Ългаз и Ерен разбраха че онзи "убиец" дава лъжливи показания. Попритиснаха го, не си призна и затова го закараха на "мястото на убийството" (според него), и на сметището... И в двамата случая всяка негова дума излизаше Лъжа. Ерен се усъмни че младежите кроят нещо, опита да поразпита Тууче, удари на камък. Ългаз го накара да намери Мерве и да я доведе в Съда, за да не може Чънар да я види и да ѝ каже нещо. Съответно като разпитаха Мерве се появиха големи разминавания между показанията на тайфата и нейните. И това съвсем накара Ългаз и Ерен да се усъмнят че има нещо. Проследиха данните от сигналите на телефоните им и така стигнаха до терасата. От там нататък ясно....
А, да, забравих, друго което ги усъмни беше че Метин каза че е ходил до дома на Гюл следобеда преди вечерята за да попита има ли нужда от нещо, но никой не му отворил вратата.
Дерия и Джейлин бяха на нож цяла серия. Мисля че ми се изяснява в главата защо Серия реагира така остро, но ще видим (не я осъждам предварително, а и знам че Сема няма да допусне разделение сред Конниците на Апокалипсиса). Беше ми забавно как Парс се чувстваше между пука и наковалнята и веднага изтича при Ългаз " Какво ще правим жените ни". Парс беше готов ако трябва да измислят нещо и да се намесят. Хареса ми позицията на Ългаз "Това че две жени се борят за нещата в които вярват е много хубаво. Те имат достатъчно добри сърца за да не се наранят непоправимо. Няма да се месим" Нещо, типично за Ългаз, той винаги е оставял Джейлин да се изправя срещу трудностите в живота си,без да се намесва и да решава проблемите вместо нея. Да, стои наблизо, за да се намеси ако е необходимо или за да я успокои после, но никога не и преди наистина да види,че има нужда. Затова и се влюби в Джейлин всъщност, защото остана възхитен от борбения ѝ характер. Някои реплики на Дерия наистина бяха на ръба, но Джейлин не е от тези, дето си оставят магарето в калта ( въпреки че ми стана много тъжно за нея как почти се разплака пред Толга.) А Толга милия като "батко си Ългаз ", веднага готов да я успокои, разсмивайки я "Спри да се самообвиняваш. И изобщо не си черна, най-много червена да си"
Метин чу медицинската сестра да казва на Гьоркем "кака ти Айтен дойде", и така разбра че Айтен не е майка на детето. Помоли Ългаз да провери....
Осман нали излъга че Четин го е прострелял (то цял филм измисли ), Толга остана ас отворена уста пред плана на Джейлин как да докара Четин го яхтата (Толга вече бе открил яхтата, но не можеше да намери връзка с Четин). Все пак нелеката поне се казва Четин. За едно нещо не е излъгал.😂 Купи от един магазин балони и украси яхтата моето мило шматоче. Когато от охраната (предполагам) дойде човек да провери какво става, тя го излъга че е бременна и иска да изненада съпруга си Четин. Накара човека да се обади на Четин, че уж има повреда на яхтата (за да може днали изненадата да е изненада) и така Четин дойде. Така и Джейлин разбра за това че семейно са я излъгали

Много ми помагат.