Тупарев Grinning

# 3 327
Ми аз не го подкрепям, защото не ми е симпатичен и защото е чужденец. Двете не са непременно свързани, но се подсилват.

# 3 328
Не спорете и не се ядосвайте.
Това е игра, но както беше казал преди Юлиян на Венца, еми нерви се...когато става въпрос за 200бона (то преди 4 години си бяха и още са си пари)
Та там играчите не са влезнали само да се покажат и изживеят емоция някаква, ама и за награда (няма начин , дори да го отричат) Всеки е нещо си гледал или да не е (като Гого уж за стратегиите) то пак е видял игрите, каста и най-вече наградата. Да побеждаваш си е в кръвта на всеки спортист, тръпка и всеки там я има. Но преди това си има бъра-бъра и те това е лошото. Соц.игра излезе на преден план и най-важна от това на умения. Така подложи хитро Добрин и спечели. Човек, дето само да прави салта, да носи и това е. Дори баланс нямаше. За плуване абсурд-пълен удавник. Но..влезе с блага кауза-еколог, спасител, леко ударен уж в главата и те така мина метър, че дори спечели. Помните ли колко го защитаваха и му вярваха. Да е дал нещо за екология, за приюти на животни и каквото там реши-нищо не е дал, покри се.
Защо Алекса да не се прави на кавалер, закрилник, като е гледал и видял как жените уж все са онеправдани. Само Амелия (май така беше) за мен пострада от Весо и сие там. Жените хем стигат доста на финала с малко умения (дори и тук излезнаха силни жени , а останаха някои по-слаби и избутаха) Достатъчно е Мани от трети сезон колко мъже си отидоха и как се опорочи всичко тогава , за да я задържат за рейтинг съсипаха цяло племе.
Алекса има качества, ако не беше с Елица влезнал и не беше сърбин дали щеше да е толкова черен. Пак щеше да го играе закрилник и дрън-дрън. Той е или такъв човек, или е прозрял стратегия (не без помощта на Елица) и предварително подготвил. Целта му е като на всички там-класиране и печелене на формата. Еми няма лошо, щом чудото може да плете интриги и гони стойностни хора, защо един Алекса или който и да е да не може. С тази разлика, че той и доста се раздава и го бива в игрите. Ама бил актьор, ама лъжел, ама позирал, ама и други го правят без да имат спортни качества и да са за формата. Че дори го печелят (Добрин)
Грешката е на продуцентите, че си мислят да има гледаемост и рейтинг трябва да джуркат сценария и има нещо си. Хората сме толкова различни, че дори щеше да е по-интересно и повече неща да се видят и интриги, ако те не дърпаха конците и бяха честни към участници и зрители си мисля. Та...Алекса е продукт на формата, но има и спортни качества, не го подценявам, нито пък ме дразни мен поне. То и Вики не ме дразни с крясъците, аз гледам най-вече битките и хъса за победа там, но ...продукцията набляга на соц. елемент и ни го внушава непрекъснато.

# 3 329

О, като си говорим за война, то Алекса и Виктория щяха да бъдат разстреляни от Мани и Фейгин, а нямаше да има саботаж. Операция "Валкирия" в действие. Генчо и той каза, че щеше да саботира, ако беше на мястото на Фейгин и Мани. Да те затворят в стая и да те заплашват.. Не знам защо продукцията не е дисквалифицирала Алекса... е всъщност знам де. Тук вече се намесва сръбския тарикатлък и българската простотия да угодим на чужденците, защото са.. чужденци. . Simple Smile

П.П. "сръбски тарикатлък" си има доста добро обяснение в историята на българи и хървати, та оттам вероятно предполагам, че идва тази негативност към сърбите. Joy
Сега пък започнахме да обожествяваме Фейгин и Мани. На базата на какво? Алекса и Вики разстреляни?  Нали го направиха вече.  Само че в гръб нечестно и подло. Генчо моля Ви, идва ми в повече,  той ми прилича повече на един Алеков герой (казах го някъде) съжалявам много. Лошото е, че си ги харесваме Алековите герои и си ги подкрепяме. Ако трябва Фейгин накрая да я сложат на полиграф за да разберем тормозена ли или ухажвана. Тайно Simple Smile Аз от нейните думи по-повод тайните срещи не мога да разбера истината.
П.П. Няма да го коментирам изобщо. Вече го направих. Това не може да е допустим аргумент изобщо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт