Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 141
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Attraction е копие на Viva la juicy. Създадени са от един и същи човек.

# 466
Днес имах възможността да мина през магазинчето на гиза и да тествам на воля. Излязох си с 10 мл масло Хануман, за мен е много, много необичаен, но просто прекрасен и 30 мл Италика. Имам още от Италиката вкъщи, но изпадам в ужас да не ми свърши нещо, което харесвам много. Между другото тествах и една Гардения и също ми допадна, но се спрях дотук. Хануман е прекрасен чист цитрус, много мек, примесен с бели цветя, нероли, но с подложка от мускус и амбра. Ще подхожда и на мъже и на жени. Цитрусът не е остър и режещ, а мек, заоблен. Много качествено изпълнение на гиза. Ако разчитах само на пирамида, никога нямаше да предположа, че ще ми допадне. Тестът на кожа е задължителен.

# 467
  • Sofia
Това магазинче на Гиза в София ли се намира и къде? Благодаря!

# 468
  • Варна
Не магазинът на Giza е във Варна. Веднъж и ние да сме облагодетелствани Grinning.

# 469
В сайта на Парфен има 3 за 2 парфюма. Безплатна доставка над 35 лв.

# 470
Не магазинът на Giza е във Варна.
Гледам, че се намира срещу кукления театър. Това театърът до подлеза на катедралата ли е или някъде по-надолу?

# 471
  • Sofia
Днес беше ден за Blossom Love by Amuage  от Дивайн. Прекрасен. Цветен, естествено, но се усещат и горчивите нотки и ванилията. Богат, присъствен аромат, интересен. Зимен аромат. Веднага влиза в употреба.

# 472
  • BG-DE
Вишните добре ли се усещат, траен ли е?

# 473
  • Sofia
Пръсках се към обяд. Сега на кожата си усещам основно вишните и малко ванилия. Много интересен цветен аромат. За мен цветята са само фон, на който се развиват другите нотки.

# 474
  • BG-DE
Благодаря 😊 609 му е номера, нали, че в немския Дивайн не  пише името на оригинала 😊

# 475
  • Sofia
Да, 609 е.

# 476
Гиза е във Варна, улица Драгоман срещу кукления театър. Близо до магазин Ню Йоркър

# 477
Бюджетна версия на Eуфория Calvin Klein.

# 478
Между другото, тоя парфюм(Entusiasmo) съм го имала и няма отмирисване..... Толкова траен. Сравнявала съм го с оригинала, има голяма прилика, 90%,обаче му липсва една такава тънка горчивина от костилки, една изтънченост, която е в ориганала.... Версията остава някак по сладка

# 479
  • София
Здравейте,искам да попитам знаете ли добра имитация на Carolina Herrera is 's good to be bad май така беше 😁черна обувка с брокат.

такава ли
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-Supreme-61769.html

ако е тази точно, имитация не знам, но има един който имитира Класическата обувка и по мое мнение доста сполучлива имитация

https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-39681.html
https://www.fragrantica.com/perfume/La-Rive/Miss-Dream-53193.html

имам и оригинала и имитацията
Колко са сходни?

Общи условия

Активация на акаунт