Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 430
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Ф
Хм, сега мернах промо за фермата в понеделник и даваха Камелия да държи пак сметка нещо на Калин, че я е разочаровал. Пак ли продукциите сами се спойлват 😅😅😅

Хаха. Сега виждам, че сме писали горе долу едно и също, ама много бързах да реагирам, че за пръв път и аз да хвана грешно промо хахах

# 406
Големи некадърници значи.. но бързо са го махнали, влезнах да видя - няма го.

# 407
Защо пак Веселка и Влад ратаи, наистина ли (аз видях промото, но докато се усетя какво гледам, само зацепих, че Камелия е там, нищо повече)? И това какво значи за последващите ни спойлери, не очаквахме ли Лили и Камелия да са на следващ дуел?

Ако Влад наистина е ратай и ако е първи дуелист, не вярвам да избере Калин, така че да се сбъдне онзи спойлер.

Виж, Веселка мисля е готова на всичко за победа, така че е напълно възможно да си избере Лили, поне според мен.

# 408
Според мен тук идва спойлера с Влад срещу Калин. Може да има някакви сътресения идната седмица между отношенията им. Не вярвам да гласуват срещу Веселка старите герои, а и новите надежди. Но пък не трябва ли и другата седмица да се малко гладиаторска такава, т.е. да отпаднат повечко хора.

# 409
Шегуваме се, шегуваме се, но май наистина не ни трябват спойлери с такива монтажисти. Какъв гаф само Joy!
Не можах да видя промото но ако наистина са ратаи Веселка и Влад, то това обърква спойлера за Нина и Лили. Ако Веселка е дуелист, ясно, ще спечели, тъй като е на финал, обаче ако е Влад....възможно ли е да гледаме Влад и Калин и Влад да спечели ?? Scream

# 410
Ф
Всъщност избора на предполагаемия нов фермер Нина за ратаи е доста правилен и логичен. Мъжете с радост ще гласуват за Влад за 1ви дуелист, а пък някои от жените от страх да не загубят от Веселка, ще гласуват и те за Влад. По този начин, ако смятам правилно, от жените само Лили и Нина остават без дуел и ще се срещнат на извънреден такъв. А това очевидно е в плюс за Нина. Съмнително ми е как ще подберат мъжките извънредни дуели, тъй като от всички мъже Яни, Иван и Финци не са ходили, като на Финци и Иван не им броя първия дуел за влизане. Яни и Иван очевидно са финалисти и няма как да се срещнат сега. Така, че се чудя дали не е възможно Влад да избере Иван, а на извънреден дуел да се изправят Яни и Финци.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 05:06 от adriano666

# 411
Фермата
И междувременно във Фейсбук до вчера имаше "спойлер", че Аксения съвсем скоро отпада. Даже на днешния дуел. Но да, по-скоро ще е мъжки дуел. Едва ли Веси ще викне Лили, освен ако другата седмица не ги изнерви много. Аксения пък абсурд. 😄

# 412
Извинете, но това е шизофрения- не може да има една тема за спойлери за няколко предавания. Не гледам Фермата, няма и да гледам. Не че има спойлери за ИВ, но се чувствам като идиот.

# 413
Извинете, но това е шизофрения- не може да има една тема за спойлери за няколко предавания. Не гледам Фермата, няма и да гледам. Не че има спойлери за ИВ, но се чувствам като идиот.
А колко теми трябва да има? Една за Ферма, една за игрите, една за Сървайвър, Ергенът...

Мине се, не мине и някой почва да се оплаква, че се пише и за двете предавания! То цяло чудо, че една тема имаме, та какво остава за всяко предаване отделна?

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 10:54 от silveto_

# 414
  • Вестерос
Ф

БТВ са големи малаумници. Сега пуснаха промото за понеделник вместо за събота. Grinning

Камелия бие. Ратай Веселка и Влад.

Значи Веселка дърпа Лили или Нина Simple Smile Или Моркова си избира някой.

..

Хайде, хайде, значи един път да си позволим повече коментари за Фермата и феновете на ИВ подскачате, а колко страници и теми с предположения се изписаха.... Много пък не гледаме ИВ и пак ви знаем победителя..

# 415
  • София
Нали уж се реши да си пише ИВ или Ф, за да се отсяват мненията.

# 416
Фермата
Съжалих Ванчето, но защо ли? Тя си мисли, че я харесват, порасна ѝ работата, а всъщност повечето от съжаление застанаха зад нея. Тъжното е, че не го вижда. Разбирам Камелия - работи си, старае се да се разбира с всички (без Аксения) и накрая дори и един от най-близките ѝ я предаде. Защото да, това е предателство. Реди точките на конкурента ѝ и индиректно можеше да допринесе за загубата ѝ.
Добре, че спойлерите на Тифани са верни. С кеф ще гледам как Камелия бие Хепито и не само нея, но и другите по реда.
Камелия е рядко противно същество.И не говоря за външен вид.Тя е гнила от вътре,интригант  готова е винаги да те прецака и да забие нож в гърба.Ще го обясни така ,че тя винаги да излезне права.Опитва се да оплете в мрежите си повече мъже.При Калин не и се отдаде и не може да се примири с този факт.Пази боже от такова същество в приятелският ти кръг или в работата.Гадната и хитра усмивка след като е постигнала своето и е успяла да направи или създаде някакъв скандал или разпра говори много за мръсният и характер

# 417
Добре, но Аксения е доста по-манипулативна, пък не виждам чак такава омраза към нея. Двете са от един дол дренки. Но на едната вечно все се подчертават негативите, а на другата все се търсят положителни неща, ако е сбъркала нещо, то все има извинение, причина или пък някой е по-виновен от нея. (Това важи за повечето хора.) Този двоен аршин ме дразни и затова заставам на страната на Камелия.
Сега аз ще съм адвокат на дявола и ще търся оправдания за постъпките на Камелия, като никой друг не го прави. Така за мен е честно, като толкова много хора оправдават Аксения.

# 418
За мен пък е нормално да има една тема за спойлери. Не знам и не разбирам какъв е проблема, та нама, няма и се мрънка. Ту от това предаване, ту от онова. Няма как да има тема за спойлери за всяко риалити.

# 419
Добро утро,
Минавам само да ви напомня, че тази тема се появи като тема за спойлерите за Фермата след миналогодишните изпълнения на продукцията и нежеланието на част от потребителите да четат спойлери. Казва се така, защото е забранено да има има две теми за едно и също предаване и няма как да има една за спойлерите във Фермата, друга за ИВ трета за Ергена и т.н.
Прочем не гледам ИВ и нямам и намерение да го правя и то именно, заради прочетеното в тази тема.
Така че, шизофрения или не това е положението, ще се търпим. По-важното е, че беше помолено няколко пъти преди мнението да се слага името на предаването, което се обсъжда и все още има потребители, които не се съобразяват и спомагат за хаоса в темата.
И тук искам да благодаря на момичетата, които обобщават спойлерите и ни улесняват на макс, защото съм съгласначе е адски напрягащо да четеш за нещо, което не те интересува, дори и само скролвайки.

Общи условия

Активация на акаунт