Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 414
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • София
ИВ
Днес гледам в промото за другата седмица - "първи съвет" и някаква изненада на него, казва водещата.
Каква ли изненада ще е...  може пък да има директна номинация-елиминация...нали влязоха 9 финалисти, а пък уж трябвало да са 8. Дали пък така няма да изгонят Мира?

# 421
Ей някой спойлер за ергенс няма ли Kissing Heart

# 422
  • Euskal Herria
ИВ
В промото за понеделник Ралица обяви, че деветимата финалисти ще играят един срещу друг. Последните двама напускат играта.

# 423
Фермата
Кой “фермер на седмицата” от старите би направил Веселка и Моркова ратаи ? Също така на това промо гледат залеза и Радо е там, тоест няма да се напие веднага след победата на Камелия и да го изгонят.

П.С Темата сега пак си е добре, нищо, че са две предавания. Напролет обаче става “Ергенът - втора тема” и е много по-зле от сега. 😂

# 424
Да се доверим на спойлера, че Нина е фермер?

# 425
Ергена е "избрал" вече и си е в бг. Имаше спойлер в темата, който беше бързо заличен, че пак сценарий всичко и начертано предварително. Една участничка искала да направи изненада, отказали й и дали изненадата на друга. Съответно тя бързо била изпидуркана, щото явно се е възмутила. Специфично име беше от три букви Grinning

# 426
Да се доверим на спойлера, че Нина е фермер?
Ами на мен ми беше поднесен спойлерът, че Нина е фермер с ратай Лили, като тя избира Камелия, но че може да е тази или другата седмицата, така че може би Нина е другата седмица, не знам 😅 .

# 427
Фермата
Истината е, че твоят спойлер ни помогна правилно да предположим дуела. Wink

Ако все пак дуелът е между Влад и Калин. Калин отпада и избира Нина? Кой друг му остава. Радо вероятно ще е изгонен вече. Евентуално Иван, освен ако не се скарат покрай Камелия. Яни не би посочил. С Финци и Чавдар не са си толкова близки (май). Аксения, Валерия, Веселка пак слабо вероятно. С Камелия ще е скаран - така че - не. Лили може, но по-вероятно Нина.

Но пък защо Влад въобще би извикал Калин на дуел? Двамата се разбират. И аз бих заложила на Иван. Ако пък играе стратегически, би дръпнал Финци.

# 428
Ф
Ваня може пак Финци фермер.

# 429
Леле Финци вече започва да прилича на Тити ,реве за всяко нещо,едвам го търпя

# 430
Фермата
Финци въпреки всичко го предпочитам пред Чавдар. Като започне с този назидателен тон да сипе мъдрости... Финци се опитва да се изкара по-умен, отколкото е, докато Чавдар си мисли, че всички са по-глупави от него.

# 431
ИВ

Хора, на капитанската между Алекса и Мирела имате ли спомен да е падала конструкцията на Алеко? Да падне при хвърляне на лоста? Защото една потребителка, за която бях писала преди време, че подозирам, че има нещо общо с НОВА е писала това в основната тема :
Скрит текст:
А ако духне вятър или падне конструкция? На играта с лостовете между Алекса и Мирела, Алекса съобори с лоста конструкцията. Няма как да ги излеят от бетон, трябва да са подвижни. Нещо идва ли ти наум да предложиш?

Хем знае какво падало и при кого, а пък и коментира защо трябва да са подвижни. Аз въобще не помня да са излъчвали падане на конструкцията, най-малкото щяхме да коментираме паянтовата изработка, но е напълно възможно да съм пропуснала. Или съм права, или параноясвам.

Ако някой си спомня със сигурност да ми каже, имам желание да я питам откъде разполага с тази информация.

# 432
Аз лично нямам спомени да е излъчвано падане на конструкцията. Може наистина да имате право, че има нещо общо с продукцията. От няколко човека засичам подобно мнение 🤣
ИВ

Хора, на капитанската между Алекса и Мирела имате ли спомен да е падала конструкцията на Алеко? Да падне при хвърляне на лоста? Защото една потребителка, за която бях писала преди време, че подозирам, че има нещо общо с НОВА е писала това в основната тема :
Скрит текст:
А ако духне вятър или падне конструкция? На играта с лостовете между Алекса и Мирела, Алекса съобори с лоста конструкцията. Няма как да ги излеят от бетон, трябва да са подвижни. Нещо идва ли ти наум да предложиш?

Хем знае какво падало и при кого, а пък и коментира защо трябва да са подвижни. Аз въобще не помня да са излъчвали падане на конструкцията, най-малкото щяхме да коментираме паянтовата изработка, но е напълно възможно да съм пропуснала. Или съм права, или параноясвам.

# 433
Ако иде реч за същата потребителка, много е досадна. От първия ден започна да пише колко са й симпатични Алекса и Елица, колко са добри в играта, колко ще се радва да спечелят и въобще да насочва мненията. Същото съм забелязала, че прави и в темите за други реалитита по Нова.

# 434
  • София
ИВ
Здравейте, не знам дали е коментирано, но  доколкото разбрах Гого стига до полуфинал , Филип до финал , а Алекса за съжаление наистина печели формата.

А Георги?

Общи условия

Активация на акаунт