Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 425
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
ИВ

И аз няма да гледам последния епизод. Истинските победители този сезон са Фифо и Гого- доказали се в игрите без "двулична социална игра" а и спечелили много фенове и както изглежда приятели сред останалите участници. Около Алекса след предаването са си само неговите "ангели", Цецо и Гого....но той си е приятел с всички! Добре че започва Световното да не ме е толкова яд.
Тази битка със Зорница и Алекса си е като за финал,може ли 10 пъти да се минават тези препятствия....сигурно са играли 3 часа.

# 391
ИВ

И аз няма да гледам последния епизод. Истинските победители този сезон са Фифо и Гого- доказали се в игрите без "двулична социална игра" а и спечелили много фенове и както изглежда приятели сред останалите участници. Около Алекса след предаването са си само неговите "ангели", Цецо и Гого....но той си е приятел с всички! Добре че започва Световното да не ме е толкова яд.
Тази битка със Зорница и Алекса си е като за финал,може ли 10 пъти да се минават тези препятствия....сигурно са играли 3 часа.
Много сме на това мнение.

# 392
Фермата
Съжалих Ванчето, но защо ли? Тя си мисли, че я харесват, порасна ѝ работата, а всъщност повечето от съжаление застанаха зад нея. Тъжното е, че не го вижда. Разбирам Камелия - работи си, старае се да се разбира с всички (без Аксения) и накрая дори и един от най-близките ѝ я предаде. Защото да, това е предателство. Реди точките на конкурента ѝ и индиректно можеше да допринесе за загубата ѝ.
Добре, че спойлерите на Тифани са верни. С кеф ще гледам как Камелия бие Хепито и не само нея, но и другите по реда.

# 393
  • Вестерос
Аз лично не съм видяла Камелия да е близка с Калин Simple Smile

# 394
Бяха си групичка - МВР-то, Калин, Иван и Камелия. Само Радо не беше близък с нея. Освен това тя каза на Калин, че той ѝ е близък и той не отрече. Просто си предпочете Ванчето. И ок, има право на това, но е факт, че по този начин предава Камелия. Калин можеше в началото да се постарае да сприятели Ваня и Камелия, но не мисли в перспектива.

# 395
Калин май е казал на Камелия, че ако избере Вамчето ще го постави в такава ситуация, защото за всички е ясно, че той й е най-близък на Ваня.

Има ли инфо дали Камелия ще разбие Ванчето или ще са горе долу равнопоставени. Ще ми се да я бие на косъм, не на нула 😅

# 396
Добре, де, да си застане зад Ванчето, но защо трябваше да ѝ помага да си реди точките? Влад с кеф щеше да го направи така и така.

Не разбирам тогава защо се е напил Радо след победата на Камелия. От тъга?!!

# 397
Значи ако Нина наистина изпрати Лили ратай, наистина ще ми падне още повече в очите. Нали още от предишен сезон в който са били заедно са приятелки.
Не я харесвам изобщо. Не беше права да дава скритите вафлички! Не беше права да ходи в другия отбор и веднага да съветва МВР-то (и само да уточня, понеже ми се запечата, тогава тя не го посъветва да викне Моркова, а Финци, като по-слаб от него)
И също така, когато още бяха два отбора и никой не харесваше Ванчето ни нови, ни стари тя доста си говореше с нея и се държеше приятелски, мисля си че това е стратегичко решение, което е толкова ниска летва че...
Да се маха вече, че не мога да я гледам

# 398
Добре, де, да си застане зад Ванчето, но защо трябваше да ѝ помага да си реди точките? Влад с кеф щеше да го направи така и така.

Радо се е напил, защото са им дали алкохол. Едва ли има нужда от конкретна причина, за да се напие.

# 399
Значи ако Нина наистина изпрати Лили ратай, наистина ще ми падне още повече в очите. Нали още от предишен сезон в който са били заедно са приятелки.
Не я харесвам изобщо. Не беше права да дава скритите вафлички! Не беше права да ходи в другия отбор и веднага да съветва МВР-то (и само да уточня, понеже ми се запечата, тогава тя не го посъветва да викне Моркова, а Финци, като по-слаб от него)
И също така, когато още бяха два отбора и никой не харесваше Ванчето ни нови, ни стари тя доста си говореше с нея и се държеше приятелски, мисля си че това е стратегичко решение, което е толкова ниска летва че...
Да се маха вече, че не мога да я гледам
Да я прати ратай, ще е наистина ужасно. Бях гледала наскоро Инстаграма на Аксения. Имаше обща снимка с Веси, Вал и Нина. Познайте кой липсваше - Лили.

Сега малко ще бъда адвокат на дявола.
През цялото време си мислех, че Нина иска да не излиза на дуел с Лили, защото ѝ е близка и затова е това желание за женски дуели в последно време. А относно защо не са отишли по-рано - моето предложение е, че са си мислели, че предимството за отбора победител ще е членовете му да могат да се класират на финал и без преминат дуел.

Радо се е напил, защото са им дали алкохол. Едва ли има нужда от конкретна причина, за да се напие.

Тъжно.😁 Поне да имаше някакъв повод. Може и да е закъсняло празнуване на рождения ден на Иван.

# 400
Фермата
Като цяло, имаме информация вече почти докрая и с този избор на Камелия, всичко се навърза. Камелия елиминирва Ваня, Радо се напива от кеф, прави нещо (?) и е изгонен (2 седмици преди финала - точно както ни е и спойлерът). ХепитУ посочва Нина като фермер заради правилото, че трябва да е от старите, а тя й е най-близка. Нинчето праща Лилито ратай (сигурно с извинението, че само тя не е била Joy) и я пращат 1-ви дуелист, като тя избира Камелия и пада. Спойлерът, че Моркова елиминирва Калин, все още е напълно възможен, но това ще е наистина шок Sweat Smile.

# 401
Ф
А при мъжете как се развиват битките?

# 402
Леле, леле наведнъж ли ще изплющят пишман ангелчетата Алексиови?
Направо да се хващат тримцата за ръчица и кой от къде е. Ако дръпнат и Вики цена няма да имат.Nerd
Не я понасям Виктория, но я остави, че тя ще изплющи Джафата. А нея не я понасям повече Stuck Out Tongue Winking Eye
От раз ме нави! Smiling Imp

# 403
ИВ
Здравейте, не знам дали е коментирано, но  доколкото разбрах Гого стига до полуфинал , Филип до финал , а Алекса за съжаление наистина печели формата.

# 404
Ф

БТВ са големи малаумници. Сега пуснаха промото за понеделник вместо за събота. Grinning

Камелия бие. Ратай Веселка и Влад.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 01:36 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт