Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 382
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
А защо ще излиза срещу Камелия? Сами ли си избират срещу кого? Да избира Нина, нали имат “сметки за разчистване”.

# 451
  • София
А защо ще излиза срещу Камелия? Сами ли си избират срещу кого? Да избира Нина, нали имат “сметки за разчистване”.
Ако Нина е фермер, не може да я избере нея и явно пред Валерия, Веселка и Аксения е решила Камелия.

# 452
Фермата
Нина тегли дали да е мъжки дуел или женски - пада се женски. Лили избира Камелия и пада.

# 453
ФерматаНина тегли дали да е мъжки дуел или женски - пада се женски. Лили избира Камелия и пада.
А с какъв акъл го прави това? Или е решила, че като ще пада, поне да е от новата си дружка.

# 454
  • Вестерос
Ф

Сигурно, за да е сигурна, че ще си ходи и че не иска да играе срещу Веселка и Валерия

# 455
Фермата
От конформизъм. С Камелия доколкото знам не са дружки, въпреки че Камелия се опита да се сближи с нея
ФерматаНина тегли дали да е мъжки дуел или женски - пада се женски. Лили избира Камелия и пада.
А с какъв акъл го прави това? Или е решила, че като ще пада, поне да е от новата си дружка.

# 456
  • София
Ф
Тя знае, че няма шанс срещу никоя от Веселка, Камелия, Валерия и Аксения. Избирайки Камелия, поне ще има агитка зад себе си и ще ѝ мине спокойно дуелът.

# 457
Ф
Ще избере Камелия като последната жена от отбора на новите надежди, не заради друго.

# 458
Фермер ще е Нина наистина. Ратаите ги знаем.

В промото реват всички, защото Лили ще има извънреден дуел срещу Камелия.
Кои ще са ратаи?

# 459
Фермер ще е Нина наистина. Ратаите ги знаем.

В промото реват всички, защото Лили ще има извънреден дуел срещу Камелия.
Кои ще са ратаи?
Морков и Веселка

# 460
Фермата
Значи финалната 6-ца са Яни, Веселка, Чочо, Иван, Камелия и кой още? Губи ми се един човек.
Камелия не знам какви приятели има, но като ги даваха вчера видеата от роднини и приятели, имаше една госпожа от Лондон, която изглеждаше същата арогантна и злобна натура като нея. Да си съскат взаимно явно. 😂
Валерия.

# 461
ИВ
Някой знае ли кои 2ма на номинации днес?
Отскоро следя предаването и не знаех, че Алекса печели. Разочарована съм, поне от това което съм гледала не е чак толкова силен играч.

# 462
ИВ
Някой знае ли кои 2ма на номинации днес?

И мен това ме интересува. По- конкретно, кога отпада Евгения.

# 463
Ф
Ох, чета сега в другата тема за Фермата, милите хорица какви светли надежди имат кой да стигне до финал.
Гледам им отговорите на въпроса: Кои вие лично искате да гледате на финала?

Този финал ще е доста черен и неприятен за мен. Може би само Валерия и Веселка стават и то горе долу, едвам едвам, колко да не е без нищо, поне за мен.

# 464
  • Вестерос
Ф
Аз чакам с нетърпение тази седмица Радо как ще излезе и искам да им чета после мненията как са разочаровани, защото сега масово го слагат на финал. Но са и прави, че него някой трудно ще го бие на арената.

Общи условия

Активация на акаунт