💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 109
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 405
А, да, бе, как пък не ще се отказва. Аз и още няколко момичета  толкова се старахме да я облъчим с нечисти и похотливи мисли, че да ми се отказва накрая. Ще яде гегата, да внимава.

# 3 406
Все още смятам, че валери беше третия най силен играч този сезон, отстъпвайки съвсем малко от фифо и гого изпъквайки доста пред останалите играчи (мое мнение)

# 3 407
Манито сутринта преди да се метне така на Филип разправяше на класната как той не искал да даде на гладните да ядат, а искал да си вземе нещо за себе си и , освен това, бил и против жените. Ужасен човек.

# 3 408
Кои сме ние да кажем на Aaliyah дали да словослави Алекса и да ни навира в очите сексапила му.
Ама аз не ви го навирам 🤣. Просто качвам снимки, които може да не сте видели 🤣.

И какво трябва да ме вдъхнови в тази снимка? Джуджи в детската градина на катерушките🤣
Ако теб те възбуждат- си ги гледай сама, ние с какво сме заслужили да споделяш интимните си вдъхновения с нас?
Дали е шега, майтап както предполагат хора тук- не мисля, защото приемаш критиките към Лирическия персонаж твърде лично и опровергаваш пламенно. При разумен насрещен аргумент- хоп - изскача невинната блонди- шегобийка, с точилка в ръка🤣Дяволо го отнесе🤣
Очаквам от същото скоро. 🤣
Бих оценила Алекса високо като играч в Сървайвър, в челен сблъсък с бившия си сънародник🤣
PS:
 Аз ти преглеждам постовете / болтнати непременно🤣/ по диагонал не заради полезната информация, а с чисто професионално любопитство, интересно е🤣

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 18:28 от ellis

# 3 409
  • Sunshine state
На мен пък ми харесват снимките, които поства Алая. Хубаво е да има такива из темата. Ла Катрала също поства много снимки.

# 3 410
  • SF
Ако защитавам нещо или ако го опровергавам, го правя пламенно. Иначе няма смисъл.

Bengun - моят списък е като твоя, но отзад напред.
Давам фиша със заплатата на Гого, после е Георги, Алекса и на опашката е Филип.

# 3 411
Нормално е да има различни мнения. Светът щеше да е много сиво и скучно място, ако всички мислеха по един и същ начин Simple Smile

А за Продукцията - Калеко Алеко е като терминатор на фона на Добата като победител. Крайно и много пристрастно мнение, но не ме съдете прекалено - толкова си мога Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 18:35 от Bengun

# 3 412
  • София
Все още смятам, че валери беше третия най силен играч този сезон, отстъпвайки съвсем малко от фифо и гого изпъквайки доста пред останалите играчи (мое мнение)

И аз съм на това мнение що се отнася до физическа подготовка. Обаче не виждах у него тази мотивация, която виждам у Фифо и Гого. Мисля, че се разочарова от предаването, след като разбра от първо лице, че интригата (т.нар. социална игра) представлява 50% от формата, а състезанията редовно остават и на второ място.
За мен финалистите трябваше да бъдат Гого, Георги, Генчо, Фифо, Валери, Алекса, Ралица и Михаела. С кеф просто да седнеш и да гледаш последните две седмици - адреналин и приятна спортменска спортна злоба. Като Гого и Фифо да са в топ 2.

# 3 413
Аз лично съм много благодарна за всички линкове и снимки от ИГ. Ако може още!

# 3 414
Продукцията и вечните жени около него влошават нещата. 😅 Според вас, Елица ревнува ли, вие бихте ли ревнували на нейно място?
Че аз и сега го ревнувам 🤣 Колко му е 🤣

# 3 415
  • SF
Нормално е да има различни мнения. Светът щеше да е много сиво и скучно място, ако всички мислеха по един и същ начин Simple Smile

Малко опира до как ще го погледнеш. В случая сме различни в еднаквостите си.
Ама ти знаеш за моята първа любов Гого. Аз не съм от тези, които "От самото начало, от ден първи...."
Гъвкава съм. Харесвам си Гого, но очичките ми продължават да шарят и да си набелязват вариант, ако Гого го командироват преждевременно.

