Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 174
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А някой може ли да сравни Италика и Лира, който познава и двата?

На 1 и 2-ра стр. на тази тема съм писала аз как ги усещам. Ако искате прочетете, но все пак си е и до кожа, и до възприятие.

# 316
Благодаря, видях го 😊 ще се пробва, времето им е сега.

# 317
Дамският Armani Code на Рефан дали е добър? Някой ползвал ли е?

# 318
В таблицата пише, че имитации на Cristal Noir имат Мартинес и Парфен. Успешни ли са имитациите? Интересува ме най-вече дали са близки до оригинала. Как са като трайност? Има ли на други фирми?

Цените на имитациите са по-високи отколкото очаквах. Куриерските услуги също са скочили. Имитациите са станали скъпо удоволствие.

# 319
Здравейте, момичета!
Бих искала да попитам къде в София мога на място да помириша парфюми на Парфен?
По-назад в темата някой се колебаеше за някои от моловете, но така и не разбрах къде има. Ще ми дадете ли актуална информация къде се намират техните магазини/щандове?
Проверих и в сайта, но страницата "Магазини" не ми зарежда, счупена е.
Благодаря ви!

# 320
.. къде в София мога на място да помириша парфюми на Парфен? ......

В Скай сити мол на партера имаше последно като ходих,в сайта също пише,че има!
https://skycitycenter.com/centers/beauty-and-cosmetics/parfen/

# 321
  • София
Аз имам Cristal Noir на Martin Lion - F 92 е техният. Има го в парфюмерии Тити, цената към настоящия момент е 16 лв.

# 322
Благодаря!

# 323
  • Пазарджик
Момичета от къде поръчвате Гиза. Така ме заинтригувахме с последните парфюми. Влизам в техният сайт но не се ориентирам по имената на парфюмите.

# 324
От сайта поръчваме. Ако търсите определен парфюм в търсачката им можете да го намерите (ще излезе с тяхното име). Ако искате да видите какво предлагат - КАТАЛОГ НА ОЛФАКТОРНИТЕ СЪОТВЕТСТВИЯ

# 325
Бе съм на 100% сигурна, но мисля, че Парфен или в мол Сердика.На щанд до ескалатор нещо помня.

# 326
Парфен си е в ская до ескалатора на 1 етаж.

# 327
Бе съм на 100% сигурна, но мисля, че Парфен или в мол Сердика.На щанд до ескалатор нещо помня.
От доста време няма в Сердика Мол Simple Smile И ми липсват Simple Smile
Никой ли не си е получил Старлайта вече Bowtie Да драсне какво да очакваме:) Аз чак след работа ще си взема пратката,мъка,мъкааа Sweat Smile

# 328
Ле парфюм на ул. Алабин предлагат Кристал Ноар. Отидох в обедната почивка и се разочаровах. От тестера напръскано на китка, миризмата е слаба и гадна. Няма нищо общо с оригинала. Продължавам да търся добро копие.

# 329
Скоро ще ходя към Сердика и ще кажа, но като че там мернах или в Парадайс.В Скай сити не съм била от 100г.

Общи условия

Активация на акаунт