Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
На примависта бих акцентирал вниманието ви към ЗАГ 578 Бомбшелът...

# 286
Старлайт от Гиза е изкаран. Нападайте! 🤣

# 287
Този Старлайт сапунен ли е наистина, такъв коментар прочетох, а много мразя сапунени нотки в парфюм?

# 288
Точно това се чудя и аз и също ме отблъсна, въобще не си го представях така. Дано не е.

# 289
Ако гледаме фрагрантика и е направен добре, не би трябвало да е сапунен. Може да се тества с ролонче, най-малката разфасовка.Във всеки случай има такива мнения и там, но някакси не си представям гурме с кардамон и канела плюс сапун. Дано не, аз смятам да рискувам с минимално количество и ако ми хареса, 30ичка.
Описанията варират от- гурме, топъл, сладък, зимен, пухкав, аромат на бисквитки и т.н. Много противоречиви. Ами наслука, другарчета, пък ще видим!

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:25 от *Emia*

# 290
"Уютна и топла...сладостна, сапунена гладкост, подправена с кардамон, която ту затихва, ту отново заблестява..."
 Неее, отказват ме мен, успех на поръчалите, да споделите после 😄

# 291
Старлайт от Гиза е изкаран. Нападайте! 🤣
еей,браво Simple Smile Казах на Милка,че всички в темата тръпнат в очакване и явно е решила да го пусне Simple Smile И моят пътува,ще го видим,и Италикя и други 2 ,нямам тъпения вечеееееееееее Animal Hatched Chick Animal Hatching Chick Animal Hatched Chick Animal Hatching Chick

# 292
Малко ли пък съм рискувала насляпо с оригинали, та имитация ще ме спре? Какво толкова мога да загубя? 10 лева. Или 17? Ще споделя съвсем честно ако не ми хареса.

# 293
В Лидл Essence Stylish Girl ми е доста различен от "Обувката", само на мен ли?!

# 294
Джуд, щом търсиш сладки парфюми от Рефан, бих ти предложила няколко, които аз ползвам: D&G Pour Femme, Good Girl  Velvet Fatale, Manifesto и Dolce Garden.

# 295
  • Варна
Италика е зимна атомна бомба Grinning. Подозирам силна любов или омраза. Тоя аромат едва ли би оставил някого равнодушен. Аз съм изключително раздвоена. Идея си нямам какво ме привлече в него,но просто го взех. Това е топъл крем дулсе де лече,обгърнат във воал на карамелизирани бадеми,но същевременно далеко от гурме аромат. Някак изискан и респектиращ, Трайност брутална. В събота го взех и пръснах ароматизатора в колата,че беше изветрясал. Още мирише. Чакам уикенда да го разнося,че на работа рискувам някоя капризна кифла да припадне Grinning.
Взех и Белугата,която приятелка много хвали.  Хубав,семпъл, топъл аромат. Харесва ми и с кеф ще си го нося тая зима.
Отдавна не бях ходила та си доставих това удоволствие. Сега с тая новост ми раздразнихте любопитството Grinning. Ще взема да мина утре да го проверя.

# 296
Можете ли да кажете коя е тази Италика, че виждам много го коментирате, но нещо не мога да намеря за какво става дума назад. Grinning

# 297
# 298
  • BG-DE
Тези дни в една парфюмерия дамата до мен пръсна Нилската градина и за първи път този аромат ме привлече, досега винаги ми е бил откровено неприятен😊 Бих искала да пробвам някаква имитация, ако има такава, разбира се 😊 някой арабски парфюм подобен няма ли?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт