Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • BG-DE
За тази на Гиза.

# 301
Рокет, на Гиза е имитацията на Италика. Аз само ви чета и допълвам списъка за прибирането в България по празниците.

Менерва, аз съм изпръскала две бутилки от Нилските градини на Екла, като бяха още в старите бутилки, не знам дали са го променили с новите опаковки. На мен е силно зеленчуково мангов, траен и любим летен аромат. Ванеса мисля, че беше доволна от Нилските градини на Дивайн. Екла са до тази вечер май още на -60%, няма да е голяма загуба ако не ти хареса.

# 302
  • BG-DE
Много ти благодаря 💐

# 303
Старлайт от Гиза е изкаран. Нападайте! 🤣
еей,браво Simple Smile Казах на Милка,че всички в темата тръпнат в очакване и явно е решила да го пусне Simple Smile И моят пътува,ще го видим,и Италикя и други 2 ,нямам тъпения вечеееееееееее Animal Hatched Chick Animal Hatching Chick Animal Hatched Chick Animal Hatching Chick

Чакаме описание и ревю

# 304
Някой пробвал ли е ginza shiseido в изпълнение на Гиза?
Оригиналът е много хубав, но незнам този как е направен.
Ще я поръчам тази italica да я тествам, че ми е любопитно.. Имам отливка от оригинала и ще видя дали са сходни.

# 305
  • Варна
Тези дни в една парфюмерия дамата до мен пръсна Нилската градина и за първи път този аромат ме привлече, досега винаги ми е бил откровено неприятен😊 Бих искала да пробвам някаква имитация, ако има такава, разбира се 😊 някой арабски парфюм подобен няма ли?
Un Jardin sur le Nil имам от Martin Lion и го обикнах от първо впръскване. Абсолютно унисекс. Мъже, които не искат да са натрапчиво мъжкари обаче.
Не знам доколко е идентичен с оригинала, но е перфектен за лятно време и доста дами в офиса го отбелязаха с положителни коментари. Явно се носеше във въздуха солидно, т.к. аз не го усещах толкова силен, явно ми привикна носът.
Закупих го от щанд в Елитис.

# 306
Italica на Гиза много ли е сладък?
Поръчах си техния Black Opium преди няколко месеца, но просто не можах да го издържа и го дадох на майка ми.

# 307
Някой пробвал ли е ginza shiseido в изпълнение на Гиза?
Оригиналът е много хубав, но незнам този как е направен.
Ще я поръчам тази italica да я тествам, че ми е любопитно.. Имам отливка от оригинала и ще видя дали са сходни.

Шисейдо зен масло от Гиза имаме,но то е различен аромат все пак.
Италика съм поръчал и като дойде ще споделя мнение.

# 308
Здравейте, кои според вас са най-добрите сладки парфюми от Рефан? Искам да си взема нещо ново от тях, но не знам какво. Последно си налях Light Blue (нямам предвид, че е сладък, но го харесвам в оригинал и търсих аналог) и според мен е ужасен. Изборът ми се струва крайно ограничен, защото съм имала Hypnotic Poison, LVEB и Black Opium от тях и нито един не ме задоволи. Scandal в оригинал ми е трудно поносим, затова май и той отпада. Чудя се на Taj Sunset Escada, но не съм го пробвала на кожа. Имам вече La Nuit Tresor, така че и той отпада. Май няма друго какво... просто искам да излея този Light Blue и да го заменя с друго, за да може и носът и очите ми да са доволни.
Не искам шишенцето ми да отива зян. Laughing
От известно време намалям драстично колекцията си. От 70 парфюма успях да сляза на 20, което е голямо постижение за мен. Искам да ми останат само и единствено парфюми, които ползвам с удоволствие. Уморих се от всичко останало.

Здравей! От сладникавите аромати на Рефан съм ползвала и ми харесва
335 olympea
 045 olympea legend
027 good girl supreme
030 My way
333 Dolce Garden
Сега тествам 303 Fame, още не мога да преценя дали ми допада хем е сладък, хем има интересна свежа нотка.
Подариха ми на Martin Lion F03, видях в каталога, че отговаря на Bvlgari Omnia Crystalline, но на мен въобще не ми мирише на него, a попринцип го харесвам и преди години съм го ползвала. И се чудя аз ли нещо съм се бъгнала 🤔

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 12:34 от SCh9012

# 309
Italica на Гиза много ли е сладък?
Поръчах си техния Black Opium преди няколко месеца, но просто не можах да го издържа и го дадох на майка ми.

Сладък е много. Черният опиум е по-скоро кафе, а тук е сладкиш, торта. Ако не харесваш такъв тип, няма да ти допадне и Италика.

# 310
Аз имам Гинза, много ми харесва и много траен парфюм. Вчера получих масла Ирис Ноар-много ми харесва, Белуга-сладък ми е, не ми допада и Италика-не ми допада.

# 311
Мерси, Emia!
Няма да рискувам тогава, защото сладките аромати не ми понасят.

# 312
Аз имам Гинза, много ми харесва и много траен парфюм. Вчера получих масла Ирис Ноар-много ми харесва, Белуга-сладък ми е, не ми допада и Италика-не ми допада.
Я кажи как миришат Гинза и Ирис ноар

# 313
А някой може ли да сравни Италика и Лира, който познава и двата?

# 314
the_demon, за съжаление не мога да описвам аромати. За мен и двата са прекрасни и силно излъчващи. Днес съм с Ирис и все още го усещам.

Общи условия

Активация на акаунт