💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 137
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 330
Докато Алекса каза, че червените мъже са мишоци, а Аспарух е със мише сърце, но после избяга от боя в реалния свят. Не че това е начин интелигентни хора да си оправят проблемите и се радвам, че не го направиха, но не го направиха именно защото мишето сърце всъщност не се оказа толкова мише...

Пух е искал помощ от Генчо след като избухна в социалните мрежи, но Генчо не е могъл да му помогне да излезе от ситуацията, защото бил направил всичко публично.
Алекса доста спокоен беше на рождения ден на Мира, където беше и Пух. За да е сигурен, че Пух го е видял дори излезе на сцената да пее 🤣. Едва ли го е страх 🤣.

Когато говориш такива глупости за някого зад гърба му, то няма как да искаш след това положително отношение от останалите. Тези неща се казват директно в очите на другия. Пак не е ОК, но ще мине и няма да има проблеми.
И след битката с Мирела, нарече Филип, Гого и Лефтеров - мишки

Защото Мирела му поднесе грешна информация - тя ги клевети и обижда, след като сама се предложи. Алекса откъде да знае каква е всъщност истината.

Това е което продукцията гради като образ и сценарий този сезон.
Българските мъже са сексисти и егоисти, а чужденеца, сърбина е ''кавалер'', ''дон Жуан'' и какви ли не глупости след като получи наследената коалиция.

Ама аз съм на мнение, че всички мъже в предаването са сексисти и нямам проблем с това 🤣.

А това, че кавалера е крещял по стаите на едни други две момичета не се излъчва разбираш ли... И същия този ''Дон Жуан'' всъщност стъпва по главите на всички тези жени и се катери към финала.
Така редят пасианса на сценария, че държат на всяка цена да изпъкне за пореден път един чужденец на гърба на едни много по-можещи и кадърни от него българи и това е най-голямото предателство към нас зрителите.

На Фифо и Гого социалната им игра е трагедия, а в Игри на волята трябва да си добър и в това. Иначе щеше да си е обикновено спортно състезание, без съвети и номинирани.

И за съжаление не всички го виждат. А тези хора, не са отишли там да ги опозоряват по такъв долен начин и да им съсипват психиката. Те просто са отишли да изиграят една честна битка, но за съжаление с вече свалени на масата карти, които не са печеливши за тях.

Няма неопозорен и със несъсипана психика там за съжаление. Казаха го вече и други преди мен.

# 3 331
Много рядко предимството е наистина такова, при Зори беше много полезно, защото тя едва ли щеше да има сили след петото преминаване да се изкачи, ако нямаше помощ. Освен броя на преминаванията на трасето, които бяха прекалено много, точно тази част от трасето беше най-гадно и изморително за състезателите.

Не съм гласувала в анкетата за любимци, защото са четирима, пък има три опции Grinning продължиха всички в последна фаза, а имено Гого и Алекса от мъжете, а от жените - Вики и Мани. Много ме хвана яд, че дамите не се разбраха и се скараха заради ябълките на раздора - Илиян и Цецо, а и след това не се разбраха.

Не мисля, че сравнението на Алекса и Георги е правилно и обективно, защото реално само първият избираше съюзник, а той отказа категорично на Виктория да бъде негов "аватар", въпреки нейното желание. А Фейгин не избра Георги , заради внушенията на Генчо, макар да е чакала той все пак да се предложи и да й помогне за спечелване на предимството.

