Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 630
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден на Дили!

Расти здраво, щастливо и усмихнато дете!

Янче,
много готини снимките, да не са правени от професионал  Party Grinning
Страхотна торта има Дарата  Grinning
чакаме още снимки  Hug

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИЛЕТО nbirthday nbirthday nbirthday

Цял дообяд се вла4а по лекари..1-во ходих да ми махнат конците..После с детето тър4а при педито,4е се буди за минутки ипак откъртва и кашля ли кашля,та ве4е ние на лице бронхита.Та хайде за още лекарства...Аз нощес искарах поредната нервна криза,та ве4е се пресрамих та споделих с педито,та и аз съм на успокойтелни...Какъв рожден ден да правя незнам...то бива бива,ама пък нашето-нямам думи просто..

# 152
Благодаря ви за поздравите и красивите пожелания, момичета! В Добрич грее едно страхотно слънце, но навън е адски студ! Гледай какъв характер има шуша!
Ванилка, кръстницата на Диля беше първият човек, който й подари подарък за 2-рия рожден ден /още вчера/, ти пък си първата, която й го честити! Hug В цялата суматоха все забравям да ти кажа колко добре изглеждаш на снимките, но ти си знаеш, че винаги те харесвам! Дани е със страхотен гребен и страшно е пораснал! Flutter
Много съжалявам, че има болни дечица и мами. Оправяйте се бързичко, изпращам ви от нашето слънчево настроение! Heart Eyes Освен това Диля получи лекарски принадлежности, така че ако закъсате - имаме специалист по всичко! Mr. Green

# 153
  • на езерото
   ЧРД, МИЛО СЛАДИЧКО МАЛКО ДИЛЕ!Да си задравичка и послусничка ,на мама и тати голяма радост да си!
  Юле,извинявай малко кота бабичка са ми пожеланията Embarassedама са от сърце   bouquet
   Ванийлика,малкия Дани бузани е страхоно хубаво дете  bouquet,жалко че вече е заплют за зет ooooh!.А и ти си маце та дрънка (така му казват тук hahahabouquet
  Смайли, страхотни подаръци страхотна рожденичка,да ти е жива и здрава и много палава  bouquet
  Янче, Мая е нежно цвете като майчето си,много хубаво детенце имате HugЧРД и на вас и всичко най най...
   Йоанка, дано скоро се подобрите и утре да изкарате страхоно.

# 154
Ей,Магс,стига воайорства,включвай се с новините!
ЯНЧЕЕ!Това са най-качествените снимки,които съм виждала!Като ги качваш сървърът не ги ли компресира автоматично?Браво на турбоянче! Mr. Green Laughing
ЕЛИ,тук съм,появих се,не бе,нали ти писах,че съм изкарала 200 снимки и ще ги разнасям да се фукам  Mr. Green,ама то заваля и всички се изпокриха и няма на кой да показвам  Mr. Green А ако сериозно,то просто мислех,че Дани ще е с мен /а той е при баба му/ и тогава просто не мога да се вредя за компютъра.Щом го пусна веднага припва и иска да сяда за да "Дани пути/пусна/ сам  иг/р/ата"
ПИНЧЕ ти май не си чела моите пожелания! Hug По-пенсионерски не може да има.Пожелавам само здраве,все едно съм на 90! Ама и моите са от сърце и това е най-важното!А да знаеш как дрънкам!!!Ама то не толкова от хубост,колкото от наличие на празно пространство в главатал...та от там дрънка...Ама какво да се прави-музикално образование! Sick  Mr. Green

# 155
ЧРД на малкото нежно Дилеееееее!!!!!!!!! Диля мама много да те слушка, много да ти ходи по дупето, малко да я ядосваш, тя теб също и най важното - бъди здраво малко сладурче Hug

# 156
  • София
Ванилке, сайта си е мой и не се компресират - ще са толкова големи колко са в реалност. А затова първо ги смалявам малко на Фотошопа, защото Мартин ги е направил като за билборд... Та забравих Нело да ти кажа (както и на другите, които се видят някъде и се харесват) ако искате да си ги изкарвате на хартия ми кажете на лични за да ви дам файловете в оригинал.
Малкото апаратче още не сме го източили и затова засега са толкова. Има и няколко къси клипчета от купона, които ще кача. А записа от камерата замина за Варна (щото на брат ми толкова му е акъла, та след Нова Година като се върне тогава ще го имаме)

# 157
ТАЗИ ВЕЧЕР ОТ 22 ЧАСА В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ЩЕ ДАВАТ СЛУЧАЯ НА НАШАТА ЯНЧЕ!

Дано не го съобщаваме твърде късно и да го гледат повече хора!

# 158
Честит Рожден Ден на милата Диля!!! Много здраве и щастие и все такива дълги празненства като за този рожден ден! Поздрави и на мама!    bouquet

Смайли, ще гледаме!

# 159
Ок,ще я гледаме нашата бремелинка Hug

# 160
  • София
Честита Коледа  Grinning
Здраве, щастие и късмет на вас и вашите семейства!

Честит рожден ден и на Диля!
Много, много подаръци и щастливо детство!

Честит ІІ - ри рожден ден и на всички декемврийчета, които сме пропуснали!
Много, много да ви слушкат мамите и татковците  Grinning

# 161
Хайде мой ред е да честитя. Съжалявам за закъснението, но тези дни го ударих на сън. Ползотворна почивка.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

Да бъде Коледата ви незабравима ,
а годината неповторима ,
да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КОКОНА ДИЛЯ!

ЖЕЛАЕМ Й ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ЛЮБОВ.
НА МАМА ДА Й Е ЗДРАВО И ПОСЛУШНО МОМИЧЕТО!

# 162
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕКЕМВРИЙЧЕТА, КОИТО ПРОПУСНАХ ДА ПОЗДРАВЯ!

Ние днес се завърнахме от Гоце Делчев. Марио получи много подаръци за рождения ден и за Коледа.

# 163
Тази вечер си дадох почивка, оставих тати да приспи рожденичката  Mr. Green, че снощи тази процедура отне час и половина ooooh!
Благодаря отново на всички мили мами! Ние прекарахме чудесно! Дъртите малко се поизморихме към 5,6 часа, но Дилята умора няма! Утре ще ви направя албумче - имаме над 300 снимки! Споко, няма да ги слагам всичките hahaha
Янче, гледах те - утре пак, че ми стана интересно, все едно за пръв път го чувам #Crazy

# 164
 И аз гледах!Утре пак!Ама защо не го дават наведнъж,ама карат хората да чакат??? Thinking ЯНЧЕ,браво на теб!
Люска,направо ти завиждам,че НЯКОЙ освен теб може да приспи Диля!При нас такъв вариант нЕма!/е,като е при баба му има как,но пък тогава без баба не заспива Naughty/ Радвам се,че РД-то е минал добре,ще чакаме да качиш снимки!
ААА,Янче,разбрах как стоят нещата при вас...Защото това са най-добрите снимки от всички публикувани тук /не визирам др.темички,защото нам не влизам/ Само че не разбрах защо заглавието е "РДМАЯ",а на десетте снимки е....Дара.. newsm78 Ими не съм гледала където трябва?Къде сте скрили Точицата?

Общи условия

Активация на акаунт