Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 375
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Фермата
Почти сигурно е (да не кажа на 100%), че ще е Моркова. Веселка няма как да е, тъй като тя, Валерия и Камелия са на финал, Лили отпада тази седмица от Камелия и Нина също отпада другата седмица от Камелия. Евентуално, ако е Веселка, ще викне Аксения, но много силно ме съмнява. Още повече, че стартите като бройка са повече от новите и те си казаха - Моркова ще е първи дуелист.

# 496
  • София
ИВ
Добре де, нещо започна и спойлерът за отпадането на Евгения да ми бяга....
Този, според който уж Жени отпадала от "врага" си.  Е кой ще да е тоя враг вече?!?
Гого?

# 497
  • София
За Жени нали се казваше, че отпада от Виктория. Това за враг от къде дойде?

# 498
  • София
ИВ
Не, не, това за Виктория беше спекулация.
Първоначалния спойлер беше, че Жени щяла да отпадне от нейния най-голям враг в ИВ....Или нещо подобно, цитирам по памет.
И в началото всички мислеха, че е Фифо.
Впоследствие с Фифо направиха общата коалиция и тогава се заговори за Виктория.
Или поне аз през цялото време това знам....
Ако е имало спойлер конкретно за Виктория .... това вече за мен е нещо съвсем ново.

# 499
  • До сърцето...
ИВ
Този, според който уж Жени отпадала от врага си.  Е кой ще да е тоя враг вече?!?
Гого?  
И аз това се чудя. Няма да е Виктория явно, освен ако не се разбере тия дни за двойната коалиция на волейболистката (Алекса-Джафа).
Знам ли, той и Гого вече не я дразни открито, прави опити да се сдобри с дружината.
Тъна в мрак .... Mr. Green

# 500
ИВ
Този, според който уж Жени отпадала от "врага" си.  Е кой ще да е тоя враг вече?!?
Гого?
Или Виктория ще я изпързаля брутално, или ще е от първият си враг в предаването - Фифо. Чакам и аз с нетърпение вече сигурен спойлер, много кофти така…

# 501
До колкото съм следял темите се споменаше, че сигурна подредба за отпадналите участници няма просто се знае победителя Алекса...

# 502
ИВ
За Жени нали се казваше, че отпада от Виктория. Това за враг от къде дойде?
От една статия.
Конкретен спойлер Женя отпада от Виктория май имаше.
Иначе да, за утре Мира и Мани трябва да отпаднат. На Мани трябва да й позаздравее раната на коляното. Ралица трябва да отмъщава за Михаела.

# 503
Значи откакто влизам в тази тема кьорав спойлер не съм прочела за ИВ! Трият ли ги, какво става? Аз искам да знам, хора! А никой нищо не казва!

# 504
Значи откакто влизам в тази тема кьорав спойлер не съм прочела за ИВ! Трият ли ги, какво става? Аз искам да знам, хора! А никой нищо не казва!
То изобщо има ли спойлери?Laughing Единствено за победителя Алекса се е споменавало друго нищо... А и че Генчо пада от Женя на пъзел ама дотук.

# 505
  • София
ИВ
Аз продължавам да си мисля, че ни заливат с партенки и тук таме с някой истински спойлер, колкото да захапем.
И за това продължавам да се надявам, че няма да е Алекса победителя.
Но като гледам накъде отиват нещата, спойлера ще си е абсолютно верен.
Така че, всъщност повече го желая, отколкото се надявам Disappointed Relieved

# 506
ИВ
Аз продължавам да си мисля, че ни заливат с партенки и тук таме с някой истински спойлер, колкото да захапем.
И за това продължавам да се надявам, че няма да е Алекса победителя.
Но като гледам накъде отиват нещата, спойлера ще си е абсолютно верен.
Така че, всъщност повече го желая, отколкото се надявам Disappointed Relieved
Аз нямам надежда за друг победител. В темите се твърдеше, че е от сигурен източники съм го приел вече...Просто няма да гледам финалния епизод, защото ще счупя телевизора Laughing

# 507
То тук само догадки  и предположения се правят.
Единственото което Ковид каза, че със сигурност Алекса е победител.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 03:52 от monii

# 508
ИВ
А бе хора има го спойлера Вики отстранява Джаф. Колко е сигурен и аз не зная , но няколко човека го споменаха. А относно най- големия и враг ,може би се има предвид другия женски стратег в сезона. Димек най- силната и конкуренция в нейното поприще.😁 Преди много време имаше и спойлер ,че отпадала 6та или 7ма. Сега са 9 ,утре - 2 , че се надявам да е следващата тя.😁

# 509
По-всичко личи, че евентуално една от най-очакваните битки ще е в сряда. Така, че хора да очакваме Вики срещу Жени в сряда, като победител ще бъде Вики. Наистина ще бъде брутално. Една от най-очакваните битки за мен, дано бъде наистина готина.

Общи условия

Активация на акаунт