# 3 332

Aaliyah13
Смешно ми е и на мен, ама на теб явно не, защото аз невинно попитах драгата продукция да ми обясни и хоп, куп редактори от Олд Скул се изсипаха тук на главата ми. Ама елате повече, Дяволчето не се плаши лесно 🤠
Ама не съм от продукцията 🤣, защо не ми вярваш 🤣. Да не кажа, че дори се обиждам на подобна квалификация🤣. Кажи ми (може и на лично съобщение) какво да направя и как да ти докажа, че не съм от предаването 🤣.  Смешно е малко, ама ми е важно да ти докажа 😊.
Ако ще ме каниш на кафе отсега те предупреждавам, че ако извадиш топките на масата си тръгвам 🤣. Колкото и да си сладък ще те оставя 🤣.
Не знам защо така ме мразиш и ми се нахвърляш? Аз те харесвам, защото се палиш като дете и ври и кипи в теб 🤣. По това си приличате с Алекса 🤣.
Аз съм най - позитивният човек в темата и за никой лоша дума не съм казала (дори за Жени и Вики 🤣) 
Така, че спри да ми се нахвърляш, момиче съм все пак🤣. Ако се видим на живо едва ли ще си толкова груб 🤣. Имам очи, които урочасват 🤣. Сложи си чесън 🤣

# 3 333
  • софия
Ан тей, вкарайте я тази енергия в нещо позитивно. Гааааджеееетааа, гааааджееета
 ( ку има някой обвързан, все едно нищо не съм казала 🤣)

# 3 334
  • София
Единственото, което винаги съм искала да тече един нормален разговор без обиди Simple Smile Обидите не са аргумент. Виктория била груба. В темата всеки ден се натъквам на, къде, къде по-злобни коментари . Един бил бутан друг не. Подминавам ... Обаче "откровен сръбски тарикат" няма как да го подмина. Българин, сърбин, турчин, казахстанец или там какъвто си. Няма никакво значение. Другото, всичко трябва да почива на правила и норми, иначе идва хаосът. За мен саботажа на Мани и Фейгин е не допустим, защото е направен срещу племето. На това във война му се вика предателсто, а предателите се наказват най-строго. Правила и норми това е разковничето. Simple Smile

О, като си говорим за война, то Алекса и Виктория щяха да бъдат разстреляни от Мани и Фейгин, а нямаше да има саботаж. Операция "Валкирия" в действие. Генчо и той каза, че щеше да саботира, ако беше на мястото на Фейгин и Мани. Да те затворят в стая и да те заплашват.. Не знам защо продукцията не е дисквалифицирала Алекса... е всъщност знам де. Тук вече се намесва сръбския тарикатлък и българската простотия да угодим на чужденците, защото са.. чужденци. . Simple Smile

П.П. "сръбски тарикатлък" си има доста добро обяснение в историята на българи и хървати, та оттам вероятно предполагам, че идва тази негативност към сърбите. Joy
Сега пък започнахме да обожествяваме Фейгин и Мани. На базата на какво? Алекса и Вики разстреляни?  Нали го направиха вече.  Само че в гръб нечестно и подло. Генчо моля Ви, идва ми в повече,  той ми прилича повече на един Алеков герой (казах го някъде) съжалявам много. Лошото е, че си ги харесваме Алековите герои и си ги подкрепяме. Ако трябва Фейгин накрая да я сложат на полиграф за да разберем тормозена ли или ухажвана. Тайно Simple Smile Аз от нейните думи по-повод тайните срещи не мога да разбера истината.
П.П. Няма да го коментирам изобщо. Вече го направих. Това не може да е допустим аргумент изобщо. Simple Smile

Защо да обожествяваме Фейгин и Мани? Хич не ми харесват двете. Цялото племе на Супергероите, като изключа Гого и Велислава, са чисти чешити.
И аз също преди време свързах Алекса с Алековия ни герой. Simple Smile Не съм чул Генчо да вика, нито да се меси в чуждите работи, а за топки на масата и дума да не става. Да, много сте права всъщност, че си харесваме Алековите герои, а това, че са чужденци и нагли, само бонус точки им дава явно..

# 3 335
Няма да си кривя душата да кажа, че не ме забавлява искрено диалога между Дяволо и Алия. Взел съм пуканките аз и кротко чета и хрупам Simple Smile

# 3 336
Ан тей, вкарайте я тази енергия в нещо позитивно. Гааааджеееетааа, гааааджееета
 ( ку има някой обвързан, все едно нищо не съм казала 🤣)

СлаБе, много ми е жал за Дяволчето 🤣. Наврял се е сам мъж сред толкова жени и едва драпа 🤣. Вместо да си направи харем от нас, той ни се кара 🤣.
Дяволче, спорът с жена е като да говориш на радио 🤣. Няма смисъл 🤣.
Дива футболна фенка съм и ако ме поканиш в темата за Световното ще дойда 😊.
Ама ако ще ми крещиш - не 🤣.

