Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 387
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И
Последно попаднах на спойлер, който звучеше убедително, но не знам истина ли е финал Алекса, Георги и Филип.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 17:12 от Не се сърди, човече

# 436
ИВ

Хора, на капитанската между Алекса и Мирела имате ли спомен да е падала конструкцията на Алеко? Да падне при хвърляне на лоста? Защото една потребителка, за която бях писала преди време, че подозирам, че има нещо общо с НОВА е писала това в основната тема :
Скрит текст:
А ако духне вятър или падне конструкция? На играта с лостовете между Алекса и Мирела, Алекса съобори с лоста конструкцията. Няма как да ги излеят от бетон, трябва да са подвижни. Нещо идва ли ти наум да предложиш?

Хем знае какво падало и при кого, а пък и коментира защо трябва да са подвижни. Аз въобще не помня да са излъчвали падане на конструкцията, най-малкото щяхме да коментираме паянтовата изработка, но е напълно възможно да съм пропуснала. Или съм права, или параноясвам.

Ако някой си спомня със сигурност да ми каже, имам желание да я питам откъде разполага с тази информация.

Върнах епизода, за да съм сигурна. Не е падала конструкцията на Алекса, няколко леки заклащания при ударите от кола, но само това.

# 437
  • София
ИВ
Да, тази потребителка според мен има вътрешно инфо.... Не знам дали е служител на Нова, но със сигурност разказваше доста лични неща за Фейгин и мисля даже беше споменала, че я познава лично... Помня, че беше захапала Билянка веднъж, само защото я мързеше да прочете 2-3 страници назад инфото и реши, че идва от нея....
А иначе, това за падането на конструкцията и аз го прочетох и се зачудих.... но както съм доста наблюдателна, така понякога съм и  голям заплес и реших, че съм го пропуснала... защото е факт, че по едно време доста се разклати конструкцията на Алекса... Но лично аз не видях да е падала. Според мен ако си намислила да я питаш, направи го на лично. Че тя като захапе, не пуска... та по-добре да не е "пред публика"

# 438
Тук една мацка с вътрешно инфо беше писала финална 4-ка Алекс, Фифо, Гого и Виктория. И беше сигурна в това. Като Вики е 4-та.
Само Ковид може да потвърди мнението на мацката с "Да" или "Не".

# 439
ИВ
Здравейте, не знам дали е коментирано, но  доколкото разбрах Гого стига до полуфинал , Филип до финал , а Алекса за съжаление наистина печели формата.

А Георги?

Не знам,  една приятелка  е близка с роднина на един от участниците  , а тя се интересува само от Гого и Фифо и питала за тях.

# 440
ИВ
Ох, знаем, че Камелия бие, ама дано поне Ваня малко й се опъне, не ми се гледа мачкане на 0. И да не се надува много после хахах

# 441
Ваня ли си тръгва?

# 442

Фермата
Да. Не знам кой ще е фермер, но по-горе писаха, че бтв пак са се показали и са пуснали по нощите промото за понеделник ратаи са Влад и Веселка.

# 443
Ф
Да, Ваня пак се показва по-здрава физически и психически на битките, отколкото иначе.
И аз все пак имах надежда да не е верен спойлера за победата на Камелия, ама след като снощи мернах промото за понеделник, умря ми и последната надежда.

# 444
Фермата
И аз точно гледам Камелия , ако победи много ще ми е съмнително този Алманах. Все едно знаеше отговорите предварително ?
Аз не Ви следя много ,много но ми се мерна ,че имало спойлер за Моркова срещу Калин. Ама нали преди това спойлера беше ,че Яни отстранява Калин , че се зачудих. Особено последната седмица явно показват ,че има дрязга между двамата .

# 445
Ф
А този с учителката в началото брои ли се? Ако да - вече има два.

# 446
  • Вестерос
Нямам идея дали се брои.

Фермер ще е Нина наистина. Ратаите ги знаем.

В промото реват всички, защото Лили ще има извънреден дуел срещу Камелия.

# 447
Нямам идея дали се брои.

Възможно ли е всички да плачат,  защото Лили е тази,която ще излезе по собствено желание?

# 448
  • Вестерос
И аз си го мислих, но това ми е спойлерът вече.

# 449
Нямам идея дали се брои.

Охх, щом ти потвърждаваш, значи спойлерът ми е верен (само дето аз го имах като Лили ратай, но нищо Sweat Smile)! Значи наистина Камката ще излезе "терминатор" (Милена, Ваня, Лили, Нина*). А днес не показа нищо впечатляващо, дори 100% падаше, ако беше срещу Веселка например.

Лили и Нина са единствените от жените без дуел и Лили излиза на дуел (тъй като Нина е фермер), Камелия просто е извадила "лош" късмет - 2 дуела един след друг. Яни е единствен от мъжете и на него също ще му се падне някой, който вече е ходил. Значи възможността за Моркова - Калин става още по-голяма тази седмица като редовен дуел Scream !

Общи условия

Активация на акаунт