Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 205
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Аз имам на Аристеа и много ми допада като аромат и трайност, но е друга имитация:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aristea-parfyumna-voda-diamond-y … 801017001496.html

# 256
Mon Paris , Dolce Garden и Explorera на Martinez трайни и близки ли са до оригинала?Neroli Portofino?
Долче Гардън при мен се усеща на ръката 11 часа,но не ми харесва въобще и ще го подарявам 😁

# 257
И аз да кажа за Мартинез- поръчах за пръв път от тях -Light blue,Garden и Joy.Само Light blue ми хареса,Garden и Joy много тежки и  силни,ще ги подаря на приятелка.

# 258
Дали има някоя фирма имитация на Azzaro Twin белия, дамския, дето мирише на крем за тяло(Нивея)?

# 259
Може ли да попитам как разреждате маслата на Гиза?

# 260
  • Варна
Може ли да попитам как разреждате маслата на Гиза?
МОЖЕ!
Следващия въпрос моля! Smile
Шегувам се!
Лично аз:
Парфюмно масло 20-25%
Етилов спирт 95% от аптеката - 70-75%
Глицерин от аптеката - 5%
Получава се EDP. Компромисно решение между трайност и проекция.
За повече проекция, но по-малка трайност - повече спирт.
За повече трайност, но по-тиха проекция - по-малко спирт.
Все пак и съставките на парфюма имат значение за представянето, не е само до разреждане.
Това е мое виждане, на база изчетено, изгледано, изпробвано. Не казвам, че е оптимално решение.

# 261
Благодаря, D-frag12
Simple Smile

# 262
Реших да поръчам 4 парфюма от Мартинез, след като промоцията не важеше във физически магазин.
Взех Armani - Si, Hermes - Twilly, Paco Rabanne - Pure XS, Jo Malone - Wood Sage & Sea Salt, главно заради последния пуснах поръчка. Нямам търпение да ги тествам. Само срокът на годност на Twilly е по-кратък от останалите - 17.02.2023, надявам се после да не си промени аромата. Макар, че имам доста отлежали парфюми и не са се променили все още.

# 263
Wood Sage & Sea Salt на Мартинез е голямо попадение. Това беше първият парфюм, който бях купила от Мартинез и все си го пазя от страх да не го спрат.

# 264
Здравейте! Чета ви редовно, много полезна информация и много ми помагате при избора на парфюми. Досега не съм писала, но исках да попитам дали случайно някоя от вас не знае кой е вносителя или дистрибутора на Martin Lion за България. Писах на производител на емейла преди месец, но отговор не получих.

# 265
Дано ми хареса и на мен. Откакто получих 2 мостри на Wood Sage & Sea Salt и English Pear & Freesia, много ги харесах и двата и все дебнех в Нотино тези на Jenny Glow, но реших първо версията на Мартинез да пробвам, English Pear & Freesia на Jenny Glow пък все не е наличен.

# 266
И аз искам да пробвам парфюмите на Jenny Glow, но цените нещо не ми харесват и дори на черен петък нямаха намаление. Преди бяха на по-достъпни цени.

# 267
В Парадайс мол има нова парфюмерия за наливни и авторски парфюми.Момичето е много любезно.Може да се добавя процент етерични масла.

# 268
Днес си взех поръчката от Мартинез, бях поръчала 3 бр. Pure XS двата за колежките и един за мен. Заплатих за 3 и като се прибрах и отворих…имаше само 2 бр…

# 269
  • Sofia
Нямахте ли опция преглед? Или да отворите в офиса на куриера? Дано да ви уважат рекламацията.

Общи условия

Активация на акаунт