Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой от парфюмите на Монтал - Шоколадов крем или Мухалат, е по-вероятно да съм пробвал?
Къде мога да намеря Italica на Xerjoff, освен в Гиза?
Къде мога да намеря имитации на парфюми Carolina Herrera и Prada?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой от парфюмите на Монтал - Шоколадов крем или Мухалат, е по-вероятно да съм пробвал?
-
Къде мога да намеря Italica на Xerjoff, освен в Гиза?
-
Къде мога да намеря имитации на парфюми Carolina Herrera и Prada?
-
Какви са мненията за парфюма Xerjoff Italica на Гиза?
-
Какви са мненията за Lira Xerjoff в изпълнение на Мартин Лаиън?
Казах на Милка,че всички в темата тръпнат в очакване и явно е решила да го пусне
. Подозирам силна любов или омраза. Тоя аромат едва ли би оставил някого равнодушен. Аз съм изключително раздвоена. Идея си нямам какво ме привлече в него,но просто го взех. Това е топъл крем дулсе де лече,обгърнат във воал на карамелизирани бадеми,но същевременно далеко от гурме аромат. Някак изискан и респектиращ, Трайност брутална. В събота го взех и пръснах ароматизатора в колата,че беше изветрясал. Още мирише. Чакам уикенда да го разнося,че на работа рискувам някоя капризна кифла да припадне