# 3 337
Аз само не мога да разбера, защо ми намесвате Гого ( да се свети името му 😁) във фенската война  Фифо и Алекса. Той не е никакво дърво ейййй, много добре си изигра играта, ако не бяха двете змии Джаф и Мани щеше и още по- добре да е. Сега си е приятел и с двете коалиции и може да си избира как да играе ,ако пожелае. И Вики и Алекса ще го искат и Джаф, ако и се отдаде възможност ще го придърпа.😁 Гого е Велик !😁 Стискам му палци  някое камъче да не му обърне каруцата.🤞 За мен каквото и да стане Гого е победителя този сезон ❤ не ме интересуват Тупаревските финали.

# 3 338
Може ли моля кратко резюме за какво е спорът?

Не съм сигурна, че има нещо общо, но за всеки случай и аз: Го-го, Го-го,Го-го! Simple Smile
Не Гогохулствайте! Simple Smile

# 3 339
  • София
Хехе 😛

Ела, ела, там и Сърбия играе между другото. 😋🤣

Така искам да кажа в аванс, че следващата тема ще се пусне през нощта в понеделник и ще бъде двуседмична. Т.е. ще обхване последните две седмици от ИВ. Не съм на 100% сигурен, но май финалът ще е на 29.11 вторник.
Може и другата седмица да е финала, в събота или неделя, но се съмнявам.
Няма смисъл да пускам нова тема само за два дена (понеделник и вторник).
После като изтекат тези 2 седмици ще пусна стандартната тема, 'Между два сезона' където на тапет ще е победителя (дори и ако е Алекса), просто защото смятам така за редно и винаги е било така във всички мои финални теми (не защото съм клекнал или нещо). И ще стои с месеци, преди евентуално да бъде сменен.

Едва ли ще има ъпдейт в основната мнение, окончателния вид на всичко ще видите когато се пусна темата 'Между два сезона' Ще видим всъщност може и да има, но не обещавам. Зависи дали ще имам време. И ще помоля модератор да я ъпдейтне. Анкети обаче ще си има всеки ден. Няма проблем с това.
Правя всичко това, защото започва световното първенствот по футбол, което ми става приоритет номер 1 и няма да имам никакво време, а и както казах не виждам смисъл от нова тема за 2 дена.
А понеже съм и български тарикат (😋), така и със сигурност ще счупим всички рекорди по брой мнения в една тема и то пак ще е с по-малко дни като общ престой.
С един куршум - три заека! 😉

# 3 340
Понеже сме подхванали темата за продукцията, та да си кажа. Много пъти сме говорили, как тази игра има страхотен потенциал. В този си формат обаче няма как да стане. И затова го отнасят участниците. Няма как продукцията да не дърпа конците по един или друг начин, когато има равнопоставени мъже и жени и то по чисто физически причини. Всички сме на ясно, че Жени например вчерашната битка щеше да и се опре дори срещу Зори, какво остава за мъж. Но пък тя е силен играч стратегически. Ако има ясни правила за номинирани, примерно винаги мъж и жена. Ако има двама победители, пак мъж и жена. Тогава мисля, че ще гледаме равностойни битки и няма да има нужда от намеса. Да не говорим, че ще е честно и ще гледаме повече битки.
Другото, което сме обсъждали-страгегиите. Те са много хубаво нещо, но в тази игра специално са нож с две остриета. Първо, защото не се знае ще бъдеш ли изпортен от продукцията и второ, защото няма директна елиминация след съвета. В смисъл, че дори и да прилагаш стратегия, номинирания може да се върне. Това даже усложнява мисленето в страгечическа посока. Та, за да има успешна игра и да не се получава както сега или забраняват явното наговаряне, което мисля ще е интересно или си траят и всеки си играе играта и си носи последствията. И де вземат да махнат всички екстри в капитанските битки да има само предимство за племето или грошове. Че това също е предпоставка за интерпретации, кой е бутан и кой не, дори да не е така. Или пък ако има, да се съобщава ясно на зрителите предварително преди битката. И може би последно, задължително ясен ценоразпис във всеки етап от играта-това също сме го обсъждали.

