КАУФЛАНД- тема 62

• 51 460
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Без никаква екологична алтернатива, тяхното си е жив рекет.
Поне да опаковат в амбалажна хартия като едно време.
Много глупаво решение, не ми е и логично.

# 601
  • СОФИЯ
Отдавна не купувам колбаси от бг Кауфланд, но нарязани на тънко пред мен взимам в други държави. Пакетират ги хартиено, с леко фолио отдолу. Дано това се случи.

# 602
Колбасите/сирената ги слагат във фолио, но салати, маслини , извара ..са в кутия.

# 603
  • София
Отдавна не купувам колбаси от бг Кауфланд, но нарязани на тънко пред мен взимам в други държави. Пакетират ги хартиено, с леко фолио отдолу. Дано това се случи.
Те колбасите и България се опаковат така и не само в Кауфланд. Говорим за насипни салати, извара, маслини и подобни.

# 604
  • Бургас
Аз не виждам проблем маслини и салати да са в торбичка, не знам как тъй не можело... Пълни глупости.

Много хубав коментар прочетох във ФБ:

Надявам се да видим отговора на Кауфланд, ако въобще отговорят...

# 605
Аз от техните насипни витрини не купувам нищо, та изобщо не ме интересуват кутиите им.
Имаше при нас една чешка шунка, вече я няма...
А я харесвам. В опаковки от 200гр. беше с цена около 12лв за кг. От новите цени това...
Преди това купувах от кръглата чешка шунка на 15лв/кг, но сега много са я вдигнали.
Похвалвам отново продукт на Мое, твое, наше - Био сиренето. Беше намалено на 16лв/кг при нас и си взех сега за баниците, но свърши.
30лв няма да дам за сирене, но ако го видя пак намалено ще си взема отново.
То и разните му там Саяни и Белийси, които никога не съм помирисвала дори, са по толкова
Фурната ми отказа да пече отдолу и сега ме е яд, че им върнах фрайера на Хома, който бях купила.
Още повече ме е яд, че свекърва ми си хо е купила точно моя фрайер от преоценения щанд за 60лв. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 606
Насипната им извара и без това стана "златна", над 10 лв/кг, от мен НЕ.☺️ По-добре извара Брей или Родна стряха в пластмасова кофичка за 3,50-4 лв/500 грама!🙂
Очаквам съвсем скоро да въведат и такса "пластмаса" за киселото и прясното мляко, за опаковани плодове и зеленчуци и т.н....🤪
Все тая, ще отговорят, че и сега имат до входа място за разделно изхвърляне на различни видове отпадъци...

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 02:27 от dolce miele

# 607
  • София
Още повече ме е яд, че свекърва ми си хо е купила точно моя фрайер от преоценения щанд за 60лв. Stuck Out Tongue Winking Eye
😅😅😅 Karma is a bish

# 608
RebelHeart, точно Satisfied
Направи ми впечатление, че при нас има регал с преоценени плодове и зеленчуци, които са опаковани в едни много джиджани картонени кутии.
Пък надписи по тях, пък изрязани...
Нее евтино, не е екологично, но пък е удобно и красиво така. А не нахвърляни просто...

# 609
K поне са коректни, че предупреждават. В Т маркет научаваш за цената на опаковката чак когато и ако, си видиш касовия бон.

# 610
Лайка, и при нас от известно време има такъв регал с такива кутии. Странно ми се вижда, то обикновено са вътре по няколко кила много узрели към презрели банани и т.н. Човек, ако прави сладкиши и бисквити с тези банани е ок, но като цяло ми се струва, че повечето хора няма да могат да изядат достатъчно бързо такива количества плод/зеленчук, преди да се развалят...
Иначе кутиите са удобни, но не особено еко, те са си като кашони, доста големички и също голяма част от тях е празна...

# 611
Кутиите ги бях пускала в темата. Не знам защо точно така са решили да пускат преоценените зеленчуци. Не са удобни и за носене пеша.
Тези конкретно бяха наблъскани с цвекло и щеше да се продъни кутията.
Не съм взимала, защото винаги етикета не отговаря на реалното намаление. Виждате и на снимката на нормалния етикет 4.25, а на червения преоценен редовната цена е 4.82.

# 612
Пропуснала съм, за пръв път ги виждам тези кашони. А всъщност с така залепения етикет не може да се види вътре какво е състоянието на плодовете/зеленчуците или греша? Това ли им е идеята?Hushed

# 613
Да, купуваш на сляпо, каквото ти се падне...

# 614
  • Пловдив
Тото 2 , първо теглене...Joy

Общи условия

Активация на акаунт