Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Не знам, имаше много хора и аз бързах, служителката, не спомена нищо за преглед и аз не се сетих, пък и до сега не се е случвало, не за пръв път поръчвам

# 271
Днес като взех моята от Еконт попитах за преглед, служителката каза, че няма.
Свържете се с тях, би трябвало да уважат рекламацията, щом не предоставят преглед на пратката.

# 272
Да ви попитам за сполучлив аромат на KİRKE
EMPORİO ARMANİ
ETERNİTY CALVİN CLAİN
BV AMETHİST OMNİA
ZELENO VERSACHE

# 273
Изчака ми се чакалото за тоя Старлайт на гиза. Кога смятат да го пускат? На час по лъжичка ни пускат новите.

# 274
# 275
Изчака ми се чакалото за тоя Старлайт на гиза. Кога смятат да го пускат? На час по лъжичка ни пускат новите.

Наистинааааааа
Защо не ги пусне всичките ,ами само тръпнем в очакване....

# 276
За да го изкупите като го пуснат.😂 Подгряват ви.

# 277
Още малко Simple Smile Тези дни ще го пуснат,трябвало му още малко отлежаване!

# 278
Тръпнем в очакване. Не беше упрек към гиза, мрънкам си профилактично. Stuck Out Tongue

# 279
Тръпнем в очакване. Не беше упрек към гиза, мрънкам си профилактично. Stuck Out Tongue
Stuck Out Tongue аз май........ толкова дълго не съм чакала нещо Sweat Smile

# 280
А кой е този старлайт?

# 281
# 282
Здравейте, кои според вас са най-добрите сладки парфюми от Рефан? Искам да си взема нещо ново от тях, но не знам какво. Последно си налях Light Blue (нямам предвид, че е сладък, но го харесвам в оригинал и търсих аналог) и според мен е ужасен. Изборът ми се струва крайно ограничен, защото съм имала Hypnotic Poison, LVEB и Black Opium от тях и нито един не ме задоволи. Scandal в оригинал ми е трудно поносим, затова май и той отпада. Чудя се на Taj Sunset Escada, но не съм го пробвала на кожа. Имам вече La Nuit Tresor, така че и той отпада. Май няма друго какво... просто искам да излея този Light Blue и да го заменя с друго, за да може и носът и очите ми да са доволни.
Не искам шишенцето ми да отива зян. Laughing
От известно време намалям драстично колекцията си. От 70 парфюма успях да сляза на 20, което е голямо постижение за мен. Искам да ми останат само и единствено парфюми, които ползвам с удоволствие. Уморих се от всичко останало.

# 283
Днес като взех моята от Еконт попитах за преглед, служителката каза, че няма.
Свържете се с тях, би трябвало да уважат рекламацията, щом не предоставят преглед на пратката.
Когато си взех поръчката от Еконт на Мартинез, ги попитах може ли да проверя дали имам 3 парфюма и момчето се обади на фирмата и те разрешиха, но без тест, така че май ги пращат без, но все пак може да помолите да се свържат на оставения телефон и да поискате само преглед.

# 284
Заг имат 3 нови аромата: 578 Bombshell Oud-Victoria's secret, 579 African leather-Le memo, 580 Irish leather-Le memo.

Общи условия

Активация на акаунт