# 3 416

И аз съм на това мнение що се отнася до физическа подготовка. Обаче не виждах у него тази мотивация, която виждам у Фифо и Гого. Мисля, че се разочарова от предаването, след като разбра от първо лице, че интригата (т.нар. социална игра) представлява 50% от формата, а състезанията редовно остават и на второ място.
За мен финалистите трябваше да бъдат Гого, Георги, Генчо, Фифо, Валери, Алекса, Ралица и Михаела. С кеф просто да седнеш и да гледаш последните две седмици - адреналин и приятна спортменска спортна злоба. Като Гого и Фифо да са в топ 2.

Споделям мнението ти за всичко казано

# 3 417

Просто намесихте какво е по време на война, а аз дадох пример с операция Валкирия
, за да покажа какво ще се случи де факто по време на война.
Няма как, не може да си в съревнование (война) с другите племена, но и да мачкаш своите съотборници, а после да реагираш учудено при саботаж/атентат. Може и примерът ми да не е уместен, но е на място, зa да не оправдава реакцията Виктория, която го раздава като "Викът" на Мунк, че нещо немислимо се случило. Напротив. С това поведение от двамата не саботажи, а ми и до физически саморазправи ще се стигне.  
Генчо спомена в две интервюта (Чакалов; Недкаст),  след като отпадна, че ако бе на мястото на Мани/Фейгин и е подложен на психически тормоз от страна на Алекса (вкарване в стая съпроводено със заплахи) също би саботирал племето си. След като и Генчо, който после също имаше взимане даване с Алекса, е оправдал Фейгин и Мани за саботажа, то значи нещо наистина куца в поведението на Алекса и Виктория, а не сме само ние зрителите.
Не открих противоречие в цитатите си, съжалявам. Не възнамерявам и да споря, всеки има различно виждане върху участниците. За мен не Гената, а Алекса е бай Ганьо на сезона, защото сърбинът е този, който постоянно създава сеири, меси се в чужди отношения, интриганства и съди без да погледне себе си. Тупа си топките по масата, създава образ на джентълмен, че пази момичетата, а по-скоро е джентълмен колкото бай Ганьо европеец у Европата.
Все повтарям, че не съм видяла мачкане, тормоз или нещо нередно в поведението на Алекса и Вики спрямо хората извън тяхната коалиция. Ако имаше повярвайте щях да го видя. Саботажа почиваше само на безсилие, "стратегия" на Илян, който доколкото разбрах е бил с профил "злодея". Добри са психолозите Simple Smile. Големият проблем за мен дойде, че се опитаха да го оправдаят с лъжи и хейт. В играта донякъде допустимо, но извън нея? Фейгин в играта говореше едно. После друго. Генчо според мен беше един от най-не комплексните играчи. Хитрост е качеството, което най-добре го описва. Човека обаче си вярва, лидер, стратег и умен. Той имаше проблеми през цялото време с различни хора Куков, Елица, Зори, Мира, дори и с "брат му" Георги. Генчо никога не се меси, а в същото време дава оценка на ситуация в която дори не е пряк участник. Thinking

# 3 418
Скрит текст:
...
Кажи ми (може и на лично съобщение) какво да направя и как да ти докажа, че не съм от предаването 🤣.  Смешно е малко, ама ми е важно да ти докажа 😊.
Ако ще ме каниш на кафе отсега те предупреждавам, че ако извадиш топките на масата си тръгвам 🤣. Колкото и да си сладък ще те оставя 🤣.
Не знам защо така ме мразиш и ми се нахвърляш? Аз те харесвам, защото се палиш като дете и ври и кипи в теб 🤣. По това си приличате с Алекса 🤣.
...
Така, че спри да ми се нахвърляш, момиче съм все пак🤣. Ако се видим на живо едва ли ще си толкова груб 🤣. Имам очи, които урочасват 🤣. Сложи си чесън 🤣

Мислила ли си да влезеш в някоя подобна игра - определено знаеш как да контра-атакуваш Laughing
Дали не сме открили българската Парвати - хем вкарва чара, хем и забива ножа хахах

Ако някой от форума има желание да дойде с мен и да кандидатстваме заедно - защо не 🤣.

# 3 419
Цитат
Аз лично съм много благодарна за всички линкове и снимки от ИГ. Ако може още!
Айде да ви видя колко сте си научили урока и колко си познавате любимците!
На снимката има хубавините на 6-ма участника. Кои са те?

Ок, резултатите, че изчезвам!
1. Генчо
2. Гого
3. Лефтеров
4. Алекса
5. Жорката
6. Филип

Хехе, изненадани има, нали? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 19:00 от Гарганела

Общи условия

Активация на акаунт