Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 208
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • София
5 лева е, да. Не намерих праг за БД на сайта им, може и да няма.

# 241
  • У Диспансера ...♥♥♥
Днес минах през нашия лидъл и са пуснали новите парфюми.
Еми не можах да устоя 😄
Взех си De amor, трайност засега минават 5 часа и още мирише. Много ми хареса. Прочетох че бил аналог на amor amor на CACHAREL
Като погледах описанието ами има ги всички нотки.
Другия е D’Elle аналог на NARCISO RODRIGUEZ FOR HER
Слабичък е като аромат, но също 5 часа и все още се усеща. На Мартин Лион ми допада повече.

# 242
  • вкъщи
Mon Paris , Dolce Garden и Explorera на Martinez трайни и близки ли са до оригинала?Neroli Portofino?

# 243
Онзи ден пробвах L'instant de guerlain pour homme, дали има добра имитация този, доста ми допадна.

Този от 2016 в квадратната бутилка предполагам визирате?
Защото има и такъв от 2004 с малка разлика в пирамидите, но него не съм срещал никъде а сега ми изникна.
Другите от серията също са много хубави, но не съм намирал техни реплики, освен на Мартин Лъв имаше някаква, но не е точно това дето търся.
От тази серия червеният L'Homme Idéal Extrême Guerlain pour homme ми е любим.

# 244
Добре, да се отчета и аз след години пробване на какви ли не имитации мога със сигурност да кажа че единствените, които наистина държат трайност при мен, аз съм с нормална до суха на места кожа , са Парфен , заг зодиак и някои от Гиза. Останалите,които ги има на българския пазар са слаба работа. Мартинез някои също са ОК . Мартин лион, рефан, La rive и други такива нямат никаква трайност при мен. Най любими имитации за мен са midnight rose на Парфен и signature Мартинез. На заг зодиак moschino funny е със завидна трайност ,сигурно 3 флакона съм изхабила през годините

# 245
  • обл. Шумен
.....Приятелка има оригинала, и от там се влюбих в него, много ми харесва.
🙂   Гледам, че оригинала има и различни модификации  /незнам как да го нарека😆 / - Absolute, Pure Accord.... На теб кой по-точно ти хареса? Или този без  разновидности?
Аз не познавам оригинала, но щом казваш, че не е особено сполучлив на Заг... Ще проверя къде другаде го има.

# 246
  • София
Парфюмите, които са заредили в Лидл по брошура са от 28.11. Не са никак нови, но са с нови опаковки. Simple Smile Трайни са и имитацията им е доста добра.

# 247
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вчера ги бяха сложили до касите. В нашия лидъл ги виждам за сефте, и изобщо в Бургас, даже се изненадах че ги има. Днес пръснах от амора, трайност 10 часа до сега и още се усеща. Много съм доволна. Не подуших останалите, че щях и тях да грабна сигурно 😄
От както чета тук имам вече над 30 аналога и трябва малко да се поспра🤦‍♀️

# 248
.....Приятелка има оригинала, и от там се влюбих в него, много ми харесва.
🙂   Гледам, че оригинала има и различни модификации  /незнам как да го нарека😆 / - Absolute, Pure Accord.... На теб кой по-точно ти хареса? Или този без  разновидности?
Аз не познавам оригинала, но щом казваш, че не е особено сполучлив на Заг... Ще проверя къде другаде го има.
Този без разновидности, само The scent.
Аз от първа страница видях, че на Заг се води най-сполучлив, и направо си го поръчах. Не знам другите как са, но бих пробвала. Сподели после ако вземеш някой.

# 249
  • Варна
Вчера ги бяха сложили до касите. В нашия лидъл ги виждам за сефте, и изобщо в Бургас, даже се изненадах че ги има. Днес пръснах от амора, трайност 10 часа до сега и още се усеща. Много съм доволна. Не подуших останалите, че щях и тях да грабна сигурно 😄
От както чета тук имам вече над 30 аналога и трябва малко да се поспра🤦‍♀️
Днес преди работа влизам в близкия ми ЛИДЛ и започва едно обикаляне между щандовете. Поне два пъти обходих и не открих парфюмите от брошурата. Виждам един младеж да реди пакети с месо, взирам се в баджа на ризата му, пише "Зам. Мениджър". Казвам си с известна доза надежда и успокоение "Това е моят човек, него ще питам!". Изпрати ме пак на същите щандове, оглеждам отново, НИЩО. Срещам една дребна леличка, също служителка, реших да питам и нея. Може пък да имам повече късмет. Тя мляска дъвка динамично и въобще няма идея, за какво й говоря. Показвам й брошурата от телефона, датата, тя извади от джоба си една брошура, започна да я разлиства и на съответната страница някакви коледни продукти или нещо подобно. Оказа се, че си носи брошурата от миналата седмица, ужас. Звъни тя на управителя на магазина, и той вдига рамене, въобще не е и чувал за тези продукти. А те заемат цяла страница все пак, не са скътани в някое ъгълче. Благодарих за вниманието и си тръгнах Trollface
Нищо не ми е спешно, но исках да взема един аналог на D&G Pour Homme, защото синът ми много го харесва и евентуално D&G Light Blue за Любимата, ако ми допадне. Миналата година беше много хубав като аромат, надявам се да не са направили някаква промяна в съставките.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 09:36 от D-frag12

# 250
Здравейте, момичета и момчета!

Извинявате за отегчителния въпрос (защото съм сигурна, че не съм първата, която го задава), но искам да попитам тези от Вас, които са пробвали, или ползвали тези парфюми: от имитациите на D&P Good Girl или Black Oipium Ви се струва по силен и присъствен?