Та, ако има някой от продукцията, моля да вземе отношение Joy

# 3 341
Аз само не мога да разбера, защо ми намесвате Гого ( да се свети името му 😁) във фенската война  Фифо и Алекса. Той не е никакво дърво ейййй, много добре си изигра играта, ако не бяха двете змии Джаф и Мани щеше и още по- добре да е. Сега си е приятел и с двете коалиции и може да си избира как да играе ,ако пожелае. И Вики и Алекса ще го искат и Джаф, ако и се отдаде възможност ще го придърпа.😁 Гого е Велик !😁 Стискам му палци  някое камъче да не му обърне каруцата.🤞 За мен каквото и да стане Гого е победителя този сезон ❤ не ме интересуват Тупаревските финали.
Между другото и аз днес си мислех, че за Гого играта върви много добре. Имаше едно сериозно изпитание - играта с Лефтеров, но пък без тази игра някак минаването му напред щеше да горчи и за него, тъй като щеше да остане без индивидуални победи. Чудесно е ситуиран Гого и саботажът не му се отрази негативно.
Саботажът беше пълна глупост и от него загубиха Фейгин и Мани. Мани, защото въпреки, че е напред в играта, тя беше в слабата позиция на търсеща подкрепа и постоянна несигурност. Мани беше силна като капитан на четворна коалиция, която предаде заради пусти страх. Сплашиха я и тя клъвна. Повлече всички след себе си.
И това няма нищо общо с поведението на Алекса, Вики и Цецо. И с тяхните истерични напъни да опазят Цецо на всяка цена.

# 3 342
Ако калеко Алеко спечели пак ще спра да гледам игри на маймуните, както направих след първи сезон.Този път завинаги.И аз като дяволчето мисля че всичките му пи- ари тук са или от продукцията или приятелки на жена му.Няма начин възрастни жени да са толкова наивни.Повече ми харесваше като се майтапихте тук в темата и не ми се мисли какво ще става тук последните дни от игрите

# 3 343
Aаliyah, ми напомня на друг профил,а сега като спомена и очите... Както и да е. Обожествяването на Алекса от нейна страна, винаги съм го приемала като закачка, а не за чиста монета.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 16:42 от Анонимен

# 3 344

А тук на Мани щях да й оскубя едната вежда, ако бях там Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Айде, Фифчо ще яде бой от жена си ми се струва след тази снимка. Какво хубаво е гушнал Манито 🤣 Ама тя така си и обича да се яха 😆

Относно Гогчо. С него от началото до края. Аз не обичам да си сменям фаворитите, защото лично за мен аз олеквам така. Все едно съм без мнение и го сменям според модата за деня. Е, няма кка да стане.

Пак ще го повторя: Гого е пример за младото поколение. Притежава уникални както физически, така и човешки качества! И пак се пишат неверни неща... За това ще се повтора:
ЗЛАТА ТРОИЦА В ЛАЙФОВЕТЕ В ИГ СА КАЗВАЛИ, ЧЕ ГОГО ВИНАГИ ГИ Е ЗАЩИТАВАЛ, ПРОСТО НЕ Е ИЗЛЪЧВАНО! И ТОЧНО ТОЛКОВА Е ИМАЛО ТОРМОЗ КЪМ ГОРКИТЕ МОМИЧЕНЦА, КОЛКОТО МАНИ И АЛЕКСА СЕ ПРЕГРЪЩАТ И ЦЕЛУВАТ СЛЕД ПРЕДАВАНЕТО

Общи условия

Активация на акаунт