Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 222
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Ирис ноар какво имитира?

# 226
Orris Noir Ormonde Jayne https://www.fragrantica.com/perfume/Ormonde-Jayne/Orris-Noir-4871.html ако не съм в грешка, разбира се, де. В списъка на Гиза фигурира така:
#UNS57 Ирис Ноар Irris Noir Ormonde Yayne

# 227
Ахаа, аз помислих, че е Iris Noir Yves Rocher for women.

Интересно описание за туберозата, а бях останал с впечатление, че е доста натрапчив и дори агресивен аромат според ползвали го хора...

# 228
И приятелят ми усеща пот в This is her,точно на това му мирише,което е жалко за него,защото на мен ми е много любим.

Странно, на колкото мъже съм дала да помиришат this is her, всички казват, че е хубав и дори някои изпадат във възторг от него 🤔 На кой е вашоят?

# 229
Заг,но преди това съм ползвала оригинала и като се замисля не е имало коментари.Реално аз не намирам разлика между двата.

# 230
На мен също This is her ми мирише конкретно на (мъжка)пот/феромони, както искайте им викайте. Както и още няколко парфюма. Crystal Noir е сред тях.

# 231
  • обл. Шумен
~~Мария~~ , ти чия имитация  на boss the scent  си ползвала? Аз само на Заг.

# 232
Еми, и аз само тяхната, но според мен не е много сполучлива. Приятелка има оригинала, и от там се влюбих в него, много ми харесва.

# 233
Днес си напълних от Refan - Idole - Lancome.
Напълних си две шишенца 10 мл. без капки и 10 мл. с капки.
Пръснах в стаята за да заработи пулверизатора и вече 20 мин. мирише на парфюма.
Разкошен аромат ,като нямам идея оригиналът как мирише.
Рози ,разкошни прекрасни рози с лек мускус ,лека сладост ,пудрен и свеж.
Прекрасен.
След няколко дни ,ще разбера кой ми допада повече ,този с капките или този без. Има и трети вариант в който смесвам двата и става нещо по средата.

# 234
На мен не ми мирише на пот this is her, за щастие, но оригинала има една остра опушена нотка с която нещо не мога да свикна. Чакам баш студовете за да се престраша да го опитам пак. Имам и на заг и за щастие го усещам по-мек, та в това време си пръскам него, защото като изключим тази дразнеща нотка аромата ми харесва, топъл и уютен е.

# 235
Здравейте! Искам да взема парфюм на приятеля ми, но се колебая между двата му любими и от коя фирма е най-добрата имитация на всеки от тях. Ако имате твърдо мнение и за двата, ще се радвам и съответно ще му взема и двете парфюмчета! Единият е Paco Rabanne- One million, а другият е Armani- Code -класическия! Доста масови аромати, но какво да се прави. Ако имате и препоръки за не чак толкова разпространени парфюми които може да му харесат на база на тези, ще се радвам да чуя и тях! Също така харесва Sauvage и Explorer на Montblanc. Благодаря предварително!

# 236
  • Варна
Здравейте! ......Единият е Paco Rabanne- One million, а другият е Armani- Code Също така харесва Sauvage и Explorer на Montblanc. Благодаря предварително!
Paco 1mln - адски популярен аромат, едва ли има останала неточна версия. Не ми е от любимите, имам Камея и Rabarba(от дистрибутора на Eyfel). Много точни копия, като Камея е поне с 50% по-издръжлив. Заместител - 1mln Lucky, Armani code Absolu или Armani SWY/SWY Intensely/SWY Absolutely всички от Рефан с двойни капки.
Armani Code - същата история, копиран от всеки. Моят е от Аристея. Оригиналът е слаб. От Аристея е приличен. Заместител - Chanel Allure Homme Sport от ЗАГ, Dior Fahrenheit 32 от Аристея или Рефан(но задължителен тест, че има лек дамски уклон), D&G pour Homme(следващата седмица в Лидл като Dark Blue). Всички са свежи мъжки аромати, без акцент върху цитрусите. Стилни, идеални за офис среда, за джентълмени.
Sauvage - ако говорим за EDT, препоръчвам ЗАГ. От ЛИДЛ G.Bellini Homme също е попадение с огромна трайност, има доста ревюта в youtube. Аз лично предпочитам Byblos Leather Sensation от parfimo. По-слаба трайност, но има много приятна подсладена нотка и смятам, че е по-добър като аромат от оригинала. И цената му е смешна. Алтернативи - Versace Dylan Blue от ЗАГ, Chanel Bleu Parfum от Eyfel.
Montblanc Explorer - директно препоръчвам 100мл Aventus ot Parfen. Няма сваляне и след изпиране на дрехата. Бързо носът свиква с аромата и си мислиш, че е изветрял. Нищо подобно. Моят флакон е на над година и толкова лепкаво е "втасал", чак се учудвам от трайността при такъв ароматен профил. Също Aventus от Камея, на 75% представяне спрямо парфенския, но поне 50мл бутилката е по-изгодна. Алтернативи - нямам за този аромат. Колкото и клиширано да звучи, за мен е невероятно произведение.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:25 от D-frag12

# 237
Онзи ден пробвах L'instant de guerlain pour homme, дали има добра имитация този, доста ми допадна.

# 238
Днес минах през магазин на Мартинез, обаче офертите от сайта не важат в него.
Някой, който е поръчал от сайта, би ли споделил цената на доставката? В сайта, мисля че, пишеше ориентировъчно 4,50лв. до офис. Безплатна доставка над определена сума не видях. Дали въобще си заслужава да поръчвам.

# 239
Днес минах през магазин на Мартинез, обаче офертите от сайта не важат в него.
Някой, който е поръчал от сайта, би ли споделил цената на доставката? В сайта, мисля че, пишеше ориентировъчно 4,50лв. до офис. Безплатна доставка над определена сума не видях. Дали въобще си заслужава да поръчвам.
Доставка от Еконт в офис е 5 лв.
На мен толкова ми писаха ,че е.
Ако парфюмите ,които сте си харесали са тези от 10 лв. си заслужават.

Общи условия

Активация на акаунт