# 251
  • София
D-frag12, винаги досега са изложени на отделен стелаж. До коледните сладки и книгите може да са, срещу пекарната и хляба, срещу касите..... Този път предполагам, че няма да е голям стелаж както преди години.  Търсете по-усърдно и ще ги откриете. От известно време персонала в Лидл доста е променил подхода на общуване с клиентите, за съжаление в негативна посока. Simple Smile

# 252
  • София
Здравейте, търсих назад в темите, но не откривам има ли въобще аналог на Carolina Herrera - Verry Good Girl?
И един отчет за Erba Pura - Zag -  отидох до софийското магазинче за други парфюми(мъжки), обаче жените там ми казаха, че не можело така да си тръгна без нещо за себе си и на база моите предпочитания ми набутаха в ръцете  Erba Pura. Въобще не обичам да купувам така без да съм сигурна че е моето, но....Реших да го изпръскам за офиса и всеки ден получавам комплименти за уникалният аромат. Даже днес ми казаха, че знаят по коридора в коя стая съм влязла само по аромата, който оставям:yum:
А като си помисля колко скептична бях, че няма да го харесам....Но явно се слива с моята кожа, защото аз не го усещам и все пак вечер когато си лягам, косата ми мирише доста силно.

# 253
  • Варна
D-frag12, винаги досега са изложени на отделен стелаж. До коледните сладки и книгите може да са, срещу пекарната и хляба, срещу касите..... Този път предполагам, че няма да е голям стелаж както преди години.  Търсете по-усърдно и ще ги откриете. От известно време персонала в Лидл доста е променил подхода на общуване с клиентите, за съжаление в негативна посока. Simple Smile
Минах по обяд в друг обект, наистина бяха на отделен стелаж-дисплей, с тестери от всеки аромат. Достатъчно голям, за да бъде забелязан от първи път още, съвсем в центъра на магазина.
Явно в предходния магазин още не са ги били изкарали, но ме учуди повече незнанието от служител, през заместник мениджър и чак до мениджър.
Та се отчетох с един за мен(Invictus), един за синчето(D&G Pour Homme) и два за Любимата(Good Girl, Acqua di Gioia).
Еlegance от мъжките наистина е Boss The Scent, но трябва да се изчака няколко минутки да улегне.
Eдно мъжко мнение за дамските:
Agua Marina/Acqua di Gioia - върхът спрямо всички. Един от най-хубавите дамски аромати, на който съм попадал. Любимата също се влюби от първо вдишване. Свеж цитрусово-морски.
Stylish Girl/Good Girl - много сладко-съблазнителен. И други аналози са минавали през мен и най-накрая навих половинката ми да й го купя. Харесва й доста, но е една идея по-тежък от нейните предпочитания. Все пак идва студената зима и предполагам, че ще го носи с удоволствие.
D`elle/Narciso for Her - наситен, сладък, флорално-плодов аромат, лек цитрус и доста плътен. Прекалено типичен, разпространен ароматен профил, но в никакъв случай не казвам, че не ми харесва. Напротив. Но сякаш са минали доста години и му липсва оригиналност.
Cotton Blue/D&G Light Blue - започна много цитрусово-свежо и весело, след това ароматът стана по-ябълков, по-мускусов, сладката и захаросана тежест се появи. Много ми наподобява някакви бонбонки, но не мога да се сетя точно. Допадна ни наистина и колкото повече престоява, толкова по-приятен става. Позатихна тази синтетична сладост и е по-свеж.
De Amor/Cacharel Amor Amor - оценявам го много високо. В началото сякаш нещо ми се губеше ароматът, но престоявайки на тестерна лентичка вече над 2 часа, се усеща толкова приятна плодово-флорално-цитрусова аура. Плодът си мислих, че е праскова, а се оказа кайсия. Има и много сладък портокал, касис. Стар аромат, но очарователен.
Много ще ми е интересно мнението на дамите относно мъжките аромати.
Ухаен ден на всички пожелавам!

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 15:46 от D-frag12

# 254
Silver Mist, аз днес се сдобих с Erba Pura на Заг. Grinning
Аромата ми е "познат", дотолкова, доколкото съм го пробвала и от други имитации на блотерче.
Днес пръснах на ръката и за 30сек реших да си сложа в шишенцето едни 30мл. Не знам дали ми е зимен аромат, ама ще си го разнося да видя как ще се държи на студено.

Тези дни очаквам да ми пристигле и един Alien Mugler на Aristea от темата за размени. Досега не съм имала техен парфюм, та ще видим дали и как ще се спогодим. 😁

Общи условия

Активация на акаунт