Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 222
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Поръчах от Гиза  UNS57 "Ирис Ноар" Ексклузив, D311 Омайна Тубероза Ексклузив и UNS69 Белуга Ексклузив. Поръчах масла, ще ги разредя. Имам Blossom Love от размяна и така го разредих. Направо е супер траен, а маслото го усещах близо до кожата. Дано ми харесат. Поръчвам тайно, че мъжът ми вече му става лошо като види нов парфюм. Ама тъкмо доизпръсках един. Innocent

# 196
Опиши ги после😁, че и аз съм хвърлила око на Белугата.... И един Амоаж мисля да пробвам дали тоя път ще се разберем🤣🤣🤣

# 197
  • Пловдив
Навремето харесвах основно цветни и плодови свежарки, напоследък нещо ме влече към унисекс парфюмите. Обаче на друг човек много ги харесвам, а ако има мъжки уклон, на себе си не мога да го изтърпя. Амуажът, който имам е силно цветен, но има моменти, в които го обожавам и други, в които ми докарва главоболие. Ще се опитам да ги опиша.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 00:39 от petia_1130

# 198
  • Варна
Опиши ги после😁, че и аз съм хвърлила око на Белугата.... И един Амоаж мисля да пробвам дали тоя път ще се разберем🤣🤣🤣
Белугата на Гиза е страхотна ванилия с кожен акцент. По-остричка, леко драскаща обонянието.
YSL Magnificent Gold от Eyfel вече е доста по-мек аромат, флорални и гладки дървесни нотки.
И двата са ми любими и макар че съм мъж, обожават такъв ароматен профил.
В сравнително голямата си колекция, наистина нямам други аромати, с толкова изразена ванилия ...... мисля.
А да, също в Stronger with you intensely и Givenchi Pi, но те са вече с доста по-мъжки уклон.

# 199
  • София
В ЕМаг има някои от маслата на Гиза на по-ниски цени.Доколкото разбирам май са по 10мл.

# 200
Въпроса ми неже за тук ама 5 авеню на Арден да не е с нова формула? Вжедин магазин гледах тестера многоъгълно шише и аромата е различен... Мн ми хареса, като Омния кристалин
Аааа, сега видях... Той май е съвсем друг

# 201
Fleur de Portofino - Tom Ford на Мартинез при движение е по-нетраен ,но чак да не издържа и час.
Ако се движа много издържа към 3 часа. Но ако стоя на едно място без много движение издържа много повече.
Просто е по-приглушен не толкова излъчващ и не толкова шлейфов.
По-нежен е и лесно може да бъде заглушен от друг аромат.
Изключително любим мой аромат.

Момичета и момчета на Lancome - Idole ,кой се е справил най-добре  Рефан ,Мартинез ,Зак Зодиак или Айфел?
Искам да си го купя като аромат но от къде?

# 202
Различни са Авенютата,това е My fifth avenue.

# 203
  • Варна

Момичета и момчета на Lancome - Idole ,кой се е справил най-добре  Рефан ,Мартинез ,Зак Зодиак или Айфел?
Мога единствено да потвърдя много голямо сходство с оригинал и добро представяне от Аристеа. Приятелката ми го има от поне половин година. Бяхме за друго в Елитис и тя по принцип го бе тествала и щеше да го търси. Още с първото помирисване и отсече "Това е!". Не беше от намалените, тогава цената беше около 12лв. Тя обожава розите и този е точно това - наситена и автентична, съблазнителна роза.

# 204

Мога единствено да потвърдя много голямо сходство с оригинал и добро представяне от Аристеа. Приятелката ми го има от поне половин година. Бяхме за друго в Елитис и тя по принцип го бе тествала и щеше да го търси. Още с първото помирисване и отсече "Това е!". Не беше от намалените, тогава цената беше около 12лв. Тя обожава розите и този е точно това - наситена и автентична, съблазнителна роза.
Благодаря ти D-frag12 !
А от къде мога да купя и кой номер е?

# 205
190F, онлайн тук: https://camco.bg/products/parfumi/top-marki/aristea?gclid=CjwKCA … BXxRoCA7sQAvD_BwE
Купувала съм от Лили, но беше отдавна.

# 206
Аз да споделя мнение за двата парфюма от Мартинез, и двата ги усещах на китката си 11 часа,бях поръчала тези - Dolce garden и Bal Di Afrique, Африканския ми харесва, а градините - не и сигурно ще го подаря на някой.

# 207
  • София
Завиждам ви. Тука зареждат само стандарните Лидл парфюми, пффф. Искам да пробвам Нарцизото и Кашарел, ама няма да ме огрее.

Имам ги. Страхотни са!

# 208
  • Варна
D-FRAG12, Givenchу Pi има ли имитация? Запечатал се е в съзнанието ми от 15+ г., но не съм го срещала в списъците

# 209
Аз не съм намирал негова реплика, но нещо ми се въртеше,че Заг са го имали.
Парфюма отпреди 15 години беше страхотен,красив и много наситен аромат носещ настроение.
Оригиналите продавани в момента нямат много допирни точки с онзи топъл, гушлив и присъствен аромат.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 07:04 от Versace_Dreamer

Общи условия

Активация на акаунт